divendres, 21 de gener del 2011

La prèvia de l'13ena jornada

Aquesta jornada, els 4 equips federats ondarencs, tindran els seus partits en casa i el dissabte 22.

El primer en entrar en joc a les 10h., serà el Cadet Masculí, qui rebrà l'equip d'"El Pilar 95", amb ganes de victòria i, segurament, l'equip visitant, de València, se'n tornarà cap a casa escaldat, ja que és el darrer classificat amb 0 victòries per 8 derrotes i els nostres venen amb ganes, desprès de la derrota del passat diumenge.

Desprès, a les 11.30h. li tocarà al Cadet Femení, qui jugarà front el Teulada. Les visitants ocupen la plaça de dalt de les nostres, i junt el Tavernes, son els dos únics equips que porten una victòria i 8 derrotes. Per tant, se suposa assequible per a les xicones de Lluís. Amb molta gana i bon joc es poden quedar amb la victòria, i així empatar en la taula classificatòria amb els dos equips de dalt d'elles.

Ja per la vesprada, a les 16h. jugarà el Júnior Masculí, rebent el C.B. Sueca Ingest. Els ondarencs, que tornaren a saborejar la victòria la passada setmana, tindran un dur rival amb el líder del grup, qui tan sols perdé en la seva visita a la pista del RuralCaixa Benifaió, per 53-50 fa 2 jornades, des d'aleshores guanyà en casa a l'Anna per 52-44 i arrasà l'Alboraia "B" per 79-40. En cas de donar els locals la campanada, el Pego podria fer-se amb el liderat, si guanyès en Cullera.

Desprès i com a punt final de la jornada, es viurà en el Vicent Zaragoza, el Derbi per excel·lència!!! El Sènior Masculí rebrà a les 18h., El Verger, qui torna a competir en bàsquet amb els nostres.
Molt alerta tindran que estar els nostres, i més encara, tenint en conter les 3 baixes, de Sergi L., Lluís i Eloi, deixant l'equip sense bases i sense la referència ofensiva interior... Per sort, podrem contar ja, amb la fitxa de Felip, qui tornarà a la pista!
El Verger ja ha donat vàries sorpreses en aquest grup, ja que dels 3 partits que porta guanyats, a més de la victòria front el cuer, el Cullera per 45-39, els altres dos han estat front a rivals ben complicats, com el Pego (39-27) i el Pedreguer (40-35). Tambè mirem les derrotes, ja que cap d'elles, ha estat superior als 20 punts de diferència, cosa que deixa clara, que son un equip lluitador i mai es donen per guanyats!

Salut i sort a tots.

3 comentaris:

elpepgf ha dit...

aaaaaaaaaaaaaaiiiiiii, q xungo ho veig............. :(

Pere ha dit...

Ieeeee Pep que ja no et vegem mai pel polideportiu!!!!!!Uuuuuuy que el Marca porta en la portà que volen destituir-te per incumpliment de contrat,ehhh?jaja!!I m´han dit que el segon entrenador està conspirant a les teues esquenes per a quedar-se en el teu jornalot!!!!!jajajaja!!

Ena vegem demà en el derbi!!!

jero ha dit...

Ye Pep!!,q ta pasat uhi???,jo q pensava q la crònica ja estaria feta,tardooooooo!!!!,va fes un esforset bonico!!!!