dimarts, 5 de març del 2013

El Sènior torna a guanyar!!!

Encetant la jornada, el dissabte 02 a les 10.30h. jugava el Cadet Masculí rebent el, a priori, assequible C.B. Pego, però el partit fou més complicat del que cabia esperar i finalment els nostres tingueren que suar sang per aconseguir la victòria, per un ajustat 68-65!

També el dissabte a les 16.00 hores rebia el Júnior Masculí, un dels "cocos" del grup, el C.B. Sueca, aspirant a guanyar la lliga i complicadíssim rival, tal i com demostrà durant tot el partit, no donant opcions als nostres de víctoria i guanyant-los per un clar 38-67.

L'últim partit de la jornada el jugava el Sènior Masculí, també, en el Pavelló Cobert "Pere Giner Arena", front, com el Júnior, un dels "cocos" del grup, els veïns del Pedreguer, a les 18.00h.
El partit estigué molt igualat, però els nostres, encara que parega estrany, demostraren que volien guanyar el partit, aplegant als darrers segons davant en el marcador, però, un intercanvi de cistelles que no convingué molt als nostres, forçà la pròrroga i en ella ja s'aconseguí la meritòria victòria per 75-69!!!
Per fi trencaren la mala ratxa de 6 derrotes consecutives, justament, front un dels grans, el Pedreguer!
Ara li toca el torn al Teulada, que estiguen alerta!!!
Anotacions: Sergi L., 17 punts, Jordi 12, Pere 15, Sergi C. 0 i Jaume 6 - Cinc Inicial - Javi 8, Toni 3, Pepe 0 i Jero 14!!!

Com a contrapunt del partit del Sènior destacarem el dolent percentatge en llançaments de personal:

Sergi L.: 9/16 - 56,25%
Jordi: 3/10 - 30%
Pere: 3/5 - 60%
Toni: 1/8 - 12,50%
Jero: 0/1 - 0%

Ja saben els rivals, a qui fer faltes...

Salut a tots.

1 comentari:

elpepgf ha dit...

vinga, vinga... poquet a poquet... victòria cadet i sènior, molt bé! sobretot pel q representa la del sènior, trencant eixa negativitat!!! vaaaaaaaaaaaaa!!!