dimecres, 20 de gener del 2010

El Sènior Masculí, invicte

L'equip Sènior Masculí Ondarenc defèn, aquest diumenge a les 19h. en Paterna, el seu lideratge davant el Paterna "B".

L'equip ondarenc, únic invicte del grup "D" de la Primera Zonal, i un dels 3 únics líders que queden en la categoria com a invictes.
En el grup "A", el Port de Sagunt és el líder, mentre en el grup "E", el líder és el C.B. Catral, tots dos equips amb el mateix balanç d'11-1.
El líder del grup "B", el Barrio del Cristo de València, el del grup "C", l'Onix i, el nostre equip, el Sono Acustic - Bàsquet Ondara, mantenen un impol·lut "0" en el caseller de derrotes. Mentre el Bº del Cristo porta 12-0, l'Onix i l'Ondara porten 11-0. Tots ells estan invictes a falta d'una jornada per arribar a la fi de la primera volta. Però de tots ells, tan sols el Bº del Cristo i l'Ondara, tenen el "Campionat d'hivern" assegurat, ja que tenen el rival més pròxim a dos partits de diferència, mentre el Port de Sagunt, el Catral i l'Onix, tenen el segon, a tan sols 1 partit.

Esperem que tots aquests equips tinguen sort, i aconsegueixin arribar a la darrera jornada de la primera volta com a líders i sense perdre aquest darrer partit.

Salut a tots.

3 comentaris:

elpepgf ha dit...

eh, jero!!! bonicoooooooo, q nosaltres tenim el mig any d sant jaumeeeeeeeeeee!!!!!! el q no entenc, és xq feu ara el mig any d sant jaume, collons!!!! no tocava fa un mes!!!!!?????????

has vist q prompte ha eixit el pirata q t'havia sissat els 2 puntets!!!??? jajajaja, este pere, sempre arreplegant... pareix català... o del barça... jajajajaja

eloi, pos tens d'ací al diumenge x a posar-te en forma, q si fer no ve, jo no pense tornar a jugar d 5, eeeehhh!!!!!!

garrot i pa dur ha dit...

jo confirme que no vaig Pep

jero ha dit...

fer cagat!,per que no vens?,si jugem en valencia.A ki li pasare bais de la canasta!!!,mecaxis!

Ale a cascarla!!