dilluns, 19 de novembre del 2007

Victòria important del Bàsquet Ondara a Pego

El Club Bàsquet Ondara es va imposar en la vesprada-nit del dissabte al joc rocós i dur del Pego, en el seu propi "pavelló cobert".
Des del principi va ser un partit molt dur, on els avantatges, gairebé sempre a favor de l'Ondara, no van ser superiors als 6 punts, en part, gràcies als llançaments triples dels pegolins, que n'aconseguiren 8 en tot el partit i els mantingueren a l'aguait, per tan sols 3 de l'Ondara.

Destacar les més que notables actuacions de "la iaia"-Pablo, amb 25 punts i la del "melenes"-Eloi amb 15 punts. A més de dir que l'equip va fer un bon treball defensiu al segon i a l'últim quart, on es va decidir el partit des de la línea de tirs lliures, encara que es deu millorar el percentatge en aquesta faceta del joc.
El resultat final va ser de 56-59 per a l'Ondara, encara que el Pego va gaudir d'una gran oportunitat de forçar la pròrroga sobre la botzina, gràcies a que Eloi va errar un llançament de baix l'anella, quedant 3 segons, on el partit s'haguera quedat decidit!!! Per a sort nostra el jugador del Pego no va encertar el llançament i el rebot va caure en mans dels nostres jugadors en el moment que van xiular el final del partit.
L'Ondara es queda, amb 4 victòries i una sola derrota, per darrere dels líders, encara que amb un partit aplaçat per la pluja.

Estem a l'espera que l'equip Júnior Femení ens confirme el resultat d'aquesta jornada, per ara podem adelantar que va perdre per uns 30 punts. Diversos factors van tindre a veure en la derrota a Dénia, com per exemple que faltaven jugadores, o què el Dénia és un dels equips que espera estar al capdavant de la classificació. Amb tot això les nostres es queden amb un total de 3 victòries i 3 derrotes.
Per la seva part el Júnior Masculí, s'imposà el divendres en partit aplaçat al Liceu Francès per 50-46 dins de casa, confirmant la seva imbatibilitat. I ahir, a Pedreguer va confirmar el seu bon estat de forma a l'imposar-se per 43-85 en un partit fàcil des de l'inici.
Així, amb aquesta doble jornada l'Ondara Júnior es queda com a líder en solitari al presentar 5 victòries i cap derrota, amb l'Alfàs i el Teulada seguint-lo d'aprop amb una sola derrota.

2 comentaris:

eloiet ha dit...

Cabró, sabia que la 'rajà de la setmana' anava per a mi inevitablement. La veritat es que ho vaig fer a proposit per a donar-li una mica mès d'emoció al partit, i com que estava fresquet després de descansar durant molts minuts, poder fer més valoració en el temps afegit. A la fi tot va eixir com tocava i ens vam endur el partit.

Pd: Retire l'últim comentari de la secció anterior, es veu que estavem editant al mateix temps

elpepgf ha dit...

sí, sí... no dubte q ho feres per provocar la pròrroga!!!
també anava a rajar a pepito, però com ell mateix va dir al vestidor q havia fet més o menys un -5 d valoració, m'ha sabut mal...
salut i força al canut.
pep.