Vicent - Vella glòria / Sergio - Vella glòria / Jero - Pegolí
Salut a tots i bones festes.

dilluns, 21 de desembre del 2009

El sopar de Nadal del Sono Acustic Ondara

El passat dissabte 19 de desembre, i desprès d'aconseguir la 9ena victòria en lliga de forma consecutiva, arribant d'aquesta forma a les festes nadalenques invictes, els jugadors del planter del Sono Acustic Ondara marxaren de sopadeta, amb el seu entrenador i president i amb el patrocinador Sono Acustic.
No cal comentar res sobre el sopar i la posterior festa, tan sols vos deixe un arxiu gràfic...
La nit començava serena, amb foto d'equip i fotos amb companyerisme...
Però la cosa, poc a poc es degradava...
De camí al Terra ja començava la gent a fer coses estranyes...
I en el Terra i en l'Assut la cosa se n'anava de mare...
Salut a tots.

Invictes a l'arribada del fred!

La jornada començava el dissabte 19 de desembre a les 16h. en Teulada, amb el Júnior Femení enfrontant-se al conjunt local per intentar mantenir la 8ena plaça. Però les ondarenques no estigueren en cap moment dins del partit i les de Teulada els passaren per damunt, aconseguint un marcador digne dels líders del grup. A la fi el 69-32 ho diu tot.

A les 16.30h. començava el primer partit dels ondarencs en casa. El Júnior Masculí rebia els veïns del Verger, en un derbi que prometia molt. I així fou, el partit no decebé a ningú i estigué molt renyit. Aconseguint els nostres la victòria final per 54-44 i d'aquesta forma el 3er triomf consecutiu, per arribar a les dates nadalenques amb un bon gust de boca.

A les 18.30h. rebia el Sènior Ondarenc el Calasanz "B". L'equip valencià venia amb tan sols 6 jugadores, però no patí problemes de faltes.
Els locals eixiren enxufats en el partit, pese al grandíssim fred que feia (4º al començament), per evitar els inicis de les darreres jornades, cosa que feren amb perfecció, aconseguint un parcial d'inici de 10-0, acabant el primer quart 19-6. El segon quart no tingué molta més història, dominant-lo per 14-8 i arribant al descans 33-14.
En la segona part els nostres jugaren a conservar la distància agafada i el tercer quart acabà igualat a 10, mentre que en l'últim quart els valencians aconseguiren retallar un poc el resultat amb un 10-13 i finalitzant el partit 53-37.
Anotacions: Sergi 3, Vicent 9, Cèsar 1, Felip 6 i Eloi 15 - cinc inicial - Jordi 6, Pere 2, Pito 2, Fer 0, Jero 2 i Pep 7.

Salut i Bon Nadal a tots.

divendres, 18 de desembre del 2009

La prèvia de la 10ena jornada

Aquesta jornada serà encetada, el dissabte 19, per l'equip Júnior Femení en la seva visita a la pista del Teulada, en la que serà l'onzena jornada del Júnior Femení Autonòmic.
En la primera volta l'Ondara guanyà dins de casa el Teulada per 43-21, però aquesta vegada, amb les baixes de Sandra i Sil per lesió (dos pilars fonamentals en l'equip) i que el Teulada està millorant bastant al ser un equip jove, les nostres tindran que lluitar molt dur, per aconseguir emportar-se la 3era victòria cap a casa.
A més, en cas de derrota de les nostres jugadores, el Teulada ens "furtaria" la vuitena plaça en la classificació.
El partit es jugarà a les 16h. i l'eixida des del Prat serà a les 14.20h.

A les 16.30h. jugarà el Júnior Masculí dins de casa front El Verger. Els ondarencs tenen un complicat derbi que traure endavant, però en les darreres setmanes han entrat en ratxa i porten 2 victòries consecutives, front els Salesians Don Bosco d'Alacant en un complicat partit i front el Santa Teresa per incompareixença del rival.
Els ondarencs saben que és ben important aconseguir la victòria per estar un poc més amunt en la classificació, ja que estan empatats a 3-5 amb el Benissa i a tan sols una victòria dels Salesians Don Bosco.

