dilluns, 26 d’abril del 2010

Partit dolent i victòria!

El dissabte 24 a les 16h. s'encetava la participació dels equips ondarencs en aquesta nova jornada. El Júnior Femení, qui tenia que viatjar fins Elx per enfrontar-se al C.B.I Euromutua, però al ser tan sols 4 jugadores no es presentaren, perdent 2-0.

A les 16.30h. el Sènior Masculí, equip Campió de la Lliga jugava en València, davant el Colegio Aleman "B". Fou un partit bastant dolent, degut en la seva major part als balons i a les cistelles de l'equip local. Al baló no hi havia forma de trobar-li el tacte, i les cistelles, a més d'estar baixetes i tortes, rebotaven moltíssim...

Els ondarencs estigueren per davant en tot moment, arribant al descans amb 8 punts d'avantatge, però sempre amb marcadors molt curts (18-26).
A finals del 3er quart i a principis de l'últim, els ondarencs aconseguiren un avantatge de 18 punts (26-44), sentenciant el partit i deixant-se dur en els darrers minuts, fent que els locals s'acostaren, però sense perillar la victòria i emportant-se-la per 37-46.

En la lluita per la segona plaça el Natzaret s'imposà a l'Oliva per 51-35 i el Calp al Picanya per 57-49, pel que Natzaret i Calp continuen 2on i 3er, empatats a 17-6, mentre cap dels perseguidors pot optar a aquestes dos places. Oliva, Paterna i Picanya tenen un triple empat per la 4a plaça amb 15-8.

El diumenge de matí, a les 10.30h. jugava el Júnior Masculí en Alacant, front el Maristes. Els ondarencs no es pogueren emportar la victòria cap a casa, encara que intentaren disputar l'encontre en tot moment, caiguent finalment per 44-30.

Salut a tots.

22 comentaris:

elpepgf ha dit...

ala! crònica feta!!! no hi ha més xq no tinc l'acta, q rafa se la va emportar a decarlon!!! ;)

eloiet ha dit...

Que raro, encete jo els comentaris?? Posa que hi ha un comentari pero després no apareix.

Pep, t'he llevat el primer comentari!! JA JA JA

elpepgf ha dit...

no, no me l'has llevat!!! jajajaja
l'he posat un quart d'hora abans del teu, però a mi ara em passava el mateix... em posava dos comentaris, entrava i tan sols apareixia el meu... fins q a la 4ª o cinquena actualització ja m'ha eixit el teu... q estrany...

Pep Sivera ha dit...

a mi em passava el mateix!!! algú ens esta fent un boicot!!! Per cert xiquets abans de que tinguem algun mal entes, EL DISSABTE HI HA SOPAETA????

Pep que passa que ja no et dignes ni a fer fotos i les fa el teu amic alemà??? Perque si no no pot ser que estigues tu en el partit i fent la foto!!!

garrot i pa dur ha dit...

Hombreeeee Pep, ahí ben remarcat lo de "Campió", no siga cas que entre el crak del concurs de mates del Colegio alemán i no ho veja clar.

decarlon jajajajajaja

elpepgf ha dit...

el dissabte sopar, SIIIIIIIIIII!!!!!!!!!
però abans tenim una picadeta en el poli, m'ha dit rafa q l'informe x si portem a molta gent, per a no quedar-se curt en el menjar i la beguda!!!
aneu dient-me x ací a qui penseu portar: novies, novios, amics, amigues, pares, fills, germans, cosins, gossos...
el q siga... ;)

la foto la vaig fer jo, q vaig deixar la càmera amb l'autodisparador en 10 segons i em vaig posar a jugar!!! ;)

garrot i pa dur ha dit...

Jo avise que portaré a ma uela, com va vore que vaig fer dos punts està contenta i s'apunta.
A vore, picadeta al poli abans del sopar? No era sopar al poli directament?
Pel tema del menjar que conte molts en som, el tema de la beguda que no escatime en gastos...

elpepgf ha dit...

val, sí!!! el tema serà d la següent forma:

1- desprès del sopar hi haurà una picadeta d celebració del títol x a tota la afició i x a nosaltres, x suposat!!!

2- i desprès d la picadeta, sopar en el mateix poli per a tots els jugadors d l'equip SENIOR MASCULI, CAMPIO DE LA LLIGA 2009 - 2010!!!

garrot i pa dur ha dit...

1- després del partit hi haurà una picadeta de celebració x a tota l'afició i x a nosaltres, x suposat!!!

que si fem la picadeta després del sopar, mala barraca (fixat que dic mala barraca i no "ostia" o "me caguen deu", que sergio m'ha dit que sóc un mal parlat i estic reformant-me)

Pere ha dit...

a VORE ANEM PER PARTS:
Ange també vindra el dissabte així que conteu en ella.
2.Picaeta per a tota l´afició!! (o siga que els pares de Jordi i Sergio I Ange van a posar-se les botes de menjar!!!!!jajaja!!Si venerem entraes per als partits sols n´haverem venut 3 per partit.Això si quins mosaics més espectaculars que han montat!!jaja.

Jero has vist quina excusa més barata la de Pep?Rafa s´ha endut l´acta al Decarlon.Lo que ha d´inventar-se per a no tindre que posar que ell va ser l´unic que es va quedar en 0 PUNTS!!!!!

JERO BORRATXO!!
PEP PAQUETE!!!
FER MALPARLAT!!
CALVO "NO OS METAIS CONMIGO QUE YO MACHACO Y VOSOTROS NO"!!
MUSSAMPA:PEP TE QUIERO,PONME UN POCO DE CREMITA DE ESA QUE TIENE TU COMPANYERO JERO!!

