divendres, 9 de novembre del 2012

La Prèvia de la 5ena Jornada

La jornada l'encetarà el Júnior Masculí de Sergio Torres, el dissabte 10 de novembre a les 16.00h. en Ondara, front el C.B. Alginet "B". Els nostres, invictes fins ara, intentaran recollir la seva 4ª victòria en la lliga, mentre que l'Alginet es presenta com un rival molt difícil amb un balanç de 2-1 i victòries contundents per 70-115 i 68-39, front el Guadassuar i Benifaió, respectivament, mentre la derrota fou front el Sueca, invicte com l'Ondara, per un ajustat 45-55!

Just desprès, a les 18.00h. i també en el recinte més conegut, bonic i gloriós de la Marina Alta, el "Pere Giner Arena", tindrà lloc el partit entre el Sènior Masculí d'Ondara i el C.B. Oliva - Mompó Òptica.
Els ondarencs apleguen a un partit clàssic i sempre molt disputat. Els nostres estan en un gran moment de forma, desprès d'aconseguir guanyar un partit "de forma consecutiva"!!! Mentre l'Oliva, sempre rival complicat, aplega amb 0 victòries i 4 derrotes, per tant, serà tota una incògnita el resultat d'aquest partit.

Esperem que tots dos equips es puguen quedar amb la victòria i fer-nos gaudir d'una gran vesprada de bàsquet!!!

Salut i sort a tots.

3 comentaris:

elpepgf ha dit...

ie!!! enhorabona, eh!!! q haveu guanyat UN partit d forma consecutiva!!! xDDDDDDD
hahahahahahahahahha

em guarde x a properes prèvies la frase "els nostres, invictes durant la darrera setmana"!!! hahahahahahahaha

vinga a guanyar, colloooooooons!!! des de la grada vos animaré, així q més vos val fer-ho bé, o començaré a fer fitxatges nous... com l'entrenador... q ja en tinc un mirat, q promet molt... hehehe

eloiet ha dit...

Por dones!! Ara que no jugues i no podem rajar-te estas quedante agust ehh!!

Allí estaré... encara que no se com. Vaig ara al concert de Gigatron, vorem que passa. Ale

Pere ha dit...

Podries fer un llibre de frases fetes i tòpics del bàsquet!!!jejeje!!

Estic content perque veig que el nom del pavelló va calant entre la població...jajaja! Un passet més per a entrar en la història d´ondara!!!