dilluns, 14 de novembre del 2011

Doloroses derrotes en finals apurats!

El Cadet Masculí era qui encetava la jornada amb la visita del N.B. Alzira Grana, un equip, què a priori pareixia ser bastant inferior als nostres, com així es demostrà en el partit. La victòria fou clara pels ondarencs per 81-19, en un partit sense història.

Per la vesprada es jugava el partit entre el Júnior Masculí i el C.B. Sueca. El partit estigué completament igualat en tot moment, però finalment se l'emportaren els de La Ribera Baixa per un ajustat i polèmic 46-51. El final del partit estigué ple de decissions arbitrals dubtoses, de fet, el partit acabà amb 10 llançaments des de la línea de tirs lliures, tots ells favorables a l'equip rival!!!

A les 18h. el Sènior Masculí rebia el Benissa, l'actual campió de lliga, i màxim aspirant a reeditar el títol de la 2010/2011. El partit fou molt semblant al del Júnior, amb alternatives per a tots dos equips.
El primer quart començava amb un 4-9, al minut 4, per als visitants que els nostres tingueren que tallar amb un temps mort. Des d'ací fins acabar el quart 13-2 per als nostres, acabant el quart 17-11. El segon quart respirà igualtat per tots els costats, quasi totes les cistelles tenien resposta per part dels dos equips, acabant 21-23 i 38-34 al descans.
La segona part començà amb un vendaval dels visitants, posant-se per davant amb un parcial de 2-11 (40-45 al minut 6). Els ondarencs saberen estar al partit, aplegant a la fi del quart 45-50 (7-16 en el 3er quart). El darrer quart tornà a estar igualat, amb els nostres apropant-se en el marcador, poc a poc, i aplegant als darrers 23 segons amb un 65-65 i possessió per als ondarencs que ho deixava tot a l'aire, però no pogueren rematar la jugada final, amb actuació arbitral "difussa"... Així s'arribava a la fi del temps reglamentari: 65-65!
La pròrroga continuà com el partit, amb igualtat entre tots dos equips, però amb l'arbitratge "difós"... Així, el Benissa guanyava per 9-12 i per 74-77 a la fi dels 45 minuts.
Faltes totals d'Ondara: 38 personals.
Faltes totals de Benissa: 22 personals.
Anotacions: Sergi L. 8 punts, Jordi 8, Pere 13, Jero 8 i Eloi 15 - cinc inicial - Roc 7, Toni 0, Sergio P. 5, Sergio C. 0 i Pep 10.

Salut a tots.

14 comentaris:

elpepgf ha dit...

polèmica servida!!! hehehe

com veiéreu l'arbitratge!?!?!?! trobe q no cal fer la pregunta... :(

Pere ha dit...

Eixa pregunta te la contestaran millor Toni, Sergi i Jordi que tenen més raons...
Jo em quede en l´actitut de tot l´equip i que no ens vinguérem avall en cap moment. És més, tinc la sensació que tinguérem als actuals campions dominats en tot moment i al final els perdonarem la vida...
Esta és la resposta seria després vindran les rajaes...jeje.

elpepgf ha dit...

és veritat!!! però la vida els la vaig perdonar jo al fer la 5ena falta quan quedava menys d'un minut, xq l'últim triple me'l tindria q haver jugat jo... ehem, ehem... hahahaha

la veritat és q sí vam fer un partidàs! va faltar la puntilla!!! si haguérem guanyat, haguera estat genial!!! molt bé tots, sí senyor!!! es veu, també, en l'anotació, q està bastant repartida!!!

eloiet ha dit...

Com t'has pogut resistir a no pegar-te el mocarro del segle en lo dels triples??

En general bon partit, pero dona rabia pensar que perfectament podriem haver guanyat. En atac vam jugar realment be contra la defensa en individual, casi sempre trobant tirs lliurats y sense perdre casi balons. Ens va matar fallar tans tirs y que no vam controlar el rebot al final...

elpepgf ha dit...

sencillament no m'he resistit a tirar-me el moc... tan sols, és q tinc una tristor d no poder guanyar aquest partit, q no em ve gens en gana tirar-me el moc...
el q més mal em sap és haver fet la 5ena quan quedava un minut, i no poder ajudar més...

però com a mínim ja no m'ho prenc com abans, q cada partit perdut, tenia una ràbia x dins, q no tenia nom... ara m'ho prenc amb més filosofia!!!

però bé...

si seguim amb aquest línea d joc podem acabar ben "rebé" 3ers o 4rts, així q a continuar així, xavals!!! ;)

eloiet ha dit...

si, a vore que fem el diumenge a les 10 del pu.. matí, que a mi em fa poreta, i això que no eixiré ni res... Pep, tu deuries portar el pes del partit ja que estas posat a fer activitats físiques en dies i a hores intempestives!! Ale, Pep 40 minutets el diumenge.

elpepgf ha dit...

uuuuuiii, va a ser q no... xq x escomençar, el divendres tinc una reunió a dénia a les 20.30, així q no podré entrenar, i això el míster ho mira molt...

Pere ha dit...

El míster ha decidit que a partir d´ara la jugada de fons es farà al revés en vista de l´èxit.O siga, jo treuré i Pep se l´enxufarà del racó!!jejeje!

Eloi, el divendres i dissabte a descansar que els d´Alacant són inmensos...

A tot açò i en vista que ens perdem per anar a Beniarbeig que haurem de quedar a les 6 del matí el diumenge o que???!!Estic tranquil perquè a eixes hores Pep ja fa 2 hores que va pel mon!!jajaja!!

elpepgf ha dit...

pareix q el míster comença a tindre trellat!!! ja s'ha adonat qui ha d llançar des d la línea d 3 punts!!! ;)

jo propose eixir dissabte d matí, passar el dia x alacant (quan apleguem i sense presses) i dormir a les portes del pavelló x no fer tard... hehehe

elpepgf ha dit...

en el seu defecte... podem eixir a les 4 del matí des d'ondara correns, així apleguem a l'hora del partit calfant!!! ;)

eloiet ha dit...

Això estaria be Pep, pero per a fer-ho interessant deuriem anar per Bernia si no es molt planet i no te gracia no creus!!

També podriem reeditar lo de Castelló de la Ribera i portar cacaues, papes i olives per al calfament... un dels grans moments del basquet ondara!!!

elpepgf ha dit...

uuuuuuuuuffffffffff, sí, sí... i 6 botelles d'aigua x a 5 persones... i acabar-nos-les... hahahahahahaha

grandíssim partit amb pito xillant-nos des del mig d la pista "iiiieeeehhhh, q jo ja no puc més..."

i anem i quasi guanyem!!! hahahahahahahahaha

Pep Sivera ha dit...

no pep, pito no xillava "ieeeeee q jo ja no puc més" pito xillava " iiiiiiieeeeeeeeeeee juguem en 4!!!!!!!" jajajajajajajajajaja.
I cesar afonant a aquell tres metros baix terra que?? jajajaja grandissim partit aquell!!!

elpepgf ha dit...

hahahahaha és veritat!!! aquell q es volia picar amb cèsar a l'acabar el partit... i cèsar dient-li: "ieeee q en som 5 i m'he cascat el partit sencer... però tu estàs flipat o q et passa!?"!!! hahahaha

els grans moments del bàsquet ondara!!! xDDD