dijous, 30 de juny del 2011

3x3 Cullera!

Els companys del Cullera ens envien per mail informació sobre el torneig que faran de 3x3 aquest dissabte 2 de juliol.

És molt espijadet, però segur que més d'un es vol apuntar.

Salut a tots.

dilluns, 27 de juny del 2011

L'entrenament del divendres 24-06-2011

Gran entrenament el del passat divendres, on acudírem, ni més ni menys que 4 jugadors amb moltes ganes: Sergi L., Mateu, Pep i Fer. A aquest últim el podem veure en la foto, amb un bot excel·lent, s'enlairà, flexionant les cames amb una estètica brutal, per realitzar un llançament a cistella, d'allò més vistós!!! Al fons de la foto, tenim a Sergi, qui pareix que està en terra, s'hauria pegat algun bac...

El proper divendres 01 de juliol ens ha promés la seva presència a la paxangueta, Felip, amb qui esperem fer una paxangueta molt xula!

Salut a tots.

divendres, 24 de juny del 2011

Paxangueta de divendres

Pos res més a dir que avui divendres 24, dia de Sant Joan tocarà paxangueta.
A veure si ens ajuntem amb els Júniors i/o Cadets i ens om prou per fer un triangular o alguna coseta xula!
A partir de les 19h. estaré jo per allí.

Salut a tots.

dimecres, 15 de juny del 2011

Eloi ja te el seu homenatge!

Aquest matí, per fi, s'ha prodecit a la "plantada" de l'estatua en honor a un jugador "franquícia" com ha estat sempre el nostre benvolgut Eloi Millet!

El Batle i el Regidor d'Esports ens van prometre fa ja cosa de dos mesos, quan es va inaugurar el Pavelló i se li va posar el nom del nostre bon company "Pere Giner", que també farien algun detallet per l'altre veterà de referència de l'equip, i per fi ha arribat la data en que Eloi te una estatua en el seu honor, com les màximes figures del bàsquet!
Ara ja no tan sols el United Center de Chicago serà la referència baloncestística per la seva estatua de Michael Jordan, si no que també, ara, Ondara i el seu Pavelló seran referència per l'estatua d'Eloi!!!

A l'acte van acudir en representació del Club, Pep, com a ex-jugador Toni, i com a 1ª Dama, Fer!

Salut a tots.

divendres, 3 de juny del 2011

Actes en el Pavelló!

Senyors, senyores, xiquets, xiquetes i ents d'estranya índole! Vos informe que el Pavelló avui tindrà un acte de clausura dels Minijocs de La Marina i que no podrem fer us d'ell!!!

Així doncs, quedeu tots convocats, per el proper divendres 10 de juny a les 20h. per jugar "La 1ª Paxangueta Oficial de l'Estiu 2011"!!!

Salut a tots.