dijous, 29 de març del 2012

Ondara Vs Xàbia!!!

El Cadet Masculí jugà el passat dimecres 21 de març a les 18.30h. en Xàbia, un partit bastant assequible, que acabà imposant-se per 57-73, confirmant les seves aspiracions al segon lloc del grup.

El Júnior Masculí jugava el dissabte 24 a les 16h. en Ondara, rebent el Xàbia, també. El partit es complicà des del primer quart, aconseguint avantatges superiors als 10 punts, per als visitants.

Els ondarencs en cap moment aconseguiren posar-se el partit de cara, perdent finalment, per un clar, 35-61.

Es nota la cara de la derrota en el propi Javi... pobre... Damunt, desprès estigué obligat a quedar-se a la convocatòria del Sènior, per lessionar-se el turmell que li quedava bo, encara!

El darrer equip en entrar en joc era el Sènior Masculí, qui rebia, també el Xàbia, a les 18h. en el Pavelló Cobert "Pere Giner Arena" d'Ondara. Els locals, sabedors de l'importància d'aquest partit, es posaren a la feina des del principi, aconseguint un primer quart molt igualat, amb unes defenses un tant fluixes, però amb bons atacs, aplegant a la fi d'aquests primers 10 minuts amb un 18-19, molt obert! En el segon quart els nostres apretaren el cul en defensa, aconseguint frenar els visitants, i aplegar al descans 36-27 (16-10 en aquest 2on quart).
L'eixida dels vestidors continuà amb la bona defensa, però els nostres erraven molt en atac, acabant el 3er quart 8-10 i 44-37 per encarar els darrers 10 minuts. En aquests 10 minuts, fou quan els nostres sentenciaren el partit, continuant amb una gran defensa zonal i aconseguint cistelles en moments importants, 21-12 de parcial i un 65-49 final molt bo per al nostre equip, que el posa amb 10-12 a la taula classificatòria.
Anotació: Sergi L. 3 punts, Jordi 11, Pere 12, Jero 7 i Eloi 10 punts - cinc inicial - Roc 5, Javi 4, Sergio P. 5, Sergi C. 4, Pep 4 i Pablo 0.