dimecres, 7 d’abril del 2010

Reportatges des de Nova York...

Com ja sabeu tots, el Bàsquet Ondara és un Club internacional i es mou per tot arreu... Sense anar més lluny, ara tenim un dels nostres reporters viatjant pel mon, en aquests moments en Nova York i ha assistit aquesta mateixa vesprada (matinada en Ondara) al partit entre els New York Knicks de Sergio Rodríguez i T-Mac i els Boston Celtics de Paul Pierce i Kevin Garnett.
Ens informa que ha estat un partit disputadíssim, on gairebé sempre els locals han portat l'iniciativa en el marcador! Els Celtics han perdut per 104-101, amb un grandíssim partit de Sergio Rodríguez amb 14 punts en uns 20 minuts i amb Danillo Gallinari exercint d'estrella amb 31 punts. Els Celtics han tingut 7 segons en la darrera possessió per enviar el partit a la pròrroga, però no han sabut utilitzar aquest temps i han llançat amb les llums enceses i el crono esgotat.
Ací teniu unes imatges de l'event:
Salut a tots i bones Pasques.

13 comentaris:

elpepgf ha dit...

ale ací teniu una crònica-resum-fardaeta del partit... jejejeje
la veritat és q s'han cascat un partidàs d por, xq els knicks han manat tota l'estona, fins i tot d 10 punts, i els celtics, a l'hora d la veritat han empata i fins i tot s'havien posat x davant amb el 90-91 a dos minuts del final, però els locals ho han fet millor... llàstima.........

a veure qui diu ara, q estic off... ;)xDDD

eloiet ha dit...

JA JA, Molt bona Pep. On està la foto on et tires damunt de Garnett demanant-li una firma!! O es que al perdre se'n van anar rapidament tots?

garrot i pa dur ha dit...

eh a esta crònica ixim tots molt ciclats i morenos, no? (juas juas, xiste fàcil).

Pep, has comprat tots els articles-suvenir de la tenda dels knicks o que? jajajajajaja segur que a eixes hores de partit t'havies papat ja 3 o 4 perritos d'eixos de dos pams de llarg!!

Pep Sivera ha dit...

Pep, en la foto de les dos mans i el gorret no et dire que pareixes perque si no....jejejeje. Quina pinta, pareixes un xiquet en sabates noves!!!!!

Pere ha dit...

Fer no volies caldo...pues 2 tasses!!!El Pep este no sols no entra a comentar sino que escriu un article mentre esta per New York.Mare meua!!!!Si jo fora Gloria ja li hauria demanat el divorci i m´Hauria quedat amb el pis i els 2 cotxes (a Pep li hauria deixat la custòdia de Pepito que costa molt de mantindre!!!!!!jajaja!!)

Passa-t´ho be i ves a correr per Central Park que també és algo típic!!

jero ha dit...

Giri total!!!,ja que estas pep podries organitsar un partidet amistos amb els morenos eixos,jajajajajajaja!!!,xe esta vespra a les 8 al poli no?,pa fer algo encara que siga,que jo tinc que cremar tot el alcohol de estes Pascues,jojojojojojojo!!(risa malebola)

Ale a cascarla!.

Unknown ha dit...

JERO BORRATXO!!!!

PEP GUIRI!!!!

AU

elpepgf ha dit...

vaja panda d perduts!!! jajajajaja

fer, em vaig cascar un perrito d'eixos amb unes súper creïlles fretgides amb mantega, q ací no saben el q és el fi i bo oli d'oliva, i uns súper "aros" d ceba, també ben fregidets... buuuuuuffff, quines fartadetes m'estic pegant... xDDDD

pere, cabró!!!! em deixes a mi, justament, a pito!!!!!!!!!!!!!????????????? m'arruinarà!!!!!!!!!!!!!! xDDDDDDDD jajajjajaja, ha sigut molt bona, eh!!! ;)

així doncs, quedem a les 8 en el poli??? vinga va, q queden dos horetes... vaig eixint cap ahí ja!!! ;)

jero: borratxo!

garrot i pa dur ha dit...

ostia ara si, va i salta el tio MAZZ i li diu borratxo a Jero (cosa que, per la seua part, és una veritat innegable). L'home que no ha soltat el got cap de dia en totes les pasques. Que t'he vist home!!! (cosa que tampoc es estranya)

per cert Pito, li has demanat cocacola de vainilla a Pep?

Unknown ha dit...

Pere, jo també em vicie de tant en tant. :-DDDD
Ja veureu quina panxeta està criant el meu home, ja. Si l'haguereu vist ahir omplint-se el "perrito caliente" de dos grifos que hi havia al Madison, un de mostassa i de quètxup vos hauríeu posat les mans al cap! (o no). Diu que diumenge ha de jugar, tingueu pietat de la seua "corba de la felicitat" i passeu-li la pilota!!
Records a tots.

eloiet ha dit...

mmmmm... que bo. Barra lliure de porqueries. En raó estan tots els americans com a tonells! Bo Pep, no el preocupes per lo de la panxa, que per molt que fartes no arribaras al nivell meu, de TONI o inclus de Pere... JA JA JA

Ale, passeu-ho be

ondaracorre ha dit...

Ei Pep, no has posat una foto per a mi! I les animadores, no els has fet cap foto? O a alguna tia canyó de NY?? A mi fotos de recollidors de coto, el marcador i teves no hem motiven, i sé que en tens de les animadores................ vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Pep Sivera ha dit...

jejejeje que cabró este de ondaracorre...qui serà???? i no, no és Pep encara que parega mentira!!!

Jero, segur que anit acabares: borratxo!!!