dissabte, 14 de gener del 2012

6 bous 6!

El Júnior Masculí visitava la pista del cuer, el Guadassuar, el dissabte 7 de gener, on devia collir una victòria fàcil, però que per moments es complicà. Finalment, victòria dels nostres per 42-52.

6 foren, tan sols, els components del Sènior Masculí que el diumenge 8 de vesprada viatjaren fins Alacant, per bregar-se amb el 2on classificat del grup, el sempre difícil Carolinas. Els nostres anaven mentalitzats en controlar el partit i jugar "grec", i així ho feren.
El primer quart acabà 13-15 per als nostres, amb una bona defensa, i grans moments de qualitat ofensiva. El segon quart començà amb un parcial de 0-11 en 4 minuts, que posava els nostres 13-26 en el marcador, però els locals, amb força, poc a poc, retallaren aquesta distància, fins el 24-28 del descans (11-13 en el segon quart).
Una vegada més, els ondarencs s'ofegaren en el fatídic tercer quart, aconseguiren, de nou, una gran defensa, però l'atac no funcionava... No trobaven vies d'entrada i el quart acabà amb un parcial de 12-3, que col·locava els locals amb suficient avantatge per al darrer quart (36-31). El darrer quart estigué molt igualat i els errors des de la línea de personal lastraren les opcions dels nostres a guanyar el partit, quedant finalment 50-47 (14-16 en el darrer quart).
Anotació: Sergi L. 20 punts, Roc 0, Jordi 6, Sergi C. 8 i Pep 5 - cinc inicial - Pablo 7.