dilluns, 27 d’octubre del 2008

Aigua i liderat!

Els partits del dissabte 25 d'octubre es tingueren que aplaçar per culpa de la pluja, ja que la pista estava completament mullada. Aquests partits eren, el del Júnior Masculí front l'Adesavi de Sant Vicent i el del Sènior Masculí front el Campello. En tots dos partits queda per confirmar la nova data en que es disputaran.

Per la seva part, el diumenge 26 es jugava el partit del Júnior Femení front el Godella amb tan sols 6 jugadores ondarenques (Lorena lesionada i Sandra de viatge), i finalitzaren amb victòria local per 57-44. Les ondarenques jugaren un gran partit, enfosquit pel parcial de les de Godella entre el minut 27 i el 34, on aconseguiren un marcador parcial de 2-15. Fins a aquest moment el partit estigué completament dominat un cop més des de l'inici del partit, però no aconseguiren desapegar-se del marcador fins el minut 8, on un parcial de 14-0 posava el marcador 26-8 per a les ondarenques, un nou parcial de 11-2 feia arribar les ondarenques al descans amb 21 punts d'avantatge (37-16).
Desprès del descans tot continuava igual, fins arribar al ja esmenat minut 27 (2-15), on les de Godella anotaven cistelles fàcils sense parar i les d'Ondara no podien frenar-les (44-39, quedant 6 minuts), fins que a la fi, i amb dos llançaments triples gairebé consecutius d'Alba i Vane i un nou parcial de 8-0 posava les coses en ordre, a la fi un 57-44 que no feia justícia a la bona defensa ondarenca duta a terme durant més de 3 quarts del partit.
Les màximes anotadores foren Alba amb 18 punts, Vane amb 17 i Carla amb 11. L'equip sencer realitzà una gran feina en defensa, tant en estàtic com en la pressió.

Salut a tots.

21 comentaris:

elpepgf ha dit...

toma crònica!!!!!!!!
jojojo, es q soc un artiste, i documentada amb foto d la pista mullada i tot!!! jejeje

elpepgf ha dit...

x cert, el millor d la crònica és el títol, eh! a q mola???!!!

eloiet ha dit...

He trobat en falta alguna rajaeta, no t'estaras reblanint no??

Per cert, demà juguem un amistos contra els Oslo Holy Cows de la teua divisió. Crec que els podrem guanyar encara que tenen prou bon equip. Ja et diré com quedem.

sergio ha dit...

mister eres un crack, ni com a jugador , ni com duatleta, lo teu és el manager

leilaond ha dit...

wenas gent!

vam tornar a guanyar!! mister dos mes i et tornes a kdar sense un duro pagant una sopaeta!! i a esta no falle!


mireu la 13 com esta preparant el braç a la foto pa pegarme colza! k sorra! jajja



ale, aeu aeu

elpepgf ha dit...

sergio, veus q b van les xiques? es q això d tindre un gran entrenador, i no per l'alçada, si no x la saviesa, és el millor!!! jejeje

eloi, trobe q aquesta vesprada el meu equip (Ballistic Missles) perdrà l'imbatibilitat, i justament és front els oslo holy cows... merda!
però el pitjor és q ens hem quedat sense míster, des d principi d temporada q ja no estem dirigits per un humà, tornem a dependre d la computer, x sort el tio q ens duia ens va fer als 6 jugadors q estem en l'equip contracte x 2 anys, i aquesta temporada finalitzem el contracte quedant 3 partits, a veure si podem fer q l'equip puje... està un poc difícil, però mai es sap!!!

*..alBetaa..* ha dit...

ei ei tampoc et tires tantes flors...qe la aficio tame contaa jeje!!
x cert, vaja m...de article jeje!! no mos as tirat moltes floretees :( i aixo anima molt aixi q al proxim ja sas si mos vols tindre contentes...sobretot prqe mou merexemm n??
bno gentolaa adeuu!!
x ceert!! eixa aficio qe no fallee, mos feu faltaa jeje!!

la_ilu ha dit...

