dilluns, 29 d’octubre del 2012

Blanc i Negre!!!

La jornada començava amb el partit del Júnior Masculí en Ondara, a les 16.00h., front el desconegut B. Alcàsser - E.M. l'Alcúdia. El rival, d'entrada, es presentava com un rival molt complicat, ja que tenia molts jugadors grans i forts i durant tota la primera part posà les coses molt complicades als nostres.
Al descans s'aplegà amb un lleuger avantatge ondarenc i en la segona part ja es posaren les piles, amb molts minuts de qualitat de tot l'equip ondarenc, encapçalat per Josep i Vicent, qui aconseguiren boniques jugades, assistències meravelloses i fantàstiques cistelles. Un joc ràpid i trepidant, fou el que mostrà el Júnior Masculí en aquesta segona part, per acabar guanyant per un clar 76-41.

Just desprès, a les 18.00h. jugava el Sènior Masculí, qui rebia el sempre complicat C.B. Calp. Els nostres començaren el partit com front el Xàbia, amb un marcador inicial de 0-6, que aconseguiren igualar per acabar el primer quart 10-10. El segon quart començà igual, ja que fins els 3 minuts i mig jugats, cap dels dos equips aconseguia la primera cistella. Al descans, lleuger avantatge dels visitants i molt que millorar dels nostres per a la segona i decisiva part.
En la segona part es veié un equip local més posat en feina, més treballador, però que es veia que li faltava alguna cosa i no aconseguia que li eixiren les coses... No obstant això aconseguí, poc a poc, anar retallant els 10 punts d'avantatge que conseguiren els calpins al finalitzar el 3er quart, fins aplegar al 50-50 i poc més d'un minut per jugar. Però ací, els visitants, amb més veterania, sapigueren jugar les seves opcions, anotant tots els llançaments del darrer minut, des de la línia de personal. Finalment el 52-56 no reflexa l'esforç dels nostres en la segona part, veient-se també, molt perjudicats per l'arbitratge, ja que fou, en tot moment, molt lamentable.