divendres, 4 de febrer del 2011

La prèvia de l'15ena jornada

La jornada l'encetarà el Cadet Masculí, qui jugarà en València, front el Malilla, el dissabte 5 de febrer a les 10h. Els nostres tenen ganes de tornar a guanyar un partit, desprès de perdre la setmana passada en Oliva per 7 punts, però davant tindrà un equip local bastant sòlid, que ve de guanyar-li al Dénia per 49-48.

El Cadet Femení, jugarà també el dissabte de matí a les 12h. en Pedreguer. Aquest serà un nou partit complicat per a les xicones de Lluís, que tindran que lluitar al màxim, per obtindre un resultat decent.

El Sènior Masculí tindrà que visitar la complicada pista del Perelló, el dissabte de vesprada, a les 18.30h.
Serà un partit molt difícil per als ondarencs, qui tindran que posar tota la carn sobre les brases per intentar tornar a casa amb la victòria baix del braç.
Per als ondarencs seria vital la victòria, per confirmar la 4ª plaça que aconseguiren la passada jornada, ja que l'Oliva (proper rival dels d'Ondara i que porta 5 victòries consecutives amb un 7-4) rebrà la visita del Benissa, líder de la categoria, i ho tindrà molt complicat per guanyar. Mentre l'Altea (amb un 7-5, mateix balanç que els ondarencs) descansarà aquesta jornada.
El bus eixirà des del Prat a les 16.00h.

El Júnior Masculí descansarà aquesta jornada.

Salut i sort a tots.

5 comentaris:

elpepgf ha dit...

aquesta jornada no anava a fer prèvia, total, pa q...
però veient els comentaris d'ahir i d'avui on estaven anant a parar, he preferit fer-la... xq ha faltat un cabellet per a fer-li una estatueta a jero i anomenar-lo sant i patró d la vila d'ondara... i això no pot ser... jajajaja

eloiet ha dit...

quin talla-rollos que estas fet!! Ya no t'ajunto a tu tampoc, ale!!

Bueno, ens vegem demà en El Perelló sobre les 17:30.

Pere ha dit...

Bé xavals,demà no podré anar per causes majors,i com sol dir-se,"lo que va davant,va davant" i sabeu que em sap molt mal.

Això si, jo de vosaltres guanyaria per que si perdeu podeu imaginar-se lo pesat que puc ser tota la setmana tirant-vos per cara lo imprescindible que soc per a l´equip i que sense mi no sou capaços de guanyar!!!

Després d´açò espere que jugueu supermotivats!!!!

elpepgf ha dit...

..d'ací un "no res" ens veiem en el Prat...
a veure si demà, abans d fer la crònica el dilluns, penge la foto d la concentració prèvia al partit, q vam fer anit, en lloc d'estar entrenant... jejeje
eloi, el Marriot, aquesta vegada es va quedar curt... jajajaja

elpepgf ha dit...

estic preparant la crònica!!! prepareu-se xavals!!! jajajajaja