divendres, 28 de gener del 2011

La prèvia de la 14ena jornada!!!

I amb aquesta jornada comença la 2ª volta!!!

Encetarà la jornada el dissabte 29, el Júnior Masculí, rebent l'Anna a les 16h. en el Poliesportiu d'Ondara. L'Anna fou en la 1ª volta, l'equip que més distància aconseguí en el marcador, front el Júnior ondarenc, guanyant-nos per 61-37. 24 punts, que pareixen massa distància, per a que els nostres puguen sorprendre i quedar-se la victòria, per començar aquesta 2ª volta amb bon peu. Però ben segur que ho donaran tot a la pista, per intentar, sino fer-se amb el partit, estar ahí fins a la fi del mateix.

El següent partit, també en casa, enfrontarà el Sènior d'Ondara i el Pedreguer, a les 18h.
Igual que l'equip Júnior, el Sènior ondarenc, començà la lliga amb derrota fora de casa. El partit en Pedreguer estigué igualat durant tots els minuts, arribant a la fi amb opcions els ondarencs, però quedant-se la victòria el Pedreguer per 62-52.
L'equip ondarenc deu fer-se amb la victòria i assegurar, també, el basquetaverage, per un possible empat, ja que els ondarencs porten un balanç de 6-5 en la 6ena plaça, mentre el Pedreguer porta 5-6, just darrere dels ondarencs, i si els visitants guanyaren li furtarien aquesta 6ena plaça als d'Ondara.
De segur que serà un partit renyit i complicat per a tots dos equips, i per tant, demanem la màxima assistència de l'afició al Poliesportiu, malgrat el fred i la possible pluja.

Una vegada ja en diumenge, jugaran els equips cadets:
El Cadet Masculí jugarà en Oliva a les 9.30h. El partit serà complicat, i si tenim en conter que tots dos equips estan empatats en la taula classificatòria, serà un partit per la 2ª plaça, que ocupa ara mateix l'equip ondarenc, amb 6 victòries i 2 derrotes, amb els mateixos números està l'Oliva en la 3ª plaça.
Aquest partit tanca la 1ª volta de l'equip cadet de Sergio.

El mateix diumenge, a les 10.30h. jugarà el Cadet Femení en Dénia. Les de Dénia porten un balanç de 6-4, pel que es preveu un partit difícil per a les xicones de Lluís, desprès d'aconseguir la passada jornada el primer triomf de la temporada, empatat així amb el Tavernes i el Teulada a 1-9.

Salut i sort a tots.

6 comentaris:

elpepgf ha dit...

ala, prèvia preparada i tot a punt!!!
hem d fer-nos amb la victòria per separar-nos un poc més del pedreguer en la taula classificatòria, eh xavals!!!

elpepgf ha dit...

ningú comenta ja x ací... em teniu abandonat...
des q pere s'ha fet el carallibre q el bloc ha baixat molt...

entreu i comenteu, encara q siga x insultar-me, collons!!! jajajajaja

x cert, avuí sí entrenarem, eh!!!??? i pareix q demà també podrem jugar, el temps ens deixarà unes horetes lliures d pluja!!! ;)

eloiet ha dit...

vale, et faré cas: Tonto!!!

Pere ha dit...

Pep imbècil!!Crònica!!jeje!


No es pot posar una petició i una raja en menos paraules!!jiji!

eloiet ha dit...

Pep caracul!!Crònica!!jeje!

M'ha agradat el formato de la teua petició Pere!

elpepgf ha dit...

ais... això ja m'agrada més!!! gràcies!!!

ale, ara ja puc preparar la crònica en tranquilitat... jejeje