dimarts, 18 de gener del 2011

Derrotes, derrotes i més derrotes

El dissabte 15 de matí, jugava un sol representant ondarenc, era el Cadet Femení, qui rebia en Ondara el C.B. Pego. Guanyaren les de Pego amb una clara i abultada derrota de les locals, per 8-83.

De vesprada, a les 16.30h., es jugava el partit del Júnior Masculí en Melina, on s'endugué un dur partit per 34-43.
Els xicots de Vicent continuen per bon camí, aconsegueixen trencar la ratxa de dos derrotes consecutives, amb una bona victòria, que els torna a les posicions altes de la taula classificatòria.

A les 18h. jugava el Sènior Masculí en Alfaç del Pi. A priori, el partit era massa complicat per als nostres i no tindrien cap opció front el líder, però no fou així, ja que en cap moment es separaren del marcador i tingueren opcions d'endur-se la victòria fins al darrer minut.
El partit començà amb un parcial de 8-0, parcial que arrossegaren fins acabar el primer quart amb 22-14. El 2on quart fou una còpia del primer, però per als visitants, amb un parcial d'eixida de 0-5, el guanyaren els ondarencs per 11-16, per arribar al descans 33-30.
En el 3er quart, els locals posaren en marxa la seva maquinària encistelladora, amb 2 triples quasi consecutius en el minut 5, i uns visitants que feien, sols en aquest quart un 4/16 en llançaments des de la línea de personal. El quart acabà 19-12 i el 52-42 es veia molt gran per a un darrer quart, on els ondarencs no estaven molt enxufats. Però a base de clavar balons al pal baix, aconseguiren, fins el minut 9, un parcial de 16-24, quedant-se a falta d'un minut i 10 segons a tan sols 2 punts dels locals: 68-66, però els locals no erraren els llançaments des de la línea de personal (8/10 en el darrer minut) i els d'Ondara foren incapaços d'acabar amb cistella, només que un atac, per finalitzar el partit 76-68.

Anotacions: Sergi L. 13 punts, Jordi 13, Pere 10, Jero 6 i Pep 0 - cinc inicial - Roc 2, Cèsar 3, Lluís 3, Eloi 18 i Sergi C. 0.

El diumenge de vesprada, jugava en Gandia, el Cadet Masculí. El partit acabà amb victòria dels locals per 67-50, amb situacions molt dubtoses per part de l'àrbitre del partit.

Salut a tots.

8 comentaris:

elpepgf ha dit...

recalque el q vaig dir desprès del partit: un 19/40 en tirs lliures és penós!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tindrem q practicar molt més!!!!!!!!
encara q igual fem col q bleda... jajajajaja

elpepgf ha dit...

ara q ja està el resum d la jornada, ningú comente, xe............

m'havia deixat el cadet masculí... jejeje
com era diumenge d vesprada, no m'havia enrecordat...

Pere ha dit...

Uuuuuy!Blog apagat...açò vol dir que el dissabte perdem!!!jeje.

El blog no s´enganya mai.

garrot i pa dur ha dit...

ieee ja m'he enterat per ahí que el dissabte serà el retorn de Felip!! Va faré l'esforç i aniré a vore-vos, però d'incògnit eh jejeje. Si vegeu a algú que es pareix a mi a un racó però amb barba i ulleres de sol, no sóc jo!

Pep, a Sergi C. perquè no li has posat l'anotació? O és que ell es part de l'anotació d'Eloi, que va anatar 18 i després a Sergi tirant-lo a l'anella?

Va Pere, queda un dia i mig, donem-li canya a açò o perdreu. És que si Eloi no dona joc... malament. Que també m'estranya que no haja trobat ningún ordinador per allí per a postejar i fer-nos goleta! Eloi, sabem que ens lliges!! Manifestat!

Pere ha dit...

Es que té les mans ocupades en una pinya colada i un mojito i clar, li és impossible escriure.

Ara,que si jo estiguera a Mexic, en lo ultim que pensaria es en escriure als penjats estos del bàsquet!!

Va Fer,fes algun comentari dels teus en el que insultes als nostres contrincants per a que despres ens arreen bona cosa a nosaltres!!!jajaja!!

Quan anem a Oliva et vuic a primera fila,eh!!!!jajajaja!!

Sergi C ha dit...

Fer que burro que eres, la meua anotació ya es fixa!!! com es sempre la mateixa Pep ya n es molesta en posar el 0, jejejejejeje

garrot i pa dur ha dit...

ostia Sergi, eres un digne hereu meu!! Jajajajajaja

elpepgf ha dit...

no molesteu a eloi, q no es q no tinguen ordinadors en l'hotel, serà més bé q no veu res, tot el dia amb el cubata en mans i és incapaç d'escriure....
si de cas, colpejaria el teclat i no entendriem res... deixeu-lo, és millor així... jajajaja

Fer, sí!!!! Sergi Caselles, segons açò: "Eloi 18 i Sergi C.", forma part d l'anotació d'eloi!!! jajajaja
no em vaig fixar, però pot ser q sí el llancés a cistella...


aquesta setmana, cal q faça la prèvia!!!????
x cert, abrigueu-se bé avui i demà més... jejeje, q gràcia......