dimarts, 12 d’abril del 2011

El Cadet Masculí destaca un cop més...

Nova jornada en la que la única victòria fou la recollida pel Cadet Masculí, aquest cop en València. Jugaven el dissabte 9, de matí front El Pilar 95, aconseguint una fàcil victòria per 41-63 i reafirmen, així, les seves opcions d'acabar tercers, amb l'esperança que el Dénia done la sorpresa demà dimecres, en la seva visita a l'Oliva.

El Cadet Femení perdè per 78-60 en la seva visita a Teulada. Perdent així la lluita per esquivar la darrera plaça de la categoria, quedant-se a dos partits de les teuladines, amb tan sols una jornada per jugar-se.

Per la vesprada, el Júnior Masculí jugava en Pego, perdent per un ajustat marcador de 54-44, desprès de patir la baixa de Javi, durant gran part del partit, jugador fonamental per als ondarencs.

Desprès del Júnior, jugava també en Pego, el Sènior Masculí. Era un partit a vida o mort amb els pegolins, per la cinquena plaça del grup. Els ondarencs, amb les baixes de Pere i de Jordi, i amb Eloi, Pep i Sergi L. renquejants, aguantaren tot el que pogueren en el partit.
El primer quart fou un "anota i respon", a cada cistella li seguia la seva rèplica de l'equip contrari, començà anotant el nostre Gran Míster, Pep, l'únic triple de l'equip ondarenc. El quart finalitzà 10-10, amb una bona llavor baix les anelles dels nostres. El segon quart (17-8), estigue més desigualat, tinguent els ondarecs una llacuna en atac, des del minut 7 en avant, deixant els locals agafar un avantatge de 9 punts, gràcies a un parcial de 10-0, que passà del 17-18 al 27-18 del descans.
En la segona part, els nostres eixiren amb aires renovats, defensant més dur i aconseguint un parcial d'eixida de 0-6 que posava el marcador 27-24 i els pegolins nerviosos, els obligava a demanar temps mort. Saberen reaccionar els locals i arribaren a la fir del 3er quart 38-30 (11-12 en aquest quart. Arribava ara el quart final, on els ondarencs pagaren l'esforç de tot el partit i dos llançaments anotats d'Eloi en el minut 3, foren els únics punts que anotaren els ondarencs, fins el minut 10, deixant un parcial des del minut 3 fins el 9 de 30-0 per als locals, que sentenciaren el partit a base d'una defensa pressionant i de la cansera dels nostres, que no encertaven els passes entre els seus companys, encadenant pèrdues de balons innecesàries i passes (de Jero), molt consecutives. El parcial final d'aquest quart fou 30-4, per al 60-34 final, no merescut pels nostres jugadors.
Anotacions: Sergi L. 6 punts, Roc 0, Pep 5, Jero 4 i Eloi 18 - cinc inicial - Lluís 1, Sergi C. 0 i Javi 0.

Salut a tots.

7 comentaris:

elpepgf ha dit...

tot siga dit, q sergi l. va jugar amb la ma q pareixia una bota d vi...
eloi renquejant d l'esquena...
i jo... a banda d q soc més roïn q "el caballo del malo", estava d cagaxoles, i tenia q estar constantment fent força amb el culet, per no anar-me'n per "la pata baja"... jajajajajajajajajajajaja

i el pobre d javi, q es va quedar a tirar-nos una maneta, tenia els dos bessons pujadets...

x cert pere, en total, si la memòria no em falla 1/2 en triples... el meu fantàstic 1/1 i el 0/1 d lluís, trobe... ;)

elpepgf ha dit...

xavals! estava traent conters... tenim la 6ena plaça assegurada, però el millor d tot és q si guanyem els dos partits q ens queden i el pego perd en l'última jornada front el Sueca, quedarem davant d'ells...
està xungo, xq els dos partits q ens queden son, rebre en casa l'Alfaç, un equip molt complet i bo... i anar a casa del verger, i tots sabem el q ens passa quan juguem en verger...
a veure si acabem la temporada amb aquestes dos victòries i ens fem amb aquesta 5ena plaça, collons!!!!!!!!!!!!

garrot i pa dur ha dit...

A vore Pep, no cal que tregues comptes. Heu de perdre tots els partits que queden o no guanye la porra. Està clar o com?

jero ha dit...

A gande nawer de nooooooooorrrrrrrrr!!!!!,paseta cap asi!,paseta cap allà!!!!,coooomooooorrrrrrr!!!,Ahi queda eso!!!

Alè a cascarla!!!

eloiet ha dit...

El resultat final no deixa vore que durant 30 minuts vam defendre prou be, vam controlar el rebot i no vam perdre massa balons.

L'ultim quart va ser un caos i no passavem de mig camp... sense mes comentaris.

El que si que crec que tenim que analitzar es el que fem en atac. 34 punts son molt poquets. Pense que tots hem de mirar en quines situacions podem anotar i tractar de buscar les nostres opcions.

Ale, ens vegem el divendres si no passa res.

Pere ha dit...

L´analisi està claríssim Eloi.Al resultat final li falten els 30 punts que anote jo cada partit i ja està partit guanyat per 60-64!!!jajajaja!!

I en quant a la pressió de l´últim quart es va notar que faltava algun jugador que domine perfectament el bot de baló i sobretot amb la ma esquerra.No cal que done més pistes...


Pep,lo de aquesta jornada no es cap novetat.Tu sempre jugues amb el cul apretaet,apretaet!!!!jajajaja!!

P.D.Enhorabona a tots per aguantar el tipo tan bé al llarg de 3 quarts estant tocadíssims.Ara a vore si donem la sorpresa front l´Alfas i acabem la lliga amb una victòria contra el Verger i una grandíssima sopaeta!!!!Fer t´apuntes!!!

elpepgf ha dit...

molt bon comentari el d jero!!! jajajaja
pere si hagueres estat en aquest partit, estaries uns 20 dies partin-te d jero... si no li van xiular 10 vegades "passes", no li ho van xiular cap... va ser exagerat!!! jajajajaja

fer, trau-te els conters q vulgues, però la porra (q dius tu) ja no la pots guanyar... jajajajaja

pero, no escrigues mai, la paraula "sopaeta" i la paraula "t'apuntes", tan seguides en aquest bloc, q saps massa bé qui apareixerà, homeeeeeeee!!! i ens tocarà aguantar-lo... jajajajajaja