dilluns, 31 de gener del 2011

Derrotes molt justetes...

Una nova jornada amb 3 derrotes i una sola victòria. Però no ens hem d'aturar en vuere tan sols les derrotes, per què dos d'eixes tres, ben rebé podrien haver estat victòries...

El dissabte de vesprada començava la jornada amb la visita de l'Anna a Ondara, per enfrontar-se al Júnior Masculí. El partit estigué igualadíssim des del principi, arribant al descans amb empat al marcador. La 2ª part continuà totalment igualada, amb un gran Javi, que aconseguia respondre sempre els punts dels contraris, amb punts locals, així fins a la fi, on els visitants no erraren els llançaments des de la línea de personal, aconseguint endur-se la victòria per un ajustat 31-34.

Desprès jugava el Sènior Masculí, rebent el Pedreguer, un nou derbi, per 2ª setmana consecutiva.
Els ondarencs tenien ganes d'aconseguir la victòria, desprès de perdre en Pedreguer el primer partit de la temporada, sense quasi estar entrenats! Amb aquest propòsit eixiren a la pista, aconseguint parcials d'inici molt favorables, com en el 1er quart, on un 12-4 els donava un bon avantatge, però en el 2on quart encara foren millor les coses, amb un 19-6, i arribant al descans 31-10, amb un bon atac i millor defensa, propiciats per un gran moviment de la banqueta, del gran entrenador que te l'equip ondarenc!
La 2ª part començà amb un parcial de 8-0 per als ondarencs, que augmentaven la distància fins el 39-10 de màxima en el partit, però a partir d'ací la pressió del Pedreguer fou asfixiant, i entre el minut 5 i 9 d'aquest 3er quart, aconseguiren un 0-12, que tornava les distàncies a 17 punts. Amb el 39-22 l'ex "Gran Capità", i ara "el millor entrenador del mon sencer", encistellà 2 punts importantíssims, que tancaven el parcial i aquest 3er quart 10-12 i deixava un bon avantatge per al darrer quart (41-22). Però aquest quart estigué totalment igualat, amb resposta per part de tots dos equips, finalitzant-lo 10-13 i amb un resultat final de 51-35.
Anotacions: Sergi L. 4 punts, Roc 5, Pere 8, Jero 8 i Eloi 11 - cinc inicial - Jordi 2, Cèsar 6, Javi 1, Sergi C. 0, Pep 2 i Felip 4.

El diumenge de matí jugaven fora de casa els equips cadets. El primer en fer-ho, era el Cadet Masculí, qui visitava Oliva en un dificilíssim partit, que enfrontava el 2on classificat amb el 3er. El partit caigué de costat local. El partit d'una forta intensitat finalitzà 67-60.

El partit del Cadet Femení en Dénia no tenia massa història, ja que les nostres visitaven les quartes classificades i no hi havia massa probabilitats de victòria, com així ho reflexa el marcador final de 87-25.

Salut a tots.

7 comentaris:

elpepgf ha dit...

molt bé xavals!!! i ara que hem aconseguit el basquetaverage amb el pedreguer, seguirem practicant els tirs lliures:

11/21

com a mínim, ja hem passat del 50%... jajajajajajaja

x cert... no se si vos haureu fixat en q m'he tirat un poc el moc, en l'article, però es q ja tenia ganes, collons...
vaig a posar-li més salsa a l'article, q he passat per la primera part, sense tirar-me floretes... jajajajajajaja

ah, i falten les anotacions... ;)

garrot i pa dur ha dit...

impresentable és la paraula que resumix el resum este Pep...

elpepgf ha dit...

jajajajajaja, jo m'esperaba alguna rajadeta més forta, això és una porqueria d rajada, collons...

eloiet ha dit...

Gran resum si señor!!! Ja Ja Ja Ja!!!!

Com es noten els bons resultats que dona el fet d'estudiar el master eixe de periodisme deportiu del marca!! Has aprés a
fer les cròniques de forma verídica i imparcial, convertinte en el gran periodista blogger que sempre has merescut ser!!!

Je Je, ja soc titular sense entrenar fins el final de temporada...

garrot i pa dur ha dit...

Pep, no puc pegar-te rajaes fortes perquè jo no estic posat en premsa deportiva i no puc fer comparacions.

elpepgf ha dit...

jajaja, gràcies eloi, gràcies!!!
en raó la pàgina del marca es va caure el diumenge x la nit, no x la derrota del madriZ, si no, més bé, xq Inda (el meravellós director d'aquest diari d contrastada qualitat), m'estava ensenyant "online", com fer millors els articles!!!

no patiu, q a partir d'ara, milloraran molt!!! ;)

eloiet ha dit...

Ja Ja Ja, eixa es bona. Sense cap lloc a dubtes, Inda es un referent periodístic com pocs, només igualat per Roncero y algun altre mes. Dona gust llegir els seus articles quan el mandril perd!!!