divendres, 18 de febrer del 2011

La prèvia de l'17ena jornada

Aquesta jornada torna a coincidir amb tots els partits dels ondarencs el dissabte 19 i jugant, quasi tots ells, fora de casa.

El primer en entrar en joc serà el Cadet Masculí, qui jugarà un complicadíssim partit rebent el Godella a les 10h. Els de Sergio estan obligats a guanyar, ja que desprès de la derrota front el Dénia, el Godella (amb 6-5) els xafa els talons, i en cas de victòria visitant, els valencians els furtarien la 3ª posició als ondarencs, qui encara estan empatats amb el Dénia, a 7-4, per la 2ª plaça.

En segon lloc jugarà el Cadet Femení en Dénia. Les xicones de Lluís tindran un partit exigent però no complicat front el Paidos a les 12h. En la 1ª volta, les ondarenques tan sols van perdre de 2 punts, 38-40, i han de demostrar la milloria de l'equip aconseguint la 2ª victòria de la temporada per abandonar així el darrer lloc de la taula classificatòria!

El tercer en entrar en joc, serà el Sènior Masculí, qui jugarà en Oliva a les 16.30h. Aquesta és una de les eixides més complicades de la temporada, i més encara desprès del partit de la 1ª volta, on els ondarencs guanyaren per 61-51. 10 punts que no reflexen l'igualtat del partit, que feu què els de la Safor es quedaren amb ganes de tornar-los la derrota als ondarencs.
Recordem que els dos equips estan igualats a 8 victòries en la taula classificatòria, i qui guanye aquest partit, tindrà molt camí fet per a quedar-se la 4ª plaça del grup! No ens oblidem de l'Altea, qui està a l'agüait amb 7 victòries, just darrere dels olivencs.
El punt positiu, desprès de la marxa de Cèsar a Canadà, el porta, el retorn de Lluís a les pistes, desprès de 4 partits!
L'eixida del bus des del Prat, serà a les 15.00h.

El darrer en jugar, serà en aquesta ocasió el Júnior Masculí, qui visitarà Benifaió per a jugar un complicat partit a les 19.30h. Al igual que el Cadet Masculí i el Sènior Masculí, s'enfrontarà al seu perseguidor, qui amb balanç de 6-7, podria empatar els ondarencs, que porten ara un 7-6. En aquest lloc, la plaça en joc és la 5ena, amb dos equips (Ondara i Cullera) amb 7 victòries i dos més amb 6 (Alboraia i Benifaió).

Salut i sort a tots.

8 comentaris:

elpepgf ha dit...

vaaaaaaaaaaa, tocaaaaaaaa...
es q quan jero em demana qualsevol cosa, no em puc resistir... jejeje

jero, ves preparant la cremeta per a demà, boniquet meu... jajajajajaja

garrot i pa dur ha dit...

CRÒOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONICA, GANSOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Sergi C ha dit...

Sta semana n cal crónica...
y mos vegem el dimecres!!! k vinga tot el que puga perfavor que nia que intentar que no pase lo del dissapte pasat... dw

garrot i pa dur ha dit...

ahí ahí Sergi, demostrant que eres home de poques paraules... podries algún dia penjar un comentari en blanc

Sergi C ha dit...

.

jero ha dit...

Pepet,fa falta que te demane jo que fages la cronica????,va animo fes un esforcet!!!!!

Ale a cascarla!!!!

elpepgf ha dit...

ja estic x ací al complet!!! :D
ahir vaig estar molt liat i no podia posar l'article, jero li pots preguntar a ta mare el xq... i q no sone mal la frase, eh!!!
q sou gent d ment perversa!!! jajaja

bé, vaig a posar-me amb la crònica... ;)

jero ha dit...

me enterat uhi,no sabia res!,estas perdonat!!!!

Ale a cascarla!