divendres, 8 de febrer del 2013

La prèvia de la 16ena jornada!

El Cadet Masculí, obrirà la jornada, el dissabte 09 a les 12.30, jugarà en Xàbia, front el Xàbia "B".
Partit de vital importància pels nostres cadets, desprès de perdre la passada setmana, front el Xàbia "A" i quedar-se un poc despenjats dels primers llocs. Necessiten la victòria per no tindre el Xàbia "B", pujats a l'esquena!!!

El Júnior Masculí jugarà el dissabte a les 16.30hs en l'Alcúdia, front el C.B. Alcàsser - E.M. Alcúdia. Els de l'Horta no deurien ser un rival massa perillós, ja que ocupen la penúltima plaça de la classificació, amb un balanç de 2-10, mentre els nostres, deuen tornar a guanyar partits, per no perdre de vista la 4ª posició.

El Sènior Masculí jugarà el diumenge 10 a les 18.30hs. en Calp.
Perillosíssim partit el que se li presenta al nostre equip Sènior, qui ve de perdre 3 partits de forma consecutiva, col·locant-se amb 7-7 i en la 7ena posició, mentre el Calp, rival sempre a tindre en conter, està en la 5ena posició amb un balanç de 8-6, desprès de perdre els darrers dos partits. Tots dos equips estan dins un grup de 6 equips, que ballen des de la 4ª plaça, fins la 9ena, amb sols una victòria de diferència, per tant necessiten la victòria.
Esperem que els nostres tinguen la sort de cara i s'emporten el partit, cap a casa, no obstant la baixa de Jordi.

Salut i sort a tots.

2 comentaris:

elpepgf ha dit...

vingaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Pere ha dit...

Quina segona volta més llaaaaaargaaaaa...