dilluns, 19 d’abril del 2010

La lliga, a la butxaca!!!

L'Ondara es proclamà campió de la lliga, matemàticament el passat dissabte 17 d'abril en el partit de la 24ena jornada, en el Poliesportiu ondarenc i davant d'aprop de 40 persones, al vèncer al Malilla de València per 53-35.
El partit començà amb un parcial a favor dels ondarencs de 7-0, on es notava que tenien ganes de guanyar-ho tot. Però el Malilla apretà, aconseguint finalitzar el primer quart 11-5. El segon quart continuà igual, amb l'Ondara manant en el marcador i els visitants intentant jugar tot el que podien (15-9 en aquest quart), arribaren al descans 26-14.
Començava la segona part i els ondarencs sabien que no es podien deixar remuntar el partit, eixiren amb ganes i enfonsaren el rival amb una defensa ofegant i un atac, on l'anella rival, pareixia una "paella", aconseguint un parcial de 20-7 en aquest quart, per encarar els últims 10 minuts amb 25 punts d'avantatge: 46-21 en el marcador, en aquest tercer quart, Vicent aconseguí 8 punts consecutius a l'eixir del vestidor i Eloi 7 punts més! El darrer quart, fou un tràmit, amb els ondarencs jugant a mig gas i el Malilla intentant rebaixar el marcador: 7-14 en aquest darrer quart i 53-35 en el marcador final.
Tingué uns bons minuts de debut amb l'equip Sènior, el jugador de l'equip Júnior, Jaume, aportant molt en defensa.
Anotació: Sergi 2, Pere 7, Cèsar 3, Felip 5 i Eloi 9 - cinc inicial - Jordi 6, Sergio 0, Vicent 13, Pito 4, Fer 0, Jaume 0 i Pep 4.

Posteriorment els ondarencs celebraren el campionat de lliga amb unes samarretes especials per a l'ocasió i amb cava. Desprès tot l'equip acudí al sopar de gala.

Abans d'aquest partit jugaren l'equip Júnior Masculí i el Júnior Femení.
Els xics, perderen en casa davant el 2on classificat, l'Alfaç. Els nostres aconseguiren jugar un bon partit, apretant als de la Marina Baixa, però en la segona part el major físic visitant s'imposà, allargant el marcador fins arribar al 30-59 final.
Les xiques jugaven en Dénia, amb ganes de sorprendre les locals. Aquest cop amb 7 jugadores es presentaren les ondarenques, qui aconseguiren estar a menys de 7 punts de diferència durant gairebé tot el partit. Al final el marcador reflexà el 43-32 favorable a les locals.

El diumenge 18 a les 12h. es jugava el partit aplaçat del Sènior Masculí, davant el Picanya "A". Els ondarencs estaven concentrats, ja que no volien perdre el partit, a banda d'haver-se proclamat ja, matemàticament, campions. El partit fou paregut al del dissabte davant el Malilla, amb una primera part amb lleugers avantatges dels ondarencs, qui aconseguiren arribar al descans 27-19. Però que sortiren en la segona part a mossegar i aconseguiren en el tercer quart una defensa brutal (26-6 de parcial en el 3er quart, 53-25 de resultat a la fi d'aquest), que ofegà als valencians, aconseguint així distanciar-se en el marcador i fins i tot, arribaren a tindre avantatges de 35 punts! El resultat final ho diu tot: 63-33, que deixa els de Picanya amb 7 derrotes i amb molt poques possibilitats d'arribar a la segona plaça, ocupada pel Natzaret amb 16-6, tercer és el Calp, amb el mateix balanç, quart i cinquè estan l'Oliva i el Picanya amb 15-7 i en la sisena posició està el Paterna "B" amb 14-8, qui encara ha de visitar la pista d'Ondara en la darrera jornada.
Anotació: Sergi 3, Jordi 0, Pito 13, Jero 2 i Eloi 4 - cinc inicial - Pere 6, Sergio 4, Cèsar (-), Vicent 26, Fer 1, Pep 1 i Felip 3.

Salut a tots.

