divendres, 16 de novembre del 2007

Prèvia Pego - Ondara

El Club Bàsquet Ondara, visita el sempre difícil "pavelló cobert" de Pego. El Pego ara mateix està a la 8ª posició, amb dos victòries i tres derrotes, mentre l’Ondara es manté en la 4ª posició, amb un balanç de 3 victòries i una sola derrota.
A la darrera jornada va perdre a la pista del Genovès per 66-60. Així com nosaltres vam perdre dins la nostra pista front el Xàtiva per 43-63, ens mantenim quarts amb un partit menys.
Hem de recordar que el Pego ve de fer una bona temporada en la 2006-2007, encara que als partits finals va perdre la segona plaça, ja que en les 4 últimes jornades va perdre 3 partits, acabant la temporada en un bon 4rt lloc.

Esperem tindre sort i poder tornar a Ondara amb la victòria baix del braç.
Per als interessats, el partit es jugarà al "pavelló cobert" de Pego a les 8 de la vesprada. Sabem que és un horari "intempestiu", però agrairíem el màxim suport per part de l'afició.

Per la seva part l'equip Junior Masculí jugarà a la també complicada pista del Bàsquet Pedreguer. Els ondarencs intentaran mantindrés invictes i així ser líders en solitari.
El partit que tenien aplaçat per la pluja el juguen aquesta mateixa vesprada (16-11-07) a les 19 hores al poliesportiu Vicent Zaragoza d'Ondara.

L'equip Junior Femení juga a la més que complicada pista del Dénia, en un intent de continuar la bona marxa d'aquesta temporada. Si les d'Ondara guanyen continuaran davant del Dénia, que porten un balanç de 3 victòries i una derrota, mentre les d'Ondara porten 3-2.

Salut a tots i sort.

3 comentaris:

eloiet ha dit...

Iee com va l'asunt? Bonissim el blog, ja era hora de que algú es decidira per currar-seu un poquet. A vore si entre tots fem algo un poc arreglat.

Si tens més fotos de altres temporades les podries penjar, que jo no en tinc cap i, tot i que sou mes lletjos que l'hostia estaria be conservar-ne alguna.

Per cert PEP, l'apartat de patrocinadors supose que l'hauràs venut a preu d'or no??

elpepgf ha dit...

home, evidentment, jo no he pagat ni un cèntim! ara, el primo del meu germà, m'ha cascat 4.000 euros... no te digo nà!!! jeje

eloiet ha dit...

Que pasa en l'anàlisi del partit Pep??
Esta ineficácia no es tolerable per part teua ehh!! Ara no vingues en que tens molta faena, bla bla...

PD: com es pot comprovar, també estic molt afaenat (igual o més que Pep)