dimarts, 29 de novembre del 2011

Canvis d'horari diversos...

Vos informem de dos canvis d'horaris per al Sènior Masculí i d'un per al Júnior Masculí.

El primer tindrà lloc per al Júnior, en la 10ena jornada (la que el futbet jugarà a les 16h.), a petició del C.B. Cullera, el Júnior Masculí avança el partit del dissabte 17 de desembre a les 18h., al divendres 16 a les 19h.

Degut a aquest canvi d'horari del Júnior, el Sènior Masculí, tornarà al seu horari normal, jugant el partit del 17 de desembre a les 18h. en el Pavelló Cobert "Pere Giner Arena" d'Ondara, front el C.B. Oliva.

L'altre canvi serà referent al partit que el Sènior Masculí tindrà que jugar en la jornada 14, amb data 29 de gener a les 12.30h., a Alacant, front el C.B. Alacant, qui ha canviat el seu horari per a tota la temporada a dissabtes a les 16h. Per tant, la 14ena jornada, l'Ondara la jugarà en Alacant el dissabte 28 de gener a les 16h.


Salut a tots.

2 comentaris:

elpepgf ha dit...

ala! avisats esteu!!! i ara torne al següent curset... q comença en 10 minuts........... ;)

Pere ha dit...

Pareixes el del bando:" Se hace saber!!!!!!!!"jajajaja! Moltes gràcies per la informació. Ala ja pots continuar en eixes vacances paradisiaques per Lisboa...i pensar que jo faig els cursets a la Casa de La Cultura d´Ondara. Que injusta és la vida!!