16 comentaris:

elpepgf ha dit...

fotos del sopar, celebració, dinadeta del diumenge i el q faça falta en el proper article!!!
viceeeeeeeeeeeeeent, passa'm les fotos q va fer la teva dona x e-mail: basquetondara@gmail.com ;)

Salva ha dit...

ie tios, enhorabona, l'any que vé quan jugueu la leb aniré a vorevos al nou pabelló que tindrem! molt de merit que guanyareu el diumenge, borratxos ruins, que el dissabte algun de vosaltres no podia ni parlar..........

elpepgf ha dit...

gràcies salva!!! quina gran afició tenim!!!!!!!!!!

el més perjudicat d tots era jero!!! el tio es va passar el dissabte sencer, amb l'excusa d la boda, d "farra", es a dir:

jero: borratxo!!!

garrot i pa dur ha dit...

ja estem amb la de sempre fent-se de rogar amb les fotos bones... Pep, mira que t'agrada.

i una cosa, Eloi, que collons feies sentat a la grada durant el partit, tio? açò quina poca vergonya jajaja

Pep, se t'ha oblidat posar que hem guanyat perquè entrenem molt, sabem a lo que anem i tal, i fer-li un article a Phenix agraint-li el seu suport moral, sense el qual no haguerem fet res.

a fer la mà!

elpepgf ha dit...

fer, tio... fes-t'ho veure, eh!!! estàs molt mal!!! o encara et dura la xufa del dissabte... xq el diumenge pareixia q no tocares la pista... pareixia q volares del red bull eixe q et vas fer quan entraves al poli!!! jajajajajaja

a veure, les coses porten un ordre... els dilluns toca crònica, x tant no puc posar les fotos coxines del sopar coxino del dissabte... jajajajaja

eloiet ha dit...

OOOOOOEEEEEEEEOOOOOOOOOEEEEEEEOOOOOOOOOOOOOOEEEEEEEEEOOOOOOEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!

Molt be xavals!!

Salva: Això de que alguns no podien parlar per a qui va?? A vore si era la teva capacitat auditiva la que estava alcohòlicament mermada... ahí ho deixe.

Lauren diu que enhorabona i que duriem fer mes dinaetes com la del diumenge!! Ale

garrot i pa dur ha dit...

eh però que al final va haver dinà? mamons!!

eloiet ha dit...

Normal... vam esperar a que te n'anares per a començar a fer la paella!!!

NOOOOOO... va ser improvisada en la Plaça de Bous.

elpepgf ha dit...

eloi, vau anar d paella!!!??? quin tio!!!!!!! xDDDDDD
pos sí... x a q enganyar-te fer... si veuràs les fotos... ens vam fer una picadeta en la plaça i vam acabar dinant-nos un paellot!!! ;)

x cert, sí q va estar xula la dinadeta, sí!!! m'ho vaig passar bomba!!! ;)

jero ha dit...

A que nia fotos coxines!!!!!jajajajajajajaja!!,una aclarasio,vae que el dissapte anara borratxo per que estava de boda,pero per culpa vostra encara el vaig agarrar mes gran per que me va costar selebraro a mi asoles i me tenia que beure la meua copa mes les vostres,es lo que hay!!!jajajajajajajaja!!!

Ale a cascarla!!

Pep Sivera ha dit...

Pep tu sempre t'ho passes bomba marica!!!!

Si que ens ho vam passar bé si, quan en fem un altra??? Però esta vegada la fem nosaltres, bueno millor dit, la fa Jero en el delantal de sevillana i la gorreta de Goofy!!!ejejeje i si no que porte el cerdo vietnamita que diu que te....jajajaja tu tranquil jero tu vols un jabalí??? Pep agafa la bici i el tiraxines que això ho arreglem tu i jo en deu minuts!!!

elpepgf ha dit...

aquest diumenge el tinc lliure... si voleu dinar... ejem, ejem... ai quina tosseta tinc... jajajajajaja

pos x mi, si vols podem anar a caçar els jabalís q vulgues... no ens fa falta ni el tiraxines... amb la bici anem sobrats, li espolsem amb la roda d davant i au!!! ;)

garrot i pa dur ha dit...

Peeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeep espavila

elpepgf ha dit...

demà, demà... ;)
x cert, rafa m'ha portat l'acta fa una estona!!! demà completaré, també la crònica del segon partit amb les anotacions, eeeeh pito!!!!!! ;)

garrot i pa dur ha dit...

açò se'n passa ja eh!!

elpepgf ha dit...

jo no m'havia fixat en q vicent va fer tants punts el diumenge... joe vicent........... com es notava q estàvem ressacosos i els veterans tenieu q tirar del carro a lo "raúl"!!! xq sergio, també va tirar del carro!!! ah, no!!! q sergio quasi no va jugar!!! jajajajaja

però tranquils, q ahí estava jo x a fer la clara i els cabrons d sergi i pito, q canviaven el costat d la jugada i no em deixaven fer-la... xDDDDDDDD
i tampoc vaig poder fer el crit d guerra... a veure si en la darrera jornada, l'1 d maig el puc fer... jejejejeje ;)