divendres, 26 de febrer del 2010

La prèvia de la 16ena jornada

La competició torna a les pistes aquest dissabte 27 de febrer, jugant el Júnior Femení en la pista del Xàbia, el primer partit de la 2ª Fase. Es jugarà a les 16h. i es preveu un partit ben complicat, ja sabent com juguen les de Xàbia, les ondarenques, amb tan sols 6 jugadores ho tindran molt difícil per plantar cara.
L'eixida serà a les 14.50h. des del Prat.

A les 16.30h. i amb mitja lliga en joc, visitarà el Sènior Masculí, el pavelló d'Oliva. Difícil partit el que tenen per davant els ondarencs, amb un rival tan dur com son els de La Safor. En el partit de la primera volta, els ondarencs, jugant dins de casa, tan sols pogueren marcar diferències en el darrer quart, encara que manaren en el marcador durant tot el partit.
Tots dos equips s'han mostrat un tant irregulars en les darreres jornades, capaços del millor i del pitjor, esperem que els nostres demostren la seva millor faceta, jugant com mai i, així, aconseguint un important triomf.
L'eixida serà a les 15h. des del Prat.


El diumenge 28 a les 10h. es jugarà el darrer partit de la jornada per als nostres equips. El Júnior Masculí, amb nombroses baixes, visitarà Alacant, per jugar front l'Innova Consultores. L'equip alacantí està fent una excel·lent temporada i tan sols ha perdut 3 partits, portant un rècord de 12-3 i situant-se en la 4ª plaça, però empatat amb el 3er i 2on classificats, per tant serà un partit ben complicat per als nostres.

Salut i sort a tots.

11 comentaris:

elpepgf ha dit...

no anava a comentar res, xq desprès sempre dieu q soc el primer en comentar, però es q si jo no li done vidilla a açò, no va cara l'aire.....

pere, com va la súper-xunga-lessió eixa???

vinga, fins la vesprada xavals;)

x cert, eloi!!! recorda q el vestit més llarg i més bonic és sempre el d la dona, eh!!! a veure si eclipses a lauren en tant meravellós i assenyalat dia x a totes les dones del mon!!!!!!
has d'anar discretet!!! si d cas et deixes la barbeta i prou!!! xDDD

eloiet ha dit...

xavals, espere que el meu estat de salut millore hasta demà, perque ara mateixa porte una trancà damunt pa flipar!! Caguen tot, tots els mals han de vindre el cap de setmana.

Lauren està en el llit amb la tal 'calentura' que s'ha passat per casa a fer la visita i jo al pas que que vaig, pronte estaré fent-les compañia. A vore si aguante en condicions per a demà.

Ale

elpepgf ha dit...

mira'l tu!!! spammejant com un poseso!!! iiiiiiieeee, q açò no és talkdep... no cal posar el missatge als dos darrers articleeeeeeeeessss!!! jajajajaja

està vist q eixa tal calentura és una eixida i no ens deixa tranquils...
pareix q siga la "núria bermúdez" del madrid dels anys galàctics!!! jajajajajajajaja

a veure si et recuperes, q si no ho passarem molt malament!!! :(

garrot i pa dur ha dit...

Pep, he de dir-te que no m'agrada l'actualització esta de la prèvia. Hauries d'haver posat que serà un partit intens perquè són uns ___________ i uns ___________ que no es mereixen ni la ___________. I a més has de posar que César es juga el seu honor basquetbolístic.
També espere que no hagen estat llegint el blog últimament perquè si no, com em pillen, vaig bé...

jo ha dit...

sí, llegim el foro, jeje. Saluts.

elpepgf ha dit...

mmmmhhhh, pos trobe q t'han pillat!!! jajajajajajajajajajaja

qui és "jo"????????? un usuari nou... mmmmmhhhh... interessant...

ets home o dona!!!??? estàs bo o bona!!!???? mmmmmmhhhhh....... jajajjajaja

garrot i pa dur ha dit...

això és cosa de Pep o Pere que tenen gana d'emprenyar

jo ha dit...

bo o bona? digam que vaig recuperant la línea poc a poc.
Per cert, molt bé el blog, enhorabona als creadors.

Pere ha dit...

Xavals espere que jugueu un gran partit esta vesprà i que guanyem que és lo important!!!!!després vos tocaré per a que em conteu.Cesar i Fer no es claveu en lios que si no em posaré celós,que ací el polèmic soc jo!!!!jajaja!!

Pere ha dit...

Ah!!Jo no soc jo...o si,ara no ho sé.jajaja!!

elpepgf ha dit...

com q vos tocaré!!!!!!?????? a mi no em toques, q ja em vas tocar prou el dissabte passat, eh peret!!!!! jajajajajaja
no vens al partit??? aleshores qui podrà protestar i emprenyar-nos a nosaltres mateixa des de la grada??? jajajaja

sí, pero nó és "jo" i jo no soc "jo", aleshores, qui collons és "jo"!!!!!!!!?????????
jajajajajaja, gran dilema!!! ;)