divendres, 14 de gener del 2011

La prèvia de l'12ena jornada

La jornada del dissabte 15 i diumenge 16, començarà el dissabte 15 a les 11.30h. amb el Cadet Femení rebent el C.B. Pego en Ondara. Les xiques de Lluís, tindran un duríssim rival, amb el Pego, i es que tots dos equips porten els mateixos números en la taula classificatòria, però del revés... El Pego és el líder absolut amb 8 victòries i cap derrota, mentre les ondarenques porten cap victòria per 8 derrotes. Difícil ho tenen per a guanyar!

A les 16.30h. jugarà el Júnior Masculí en Meliana. Els ondarencs han de despertar ja d'aquestes dos derrotes consecutives, i han de fer-ho front els de l'Horta Nord, que porten 3 victòries i 6 derrotes, ocupant la 2ª plaça per la cua, mentre els nostres, amb un 5-4 es despengen un poc dels llocs alts de la taula, ocupant la sisena posició i empatats per dalt amb l'Alboraia i per baix amb l'Alzira.

A les 18h., el Sènior Masculí jugarà en el Pavelló "Pau Gasol" de l'Alfaç. Un dur i gran rival, l'actual líder, i una dura pedra de xoc per als ondarencs, que porten dos victòries molt treballades de forma consecutiva. Els de la Marina Baixa, pel seu costat, aconsegueixen el liderat de la lliga, desprès de derrotar l'invicte Benissa.
Molt bé ho tindran que fer els nostres, per guanyar l'Alfaç en la seva pista!
El bus eixirà a les 16.15h. des del Prat.

El Cadet Masculí, jugarà el diumenge en Gandia a les 18.30h., també front el líder, el "Gandia Bàsquet 96". Duel intens aquest 1er front 2on! Encara que els de La Safor porten 8 partits jugats i els nostres 6, tots dos porten el mateix nombre de derrotes: 1.
Serà un partit complicat per als xicots de Sergio.

Salut i sort a tots.

9 comentaris:

elpepgf ha dit...

ale, ja tenim la prèvia, q com ningú me l'havia demanada, m'he relaxat avui... jejeje

garrot i pa dur ha dit...

enserio es diu Pau Gasol el pavelló? No fotes... home que jo idea de qui era Vicent Zaragozà ninguna... però posar-li Pau Gasol...

elpepgf ha dit...

jejejejejejejejeje, molt bona fer, com sempre!!! jajajaja

pareix ser, q vicent zaragoza, va ser un home q va viure pel futbol ací a ondara als 70 i 80, més o menys, segons tinc entès... ;)


pos es diu Pau Gasol, si no m'equivoque, i d fet, Gasol va tots els estius allí, des de la seva inauguració, ja q el Campus porta, també, el seu nom!!!
Subvencionat per la Diputació i la Generalitat, com no...............

eloiet ha dit...

Gasolino està a sou per part de la Diputació com a imatge de la costa blanca, així que sempre en estiu va per Benidorm, Altea, Calp i demes pobles de la contornà

garrot i pa dur ha dit...

pues no sé tio, a València, a Benimaclet, el "poliesportiu", es diu també Vicent Zaragozá...

Pere ha dit...

Esteu tots en Mèxic en Eloi o que????

Va que ja ha començat la setmana del derbi!!jeje!!

elpepgf ha dit...

ai... es q posat a q eloi em presione x a q faça els articles, pos m'havia relaxat... jajaja

aquesta vesprada faré el resum d la jornada i demà posaré alguna cosa del derbi... jejeje

garrot i pa dur ha dit...

tot és culpa de Pep que és un p___ gossarro i després posa l'escusa de que té faena el tio i no pot fer la crònica!! Bé, jo encara que faces la prèvia m'abstindré de rajar, que jugueu contra el Verger que si em pose tonto igual que l'altra volta els tenim massa prop de casa. Que s'ha de reconeixer: via blog/facebook molta boqueta i després sóc més mariposa que Pep quan xilla ¡aaaaaaaaaaaaiiiiii!

encara que també estic pensant que com firme amb el conter de la penya després dic que ha sigut un altre i que s'enduga el marró el més pringat jejejejeejejejeje

elpepgf ha dit...

jajajaja, molt bona fer!!! tirar-li les culpes a sergi lopez, ja q és d la penya i juga... q millor... jajajajaja

el resum l'acabe d'escomençar a fer ara, i aquesta vegada no he posat l'excusa d la feina, eh!!! l'he retrassat x pura gossera i/o distraccions diverses... (léase cyberdunk o premsa esportiva... jajajaja)

bé, vaig a centrar-me en el resum i au... ;)