ALE,TROBE QUE JA N´HE REPARTIT PROU.CÓM M´HE "DESAMFUEGAT"(que desahogat està mal dit,jajaja).ESTE BLOG ES EL MILLOR CONTRA L´ESTRES.

garrot i pa dur ha dit...

No Pere, Ange i els pares dels López no es posaràn les botes perquè ara Pito agarra, mos fa dos eventos del Facebook-Tuenti i allí la penya sentint "papeo de baes" apareixen de baix les pedres. I a primera fila tens a Vicent "el objetor" del poli sampant-se tot lo que troba, als del futbito que ixiran i encara arreplegaran algo... i més gent que ningú coneixerà de res però voràs tu. I jo diré "em defeque en la deitat cristiana" per a que Sergio no em renye.

I Pep, lo de que vas fer 0 punts i que Rafa tinga l'acta, com diu Pere, tenen molt a veure, no? juas juas juas juas

elpepgf ha dit...

pere paquetorro, q vas veure q no podies amb l'ànima i quan et vam canviar, ja no vas voler tornar a jugar!!! i el pobre felip jugant d 3, amb el q li costa a ell això!!! xDDDD

el millor del calvo no va ser això, va ser quan va fer una entrada d "contraatac" i passant x darrere d cèsar va bramar: "vaaaaamoooooooooossssssss", quan ja anaven + d 10 baix en el marcador, a cèsar se li va quedar una careta d dir: "pobre xic, però on va tan dopat!!!" jajajajajajaja

elpepgf ha dit...

no vos embruteu, q la setmana passada també es va quedar l'acta del diumenge i me la va portar el dimarts!!! q sabeu q jo d seguida pose les anotacions!!! a veure si ara tindré jo vergonyetes, home....... jajajajajajaja

això sí, aquest dissabte JO seré l'MVP del partit, eh!!! balons a mi!!! ;)

eh, q a veure si mon pare també ve al partit, q porte diguent-li-ho tota la temporada i encara no ha vingut!!!
i glòria i la xicona d pito també!!! a veure si tan sols poden papejar els "VIP"!!! jajajajajaja

Pep Sivera ha dit...

Ieeee que ma mare tambe es VIP, que sempre esta en els partits!!!!!!! Bueno pero com es festiu i Striper, la compentencia del Decarlon no obri pues Laura també asistira a la picaeta!!!
Ara pregunte, a les dones les enviem a casa despres de la picaeta o es queden a sopar???jejeje

Pep pirata posa les anotacions espectaculars ja!!! Fer: 2, jo: 1, Pep: 0, Pere tu vas anotar??entre 4 jugadors casi 5 punts quina locura!!! jajaja

Per cert xics
JERO: BORRATXO!!!

elpepgf ha dit...

no, no, ja he dit q el sopar és per a:

jugadors d l'equip SENIOR MASCULI, CAMPIO DE LA LLIGA 2009 - 2010!!!

x si no queda clar ho copie!!! ;)

pito! no sabia q ta mare era striper... això és una informació nova q tinc... al proper comiat d solter la portem a ella en lloc d a britany, eh!!! q a britany se li ha pujat la fama al cap i demana un pastó!!! xDDDDDDDD

Pere ha dit...

Pito com es nota que eres jove.Et preguntes si despres de la picà envies a la teua novia a casa.Pobre il.luso!!!Jo estaré content si no es Ange la que m´envia a mi a casa a estendre i es queda ella de festa al sopar!!!

elpepgf ha dit...

pere, al principi tot és boni i idil·lic... ells tan sols porten un anyet... quan ella prenga el comandament d la relació, veuràs com ja deixa d fer eixes preguntes... jajajajajaja

eloiet ha dit...

Lauren també asisitirà a la picaeta del dissabte. El que veig complicat es pegar-li la patà al cul despres de la pica i dir-li : "ale guapa, tira pa ca casa que vaig a fer-me unes cassalles i a sopar-bufarme!!".

Como ho enfoqueu vosaltres??

Fer, bonissims els comentaris. M'agrades mes quan parles amb ironia pero despres remarques el significat clarament!! Ja Ja

elpepgf ha dit...

uuuuffff, pos si q ho tens xunget... jajajajaja! si voleu podem convencer a les parentes per a q es queden a sopar, també! això sí: desprès ens n'anem d festival sense elles, eh!!! jejejejeje xDDDDDDDD

garrot i pa dur ha dit...

vegeu? eixos problemes jo no els tindré. La meua parella estarà tranquilament tota la nit aguantant-me els cubates. Ahi es queda la cosa, jo no dic qui és...

elpepgf ha dit...

la taula!!!??? la barra!!!?? la cadira!!!??? qui t'aguanta els cubates!!!??? digues-ho JA!!!!!!!!

jero ha dit...

A vor!a vore!!,aço quin ball de putes es!!!,en primer joc,Pep lo de que no tens el acta me sona a excusa cutre com diu Pere,despres,la pica en l'afisio es despres del partit o despres del sopar?,aclariuse que sino aço no marxa!!,niaura caselleta fresca o me la porte de casa??(punt important a tratar),puc portar al goss? (es que si porte a les novies no ia prou poli pa totes),Sergi portaras la meua camiseta?(sera millor que la portes que sino tuntare de cremeta),bueno trobe que ja esta tot!!

Ale a cascarla!!!!