divendres, 18 de gener del 2008

Prèvia de la 12ena jornada

La 12ena jornada es presenta interessant. L’equip Sènior del Club Básquet Ondara, es jugarà el continuar a les posicions altes de la taula davant el co-líder, el Castelló de la Ribera, que ve amb un balanç de 10 victòries i una derrota, i que arriba amb els darrers 6 partits guanyats. En cas de victòria, l'Ondara es situaria segon a la taula classificatòria.
Els nostres herois, desprès d’haver guanyat amb no massa facilitats a l’Oliva, deuran demostrar la seva capacitat de reacció davant d’un gran equip i demostrar que la derrota per 43-63 davant del Xàtiva va ser una errada. També tindran que demostrar que saben anotar des de la línea del triple, ja que amb l’absència de Pere, es nota que aquesta temporada no hi ha cap especialista pur.
El partit serà al Vicent Zaragoza a les 18 hores del dissabte 19.

El Júnior Masculí jugarà abans que el Sènior, també a Ondara, a les 16 hores. El partit serà front el “Adesavi-Plast” d’Alacant que porta 5 victòries i 5 derrotes. Els Júniors d’Ondara deuran afirmar, igual que els Sèniors, que opten al liderat de la lliga, desprès de trencar la ratxa negativa de dues derrotes consecutives amb una gran victòria la passada setmana. L’Ondara amb 7 victòries i 2 derrotes està tercer, empatat amb el segon (Pego) i a tan sols un partit del líder, el Teulada.

L’equip Júnior Femení tindrà descans aquesta setmana, però el dimarts 22 jugaran un partit aplaçat a les 17 hores al Vicent Zaragoza, front l’”Esclavas”. Ja tindreu més informació d’aquest partit el proper dilluns 21.

Convoquem a tota l'afició a assistir el dissabte als partits dels nostres equips ja que son de molta importància.

Salut i sort a tots.

2 comentaris:

elpepgf ha dit...

pere fixat amb l'encapçalament del blog, li he canviat el nom...jejeje

Pere ha dit...

Estic emocionat per la menció que m´has fet en aquesta prèvia!!!Tu no em veus però estan caiguent-me les llàgrimes!!´Segur que si jugara em diries xupló!!jajajaja!!
Ja m´agradaria a mi jugar enguany!!!