divendres, 14 de desembre del 2007

Prèvia 9ena jornada


Benvinguts a una nova prèvia, aquest cop parlem de la 9ena jornada de lliga. L’equip Sènior del nostre Club Bàsquet Ondara, s’enfronta el proper dissabte 15 a les 18 hores en el poliesportiu Vicent Zaragoza al Picassent, equip que se situa a la 7ena plaça de la classificació amb un balanç de 5 victòries i 3 derrotes, desprès de guanyar al Guadassuar (home, com no!), en un partit còmode i fàcil (+17 a la fi). No serà un partit fàcil i per això demanem que els nostres "hooligans" acudeixin en massa a veure al partit i a animar als jugadors.

El Júnior Masculí, jugarà el mateix dissabte 15, a les 16 hores a la pista del més que complicat Teulada. Equip que, està situat 4rt, una posició darrere dels nostres, però amb els mateixos números: 6 victòries i 1 derrota. I a més, els teuladins porten 5 victòries consecutives. L’equip que guanye se situarà en la 3era plaça, on ara mateix està l’equip del nostre poble.

El Júnior Femení, jugarà, com el Júnior Masculí, contra l’equip que porta darrere a la classificació i amb el mateix número de victòries (4) i derrotes (3), el “Esclavas Sagrado Corazón” de València. El partit es jugarà el diumenge a les 16.30 al poliesportiu Vicent Zaragoza d’Ondara. Es promet una gran igualtat, ja que tots dos equips, empatats a la classificació, venen, també, de perdre a la darrera jornada. L’equip que guanye aconseguirà la 5ena plaça, on està ara mateix l’Ondara situat.

Salut i sort a tots.

2 comentaris:

eloiet ha dit...

Buenas, menys mal que avises ya que no sabia contra qui jugavem demà. Per a variar un poc, tinc UNED esta vesprada, aixi que no m'espereu per a passar fred a l'entrenament.

Per cert, estava fent canvis en el SM i no se a qui collons posar per a esta jornada. Hi han partits difícils y la jornada pasada alguns jugadors fijos fallaren... no se no se

elpepgf ha dit...

en el d'espanyolitos em vaig afonar, amb l'altre, el d la marina alta, va estar molt bé, amb 199 punts, però va ser també sort! la veritat, q jo estava fent els canvis aquest matí, i en més d'un equip m'he quedat mosca, per no saber a qui posar!
ja veurem com ix tot!
així, ens veiem demà al poli.
au cacau.
pep.