dimecres, 8 de setembre del 2010

Espanya acaba amb un partidàs!

Serbis i espanyols buscaven un lloc per a les semifinals del campionat del mon jugat en Turquia. Totes dos seleccions han protagonitzat un partidàs, que en gairebé tots els moments ha estat dominat pels balcànics, però amb els espanyols seguint-los de ben aprop!
El partit s'ha decidit en el darrer mig minut, quan Marc Gasol empatava a 89, els serbis se l'han jugada a un llançament de 3 portentós de Teodosic, qui davant de Garbajosa l'ha enxufada des de gairebé 9 metres, per deixar el marcador en 92-89. Els espanyols han tingut els darrers 3 segons del partit, però Garbajosa se l'ha botada en el peu i ha perdut la pilota, finalitzant l'actuació d'Espanya en el Mundial 2010 i jugant-se ara del 5è al 8è lloc!

Els quarts de final continuen a les 20h. amb el Turquia - Eslovènia i demà dijous 9 a les 17h. amb l'Estats Units - Rússia i a les 20h. el Lituània - Argentina.

Salut a tots.

8 comentaris:

elpepgf ha dit...

xe! avui no tinc res a dir d gominolo, q ja ho vaig dir TOT l'altre dia, encara q continua pareixent-me un entrenador NEFASTO I BRUTALMENT ROÏN!!!!!!!!

x cert, avui vos a agradat Garbajosa!!!???
joe!!! el tio s'ha cascat 18 punts, eh!!! quin màquina!!!!!

però també hem d mirar els 32 q li han cascat en la PU.. CARA entre Savanovic (q l'ha fet bo) i Velickovic (q encara l'ha fet més bo)!!!!!!!!! això sense contar el triple definitiu q Teodosic li endosa en tot el carús!!!!
PUT. GARBAJOSA, HOMEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!

en l'entrevista d La Sexta, estava a punt, a punt d plorar... normal... es q a més venia d perdre el baló del partit, tontament... caguen tooooooottt........

LAMENTABLE.......

eloiet ha dit...

Jo esperaba que en la entrevista a Garbajosa del final anunciara la retirada definitiva de la selecció(no del madrid ehh, que ahí si que pot donar asco tot el que vullga) pero no va ser el cas.

Lamentable scariolo planejant una ultima jugada antològica que passarà a la prosperitat. Trau de banda el millor triplista que tens i l'altre(rudy) el poses a l'altra punta del camp i li deixes a 'lentejo garbajosa', al qui li acaben d'afonar en la miseria, que es jugue l'últim tir!! GRANDIOS

Per cert, qui ha sigut el xaquetero que ha cambiat el vot de l'enquesta!!!

elpepgf ha dit...

ostres! és veritat hi ha un vot q li falta a espanya!!! el tema és saber on s'ha posat...
xq ahir hi havia quadruple empat a 2!!! es a dir: 8 vots, i ara hi ha 10, però espanya en te tan sols un!!! jajajajajaja
xaqueterooooooooo, això ha sigut, fer, fijo!!! xDDDDDDDD

x cert, turquia ha passat fàcil x damunt d'eslòvenia, eh!!! jojojo

garrot i pa dur ha dit...

ieeeeee, que jo no he sigut el del vot!! Que jo el vaig canviar però de EEUU a Argentina, a Espanya no l'havia votat!

garrot i pa dur ha dit...

eh Pep!! Li heu pujat la fitxa a Jero o que, que anava en un BMW blanc el dissabte!!

jero ha dit...

ambeja cochina tot!!!jajajajajajajaja!!!

Ale a cascarla!

jero ha dit...

P.D-Fer borratxoooo!!!,com t'apanya la casalla!!!

garrot i pa dur ha dit...

encara dius que m'apanya la cassalla cabró jejejeje. Per cert, he posat que era dissabte, i era divendres, que era ahir i no hui. No tinc una màquina del temps.

Jero: millonetis borratxo