Wola gent,com va?? jo stic n alacant amb el nas super unflat, x culpa d la porta del coxe d'algú...

va estar be la sopaeta ehh!!
Mister fa 2 entrenos diguent k deixaves d'entrenar xk no anava ningú als entrenos ni als partits i ara... eres el superentrenaor, kin lastre.

xiques... sou les millors, en 6 i tot.. si un dia esteu totes k?? pallisa al canto no??. xo mira k vos agrà fer-mos patir ehh. vos vuic.

triangulo... necesite parlar urgentment en vosatros.. m'esta agarrant depresió.. teniu k animarme.

wno gent, besitos pa tots

n3us ha dit...

ola gent!!!!

ole partidaç xikones...si esq...som les ames...No ens vens ni l´alcohol ni la cansera de la nit anterior!!!! jujujuju!!!

Per cert Mister hui no tokaven les fotos del sopar??? (bueno millor eixes jajaja)X cert q ha dit Gloria de la super dedicació dels meus videos???jaja!!!!

b res a dir me´n vaig a estudiar q m´apreten...! xaito babyssss!!!!
Mister esta semana sols aniré a entreno el divendres, ja q...el dijous tink q entregar una redacció d la muerte de filo, i tinc examen d HISTORIA D ESPANYA!


auuuuuuuuuu!

elpepgf ha dit...

eloi, no tinc res a dir:

Ballistic Missles 25 - 141 Oslo Holy Cows
peazo d tocata q ens han pegat!!! i a més, demà em toca partit front l'altre líder, els Shadow Chihs (V. 65.07), ja veus, casí na!

espere q tu em pugues vengar, tio! estic escaldat!!! això d perdre l'imbatibilitat x 116 fa molt d mal...

eloiet ha dit...

Fotre, si que vos han secat en defensa. 25 punts son molt pocs!! Juguem en un rato contra ells, despres posaré els detalls encara que no juguem a tope. He repartit minuts per a tots.

Pep Sivera ha dit...

alba menys mal que tu t'has donat conter que l'aficio es lo important, i aixo que el rajaor de arbits (es a dir, jo) no estava inspirat i no podia posar nervios al senyor castillo...
el que no entenc es: perque es penseu sempre que el partit dura 25 minuts???? si algun dia jugareu almenys 35 minuts com toca guanyarieu de 40...bueno falta vore contra la de 2 metres eixa de tavernes ehhh pep...jejejej, no tinc ganes de pensar com aniran els colzes el dia del partit de tavernes xavalin...
alba, com que t'agraden mes les espotives de colau????
que vols que em tiren al carrer o que??? jaajaja
la veritat es que son prou lamentables les de alli, no me les compre ni jo...
eloi el divendre tampoc ens vorem perque jo curre aixi que et tindras que cascar 40 punt (i 40 tirs) per a compensar la meva absencia ok??espere que estigues inspirat...

elpepgf ha dit...

me caaaaaaagueeeennnn toooooooooooooootttttt!!! xe!
quina ràbia q tinc, collons!

xicones, les del abastos s'han retirat, i ara tan sols tenim 2 victòries, res d 3 partits guanyats... me caguen tot!!! i ara estem quartes!!! invictes, però quartes!

com diria un bon apostador del cyberdunk: "caù panye amb els seus dolors!" q ara mateix en son molts!!! joder!

Pep Sivera ha dit...

a mi el que mes pena em dona es no poder vorer a leila pegantse en la 4 tio...la veritat es que si que son un poc cabrones no??? pero no passa res, el proxim partit el guanyeu i ja esta de nou tres victories...

eloiet ha dit...

Que putada lo d les juvenils, ja es podrien retirar tots els equips d'alacant que tenim en la nostra lliga, el divendres guanyem en Pego i lliga a la butxaca.

No se que li passa al Cyberdunk. Fa mes d'una hora que es deuria haver simulat el partit contra els holy cows, pero el resultat encara no apareix!!

