dimecres, 27 d’agost del 2008

1ª edició 24 hores Pego

El passat dissabte 23 d'agost es disputaren les primeres 24 hores de Pego del nostre benvolgu esport. Entre els equips participants contaren amb la inestimable presència del Club Bàsquet Ondara, representat per un combinat del Júnior Masculí (Vicent, Felip, Joan, Llorenç, Sergi i Lluis) i del Sènior Masculí (Kike, Jordi, Mateu, Pito i Pep).
El torneig començava a les 14 hores del dissabte i els nostres representants començaven a jugar a les 15 h., en el segon dels partits. Quina fou la sorpresa quan veieren davant d'ells a cinc "búfals", sí, tal i com sona, 5 toros 5 de la ganaderia de la LEB, i encara tingueren sort, per què al següent partit d'aquests "búfals" aparegué el sisè "búfal", una bèstia negra de 2 metres d'alçada i uns braços que ocupaven tot el pabelló, com no podia ser menys el tio es va pegar alguna que altra esmaxada durant el segon partit, jugat front el Tavernes.
Aquest partit el guanyaren els "búfals" per 37 punts de diferència (69-32).

A les 10 de la nit es disputava el segon partit, aquest front el Pedreguer (sí, un altre equip de categoria superior). El partit estigué en tot moment controlat pels de Pedreguer amb rendes que superaven els 10 punts, fins que s'arribà als darrers minuts on l'Ondara es posà fins a dos punts i tingué la darrera possessió per a posar-se davant al marcador, però quedant 5 segons el llançament triple no entrà i els de Pedreguer amb un ràpid contraatac anotaren la darrera cistella guanyant, finalment, per 4 punts (42-38).

Desprès d'aquest partit el combinat ondaranc marxa al Bar Daniel a sopar, en aquest sopar ocorregueren diverses anècdotes (com: "açò és un bar o un restaurant..."), però el sopar estigué molt bé, la gent es comportà bastant i s'arribava al darrer encontre.

A les 3 de la matinada els nostres braus jugadors ja estaven disposats a jugar front el Tavernes (el de la nostra categoria? Pos no! El d'autonòmica!!!) d'autonòmica, que comptava amb 3 jugadors de l'equip de la nostra categoria. I ocorreguè, més o menys el mateix que en el partit anterior, els ondarencs per baix en el marcador fins els darrers minuts, on aconseguiren posar-se, també, a 2 punts. El públic vitorejava cada cistella ondarenca com si fos la cistella de la victòria, però un cop més els ondarencs es quedaren a les portes de guanyar el partit, el resultat final fou de 52-50.

Destacar la gran actuació del combinat ondarenc, ja que en tots els partits jugaren front equips de categoria superior, mentre a l'altre grup jugaven el Pego, el Pego Júnior, el Gata i uns xavals de Dénia. No hi havia comparació possible entre els dos grups!!!

Salut a tots.

10 comentaris:

elpepgf ha dit...

ale, ací ho teniu... sí perguèrem tots els partits, però amb molta honra i tant el pedreguer com el tavernes tingueren q suar sang per a guanyar-nos, eh!!!

apostes pal cyberdunk, q avui si q hi ha jornada:

day 40

Chile DIVISION 1
http://www.cyberdunk.com/misc.php?m=...e=Division%201
x7.42 Chili Kaimas(H 38.36, 5-th) vs Talcahuano Eagles (C 28.84, 8-th) x1.1

Slovenia Division 2
x6.1 Vallongo Prodigy (C, 31.88) vs. Ptuj Panzer (C, 21.56)

pos sí, aquestes son les millors apostes q he trobat, tant la primera com la segona pareixen prou fiables, així q ja sabeu: "caù panye amb els seus dolors!"

elpepgf ha dit...

ooooooohhhh, mala notícia, la d xile ja l'han posada a x1, seasé q res, queda l'eslovena!!!

eloiet ha dit...

Mare meua quins paquets que esteu fets. Tindriem que vore tots als búfals eixos que dius... segur que serien conillets per ja es sap, hi ha que quedar be i evitar les rajaes no??
Per cert com van quedar els de Gata? ho van fer millor que vosaltres o que?

L'aposta d'eslovenia es la única que hi ha per a huí així que a jugar-se els dolors. He vist l'equip i tenen un PF de 62... en principi molt be, pero si algun equip el fitxa podem perdre els diners... potser li faré una oferta al jugador a vore que diu abans d'apostar, nomes per fotre Pep

elpepgf ha dit...

el gata? més o menys com nosaltres, però el nivell del seu grup era prou lamentable...
tindries q haver vist el negraco q va vindre al segon partit dels "búfals", menys mal q no vingué al nostre... la primera pilota q va tocar, la va agafar baix d l'anella i es va girar botant per maxacar-la i agafant-lo del braç i tot es va quedar a 2 o 3 dits d clavar-la cap avall.
al cap d'una estona va posar una xapa traent tota la ma per dalt d l'anell... era una cosa d'un altre mon...
i ja no comente res d l'esmaxada q va fer tot sobrat a dos mans, i posant-se l'anella a l'altura del coll... una cosa sobre-humana!
digne d veure

bueno, a veure quan comencem a entrenar, eh!!!!!!!!!!!!!!!

leilaond ha dit...

wenas!!

no era xa tant e valent.... el negre akell pos si era gran xo ja sta... ( si prou, feia por jaja)

xates no comenteu ja casi mai!! ens vegem esta afternoon al entreno, aeu aeu

elpepgf ha dit...

era gran i prou!!!!????
els seus braços eren d'amples com la meva esquena, i la seva esquena ja no et dic com era, xata!!!
però b, ja vaig dir l'altre dia q no li fereu molt d cas a leila q li patina un poquet... ;·)))jejeje

*..alBetaa..* ha dit...

sta vespra ens vegem! muakiis*

elpepgf ha dit...

caram, alba!!! no cal q comentes tant, eh!!! a veure si et cauen els dits o alguna cosa dolenta semblant!!!!!!
fins d'ací una estona!

x cert, veig q les dones d'aquest bloc, gairebé sempre, envieu besadetes, muaks i coses per l'estil, tindré q posar-me jo a la moda també, no? o quedarà ja amb massa flor per a mí!!!???

eloiet ha dit...

No Pep, per favor!!! no et dediques a enviar besadetes per als lectors, que pot ser molt desagradable i no vull fer-me la imatge mental i que em martiritze en somnis.

El divendres com ho teniu per a entrenar un ratet?? Si voleu podem quedar i jo intente arribar a bona hora de Valencia.

elpepgf ha dit...

perfecte eloi, a veure si és veritat q t'acostes pel poli, q rafa ja comença a pegar-me el puro a mi (com sempre) xq la gent no va a entrenar!

quedem q no done petonents, no??? o faria gràcia???!!! encara no ho tinc clar...