dilluns, 12 de desembre del 2011

3 victòries 3

El passat dissabte els 3 equips federats ondarencs aconseguiren guanyar els seus respectius partits.

El primer en jugar era el Cadet Masculí, qui rebia en Ondara l'Oliva "B", equip que sempre posa les coses molt complicades als ondarencs. Aquesta vegada els de Sergio aconseguiren guanyar amb bastant tranquil·litat, realitzant un bon partit per 65-43, apropant-se a un partit dels de La Safor.

El Júnior Masculí jugava a Xàbia, a les 16h. i aconseguí una molt sofrida victòria, per un ajustat 41-48, que els col·loca amb un balanç de 4-4, amb els xabiencs a 2 partits (2-6).

El Sènior Masculí jugava més tard a Xàbia, també, i el partit fou molt semblant al dels Júnior, victòria complicada per als nostres per un ajustat 60-68. Els ondarencs confirmen la setena posició, a un partit del Pedreguer, R. San Gabriel i Carolinas, i tornen a tindre balanç positiu de 5-4, per rebre en la propera jornada el sempre perillós Oliva!

Salut a tots.

11 comentaris:

basquet ondara ha dit...

enhorabona xavals! disculpeu la meva absència del dissabte, xq deuria haver anat...

eloiet ha dit...

Ja era hora de guanyar un partit!! S'ha de dir que despres de practicar jugades, vam guanyar gracies(entre altres coses) a 3 triples de la nostra clàssica, complexa i altament elaborada jugada de fons....

Pep, quedes disculpat sempre que vingues al següent i ens convides a tots a gambes de denia!

Per cert, si teniu l'acta per ahí m'agradaria saber quants puntets vaig fer... perque van ser uns quants

Pere ha dit...

Sempre ens quedarà la jugada de fons!!!jajajaja!!Eixa no falla mai. I a més ja tinc un digne deixeble en Jordi que cada volta té més gossera d´entrar a canasta i ha caigut al mon dels tiraorets. Jordi benvingut sigues!!!

Eloi al viatge de tornada estiguerem fent recompte i tu feres 24 punts!!Un partidàs que et clavares amb jetlag i tot!!Crack!(llig ràpid aquesta frase que s´autodestruirà en 5 segons,jejeje)

Sergi i Jordi també estigueren a gran nivell i jo vaig ixir al camp per a explicar-li la jugada de fons a Jordi així que també tinc mèrit!!

Un apartat propi es mereix el debut com a entrenador del primer equip del senyor Toni Zarzo que s´estrenà amb victòria després de liderar una manifestació pels carrers d´Ondara demanant la dimissió de Pere Giner que acceptà el relleu sempre i quant no li canvien el nom al pabelló!!jajaja!!

Pep hauries d´haver vist a Toni. Centrat, seriós, diplomàtic, respetuós i amb decissions acertades...vamos que no pareixia ell, jeje.

A vore si continuem igual contra Oliva!!!

elpepgf ha dit...

em crec el comentari d'eloi i el d pere, però en el d pere discrepe en el darrer parràgraf... no em crec q toni aconseguís aparentar totes eixes coses... no pot ser!!! hahaha

eloiet ha dit...

Pere, estas segur del que escrius?? Ho he hagut de llegir varies vegades... ja ja gracies!

Lo de Toni va enserio, ve estar mes serios qua mai. El pobre estava malalt i pareix que li senta be!!

Ara,si que recorde que quan vaig demanar el canvi a 2 minuts del final del 3 quart i ens van fer varies canastes seguides toni em va dir "A vore com ho fas pero tu ixes a jugar ara fins el final!!" amb cara amenaçant

Pere ha dit...

Quina frase? no sé de que parles i ho negaré tot davant d´un jutge...

Que savies paraules, este Toni és un motivador nato!!jajaja!

La mare de Toni no li ha donat medicines en tota la setmana perquè diu que li agrada més esta versió de Toni!!!!!jejejej!!

Va Toni que falta la teva rajaeta...

Homero ha dit...

A vore, cal dir que part d'eixos 24 punts d'Eloi, van ser gràcies als meus centres-xut davall de canastra, que sumien en la confusió a l'equip contrari, jajaja

Pep, t'esperem en el següent i a Jero també, a veure si es recupera.

elpepgf ha dit...

hahahahahaha joder pablo!!! vols dir q ja tires com jo!?!?!? xq a campello em vaig lluir...... xDDD

elpepgf ha dit...

bé, bé, bé... pareix ser q el divendres ni eloi, ni jo podrem anar a l'entrenament, però tranquils, q segurament el dissabte sí assistirem!!!

tal vegada, afònics, amb tortículis, i molt, molt desfets... però allí estarem si no passa res extra... ;)

eloiet ha dit...

Si, es probable que el dissabte estigam algo tocats pero assitirem, jo almenys tinc eixa intenció. Potser peguem mes bots allà on anem que en un entrenament normal dels nostres.

No patiu, tindreu un complet article amb imatges denigrants la setmana següent!!

elpepgf ha dit...

hahahahahaha hòstia!!! en aquest comentari no puc posar un "m'agrada"!!!??? hahahahaha