dilluns, 18 d’abril del 2011

Una jornada d'encerts, amb un "tropeçonet"...

La jornada començà el divendres 15 d'una forma inmillorable, amb la victòria del divendres entre el Cadet Masculí i l'Oliva "B", a qui els ondarencs furten la 3ª plaça del grup, desprès d'un vibrant partit amb el resultat final de 57-40.

El dissabte 16 rebia el Júnior Masculí el Meliana, un rival complicat i que de guanyar haguera pogut quedar 9è, però els ondarencs impediren que això passara, controlant tot el partit, i tan sols passant-ho malament els darrers minuts amb la xicoteta retallada del marcador dels visitants. A la fi, el 44-37 li dona forces als nostres de cara a la 6ena plaça, a falta del partit en Sueca, front el líder, qui ja no es juga res.

Desprès d'aquest partit, jugava el Sènior Masculí front l'Alfas "C", equip que aspiraba a quedar-se amb la primera plaça i guanyar la lliga, en cas de victòria i derrota del Sueca i el Benissa.
Els ondarencs eixiren enxufats en defensa, cosa que no aconseguien en l'atac. Una primera part molt dolenta de cara a les anelles, deixava al descans un 13-16 molt lleig (5-10 en el 1er quart i 8-6 en el segon).
A l'eixida dels vestidors, pareixia que les coses tornaven a funcionar, amb tots dos equips anotant sense fre!!! 19-18 en aquest quart i amb un 32-34 estava tot per decidir-se! Els ondarencs aconseguiren posar-se per davant ràpidament, 37-34, però l'Alfas reaccionà i li endossà als ondarencs un nou parcial, per segon partit consecutiu en el darrer quart, escandalós de 4-19, per endur-se la victòria per 41-53.
Els ondarencs necessiten com el menjar jugadors exteriors, ja que amb tan sols el recanvi del Júnior Javi, no poden aguantar!
Amb aquesta derrota s'acomiaden de la 5ena plaça, i tan sols els queda guanyar en Verger, per quedar-se amb balanç positiu de victòries i derrotes.
Anotacions: Sergi L. 8 punts, Roc 7, Pere 8, Jero 4 i Eloi 9 - cinc inicial - Javi 1, Sergi C. 0, Pep 2 i Felip 2.

Salut a tots.

4 comentaris:

elpepgf ha dit...

atenció q pito es postula com a possible guanyador d la quiniela... ja veureu com ens costa pagar-li un sopar a un tio q no és d l'equip i q aquesta temporada ens ha deixat tirats com a colilles... en la falta q ens fan ara jugadors exteriors com ell... ràpids, hàbils, àgils... joe... q llàstima... xDDDDDDD

Pep Sivera ha dit...

perdoneu però es que ara jugue a tenis en la "jet set" de balears i no se si podria juntar-me en gentola com vosaltres...
Però si és necessari acceptare eixe sopar encara que siga rebaixant el meu nivell...jejejeje.
Mare de deu el sopar es queda sense amo, que al verger espere que li pegueu una bona pallisseta!!!
Pep preparat que el diumenge estic ahi donant guerra!!!!!!!

Pere ha dit...

Vaig estar a punt de demanar-li el canvi a Pablo que estava en la grada!!!jajaja!!Això si que seria un bon fitxatge!!

Vau vore quina jugada més espectacular va intentar Pep al tercer quart?Ell soles baix de l´anella però com té eixe gran sentit del espectacle,com la va tirar "aposta" contra el tablero per a que rebotara.Quin crack!!Que llàstima que Jero no arribara agafar l´assistència i maxacar!!!!!

Quina maneta t´he tirat,eh Pep?jeje!

elpepgf ha dit...

no se si riure o plorar...
qui va ser el campió, q al temps mort següent em va preguntar: "pep, q t'ha passat ahí, q estàveu tu, la pilota i l'anella solets"!!!???
jajajajajajajajaja, pos res... el q porte dient des del divendres, q les boles noves se m'esvaren, collons!!! ja sabeu q jo sue molt... jajajaja

pd: pere, cabró!!! xDDD

pitoooooooooo! més et val anar alerta x ondara, q diuen q hi ha un q et te ganetes, tio... això d q et codeges amb la jet set d balears no senta bé x ací... ;)