dilluns, 10 de gener del 2011

Grans partits en dissabte!

La jornada s'obria amb el partit matinal del Cadet Masculí, davant el Salesians Sant Antoni Abad de València. Els nostres aconseguiren una victòria treballada per 60-35, però el partit estigué igualat fins el darrer quart, on els nostres aconseguiren obrir forat, amb ràpids contraatacs i una bona defensa!

Per la vesprada jugava, a les 16h. en Ondara el Júnior Masculí, rebent el complicat Pego. El partit es saldà amb un clar 24-42 per als visitants, que a mesura que passaven els minuts, anaven obrint la distància al marcador.

A les 18h. l'Ondara Sènior Masculí rebia, també, el Pego. La primera part estigué completament igualada! Un primer quart d'un enorme Jordi (amb 12 punts) posava per davant els locals per 14-11. El 2on quart continuava amb la mateixa història, fins arribar al darrer minut, abans del descans, on un parcial de 0-5 posava el Pego 23-26 al mig temps!
A l'eixida dels vestidors, un Ondara molt centrat, no permeté cap cistella en joc dels visitants, aconseguint un grandíssim parcial de 13-1, deixant el partit quasi sentenciat amb el 36-27. Destacar en aquest quart i el començament del darrer quart, la gran defensa dels jugadors que hi havia en pista!
El darrer quart fou una constant resposta de tots dos equips, però amb una bona defensa que no permeté els visitants encistellar fins el minut 5. Els ondarencs aconseguien manar de nou, amb un 8-6 i el 44-33 final.
Anotacions: Sergi L. 2, Jordi 14, Pere 3, Jero 14 i Eloi 7 -cinc inicial- Roc 0, Cèsar 0, Lluís 2, Pep 0 i Sergi C. 2.

Salut a tots.

11 comentaris:

elpepgf ha dit...

ala, ja teniu la crònica!!!

una coseta, bonicos!!! jo deixaria d rajar a pere i a jero, i em centraria en rajar a jordi...
el tio es va cascar 14 punts en 11 minuts!!! va ser sentar-lo i en tota la segona part no en va fer ni una!!!!!!!!!!! q crack!!! també és veritat, q roc va jugar prou en la segona part, però això no és excusa per a un fora d sèrie (com es creu jordi...) jajajajajajajajajaja

i fixeu-vos en sergi lópez, encara q no és x a rajar! aquesta temporada, trobe q tan sols ha errat un parell d tirs lliures!!! aquesta vegada un nou 2/2 x a ell!!! igual q lluís 2/2, en canvi cèsar: 0 punts i 0/2 en tirs lliures!!! jajajajaja
va estar molt bé: 9/12 en tirs lliures!!! eloi va ser l'altre en errar-ne un!!!

jero ha dit...

redeu este partit casi men ixc!!!,Pep jo tinc 4/4 en tirs lliures,aixo quina anera es de discriminar al extranger del equip!!!!!,Pep dimisio!!!!!jajajajajajajaja!

Ale a cascarla!!!

Pep dimisio!!!!

elpepgf ha dit...

no t'he destacat en eixe apartat, xq tan sols he destacat al q sempre els fallava: sergi, i al boques d lluís, això és tot!!! no em sigues tiquismiquis!!!!!!!!!! jajajajaja

Pere ha dit...

Collons!!!Jero meravelles!!!!!!

Pep que sort tens que Jordi no entra mai a rajar al blog,si no et diria que des de la banqueta és impossible fer punts!!!jajajaja!!

Tinc una mala notícia per al blog.L´equip estadístic no va cobrar l´últim partit i s´ha negat a treballar este cap de setmana (vamos,lo que es coneix com a tàctica Drenthe)!! I jure que no té res a vore en que jo haja fet un -7!!jejeje!!!

P.D.No poc,en quant vaig vore les valoracions les vaig segrestar i por mis cojones que no tornen a publicar-se fins que jo no estiga en possitiu!!jajejijoju!!!(Risa malèvola)

P.D.Ja ho sé Eloi,poden passar anys fins que passe això!!jaja!!Com si vos havera parit.Ja conteste a les rajaes antes que me les feu!!!!!!

eloiet ha dit...

Xavals, el resto de la temporada trobe que no guanyem ni un partit mes. Tenint en compte que Pere i Jero nomes fan un partit bo al any, i que ja l'han fet, a vore qui resol els partits a partir d'ara. A mi no em mireu, que estic major. Pep?? a vore si deixes la banqueta i el poses a jugar un rato que no vindria malament.

elpepgf ha dit...

mentre vosaltres vos apanyeu, jo no faig falta en la pista!!! jejejeje

x cert, el proper partit és el dissabte a les 18h. eloi!!! tindràs el diumenge x descansar!!! ;)

eloiet ha dit...

Ja ho havia vist. Per mi molt millor, aixi puc prepararme mentalment per a una dura setmana de fartaes i cocktails en el caribe.

Será com un stage de preparació per a la segona volta de la competició. Com vaig sobrat he pensat que deuria perdre algo de forma per a que no es note tant la meua superioritat respecte a l'equip..

PD: no fa falta que comenteu res sobre aquesta afirmació JA Ja Ja JA!!!!

elpepgf ha dit...

jajajajajajajajajaja
val, val! m'abstindré d fer cap comentari... tan sols em llimitaré a riure... jajajajajajajajajajaja

elpepgf ha dit...

hola!!!????

garrot i pa dur ha dit...

si si, ací o rajem o no avança la cosa!!

garrot i pa dur ha dit...

Jero, ja veus el sol o encara no?