divendres, 11 de febrer del 2011

La prèvia de l'16ena jornada

Encetem una nova jornada, amb tots els partits el dissabte 12 i dins de casa.
El primer en entrar en joc, serà el Cadet Masculí, qui rebrà a les 10h. el Dénia. Complicat partit, si tenim en conter l'enfrontament de la 1ª volta, on el Dénia s'imposà per un clar 72-57. Però molt han canviat les coses des d'aleshores, ja que el Cadet ondarenc ha millorat moltíssim el seu joc i ara gaudeix d'una 2ª plaça en la taula classificatòria, amb 7-3, mentre el Dénia és 5è, però a tan sols un partit: 6-4.

A les 11.30h. jugarà el Cadet Femení, rebent el Gandia Bàsquet. L'equip de Gandia, és el 9è classificat, amb 4-8, just per dalt del "furgó de cua" que ocupen el Teulada, el Tavernes i l'Ondara, amb 1-11. Serà complicat, però les nostres poden donar la campanada si juguen concentrades els 40 minuts.

Ja per la vesprada, a les 16h. el Júnior Masculí rebrà l'Alboraia "B". Els ondarencs, desprès de dos derrotes consecutives, han caigut a la sisena plaça, en un grup que lidera el mateix Alboraia, el Benifaio i l'Ondara, tots ells amb 6-6, i tinguent com a vuitè classificat el Cullera amb 6-7. Els ondarencs necessiten la victòria com el menjar, per no despenjar-se de la 4ª plaça que ocupa l'Alzira amb 8-4.

El darrer partit de la jornada, serà el que enfrontarà a les 18h., el Sènior Masculí d'Ondara front, el líder del grup, el Benissa. Complicat partit el que tindrà que resoldre el Sènior en aquesta jornada, ja que el Benissa, tan sols porta una derrota, i fou front l'Alfaç "C", segon classificat, i degut, en part, a que el líder, tenia baixes importants en eixe partit, des d'aleshores, conten els partits per victòries, una altra vegada, amb El Verger, Pedreguer, El Perelló i l'Oliva com a contrincants, la darrera victòria en Oliva, fou apretada per 51-59.
Els ondarencs, que porten 3 victòries consecutives, que els han ajudat a pujar a la 4ª plaça, no estan disposats a regalar la victòria com en la 1ª volta, i apretaran els benissencs en tot moment.

Salut i sort a tots.

1 comentari:

elpepgf ha dit...

prèvia xunga feta... q poc m'agrada jugar front un equip q porta 9-1.................
supose q la temporada passada, els nostres rivals, seria el q pensarien d nosaltres... jejeje