Pito, tranquil que jo faré de tu al partit del divendres, no hi ha problema. Tiraré 40 o 50 tirs i anotaré 5 o 6 punts. Home, ja era hora de soltar alguna rajaeta no??, que ultimament tot era rebre-les. Si no ha faig jo ho farà Pere, per això no patisques.
Au

elpepgf ha dit...

JEJEJEJEJEJE, molt bona eloi!!!
però tranquils, xq en el júnior d xiques, també tenim rèplica d jugadora-tiradora, o q vos pensaveu? tenim a vanessa, en aquest darrer partit es salva xq va fer 17 punts, però va tirar, bufff, no vull ni pensar les vegades q va tirar... i la setmana passada en valència, encara va tirar més i tan sols va fer una cistella... tiraria prop d 20 vegades i tan sols en va fer 1, rotllo pito, vamos!!! jejeje, ara q està currant i no ix fins les 10 d la nit aprofitem pa rajar-lo, va!!!
vane, q és d broma, eh! no t'enfades i no respires!!!

*..alBetaa..* ha dit...

qeeeeeeeeee??????????????? pro com son tan PUTESSS!!! aixo es pot fer??? mare meua...pff qe rabiia... dmunt q vam tndre q nar al camp eixe de merda... pfff... rabiiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!
.................................

pito..com sas q magraen mes les d colau?? joer com corren les noticies...pep, ja se q no ta d dir res mes, pr si de cas...menosmal q aixo no era important...jaja


jaja qe bona lo d vanessa...es al contrari qe jo, qe en canaste mes qe ne tire jajaja es o no pep??? xD

Lore11 ha dit...

Lo que faltava...un partit ke jugue i em lesione no conta..y damunt esperava al 15 de gener ee!! ke konsstee!! ke voliaa enseñarli la meua tecnica xavala,,kin trauma tink...necesitava eixe partit:´(
Xikess vvm! seguiu aixina¡¡

eloiet ha dit...

Bon dia: Per fi s'ha simulat l'amistos d'ahir i pense que estaras satisfet, hem vengat la teua derrota per 39 de diferencia: 117-78

L'enllaç al partit per si vols mirar-lo, bueno... mirar les estadístiques. Un dels jugadors de Toni ha guanyat el MoM i l'anotació molt repartida, així que tots contents

http://www.cyberdunk.com/team.php?m=match&id=3829957

elpepgf ha dit...

iiiiieeee lore! benvinguda!!! pos si, filles, així és: les de l'abastos van i s'arretiren! q gosses, no???
com va el genollet eixe? aquesta vesprada ja vens a entrenar!;·)

alba, tu ets un cas especial... trobe q vas quedar d convidar al q anotava les cistelles si a la fi del partit estaves com a màxima anotadora, no? xq això d q les cistelles d les altres te les anoten a tu també... com no en fas prou...
però b, això fa festa!!!

eloi! això no és una victòria amb categoria! tindrieu q haver-los deixat amb 20 punts, com van fer amb mi!!! la veritat q la temporada passada aquest equip va perdre 4 ó 5 partits, encara no entenc com, xq davant tan sols van quedar amb 0 derrotes els Shadow Chihs, q tenien bastant menys mitja, però pareix q el seu manager és bastant més bo!

b, i ara algunes apostes x avui:

day 21:
Singapore Divison 3
http://www.cyberdunk.com/misc.php?m=...&name=Division 3
x1.1 Bacau Godzilla (v.19.02) vs Albury Petacas (v.22.04)x6.29

Singapore Divison 1
http://www.cyberdunk.com/misc.php?m=...&name=Division 1
x8.58 Bay Area Spartans (v.25.32) vs Looking Magic (v.28.46) x1.1

com els dolors son d cadascú, jo he apostat per la d la divisió 1, xq els bay area spartans estan dirigits x un humà, encara q no massa finament, però mai se sap... "caù panye amb els seus dolors!"

eloiet ha dit...

Home, tu demanes massa!! No es pot deixar amb 20 punts a un equip de +60 de mitja. Ademés ells tenen un poc mes de mitja que el nostre equip així que pense que es prou bona la victoria. Tornarem a jugar en uns dies altra vegada en el camp d'ells... ja vorem que passa.