El darrer partit de la jornada dels nostres equips es jugarà el mateix dissabte 19 a les 18.30h. dins de casa, i amb el Sènior Masculí rebent el Calasanz "B".
L'equip ondarenc està encara imbatut i és el líder del grup amb 8 victòries, mentre el Calasanz porta 3 victòries i 6 derrotes.
No serà un partit fàcil, ja que els ondarencs no podran disposar de la direcció de Sergio, al anar ell amb l'equip Cadet a Sueca a les 16.15h.
Però els ondarencs han d'aprofitar la temporada, un tant, irregular que porten els qui seran l'equip visitant, per aconseguir arribar a les dates nadalenques sense cap derrota.

Aquesta jornada de dissabte dins de casa pot perillar de jugar-se, ja que el pronòstic del temps és d'aigua per a la vesprada d'aquest dissabte 19 de desembre.
L'equip Sènior Masculí intentarà ofegar les penes de no jugar el seu partit, anant a sopar a les 21.45h. a la Plaça de Bous.

Salut i sort a tots.

dijous, 17 de desembre del 2009

Bon partit i nova derrota

El passat dissabte 12, visitava el Júnior Femení d'Ondara la pista del Xàbia. Un partit que en la primera volta no tingué color i dominà de principi a fi, guanyant per 23-82.
En aquesta segona volta, les ondarenques estan jugant més entonades i aquesta vegada, aconseguiren reduir molt els punts del conjunt local. El partit acabà amb un resultat de 38-15 per al Xàbia.
Anotació: Carla 4 punts, Bea 1, Vane 6, Laura L. 0 i Isa 2 - cinc inicial - Laura C. 0, Andrea 0 i Sil 2.

divendres, 11 de desembre del 2009

La prèvia de l'11ena jornada

En aquesta jornada, la 9ena per als equips masculins, descansaran tots dos, tant el Sènior com el Júnior.
Mentre el Júnior Femení, en la seva 11ena jornada tindrà que visitar el dissabte 12 a les 16h. el pavelló de Xàbia, per enfrontar-se al l'equip local, qui en la primera volta guanyà en Ondara per 23-82.
Les ondarenques ja més rodades i amb més experiència en la lliga intentaran que el resultat no siga tan abultat i plantar cara a les de Xàbia, malgrat la baixa de la "center" titular, Sil, amb una tendinitis.
L'eixida serà a les 14.45h. des del Prat.

dissabte, 5 de desembre del 2009

Derrota però amb bon resultat!

L'equip Júnior Femení jugava anit dins de casa el partit corresponent a la 10ena jornada de lliga, rebent el Cabo Mar "B".
El partit començà amb un primer quart igualadíssim, on les locals demostraren que tenien moltes ganes de demostrar que el 72-5 de l'anada fou un mal partit. Aquest quart acabà 5-6.
En el segon quart l'equip visitant apretà un poc més i recuperà moltes boles importants prop de l'anella de l'Ondara, arribant al descans 9-16 (4-10 en el 2on quart).
Les nostres eixiren del vestidor, desprès del descans amb ganes de donar feina, un cop més al Cabo Mar, i aconseguiren un parcial de 4-8, on les visitants es veien incapaces d'anotar amb facilitat.
Però justament això, fou el que aconseguiren en el darrer quart, i amb bastant cistelles des de baix l'anella i amb molts balons furtats, aconseguiren sentenciar el partit amb el resultat final de 18-40 (5-16 en el darrer quart).
Anotació: Bea 0 punts, Vane 7, Carla 5, Isa 6 i Sil 0 - cinc inicial - Laura C. 0, Sílvia 0, Andrea 0 i Laura L. 0.

dijous, 3 de desembre del 2009

10ena jornada del Júnior Femení

L'equip Júnior Femení jugarà demà divendres 4 a les 20h. en el poliesportiu ondarenc, rebent el Cabo Mar "B", en el que serà el primer partit de la segona volta.
El partit que tocava jugar-se el diumenge, en ple pont de desembre ha sigut adelantat pels dos equips al divendres. L'Ondara es tindrà que enfrontar doncs al tercer classificat de la lliga, qui ens guanyà en la seva casa per 72-5 en el primer partit de lliga.
Les d'Alacant tan sols han perdut front els dos primers classificats i front el seu primer equip, el Cabo Mar "A", fa dos jornades per 46-36, pel que porta un balanç de 6-3, mentre les nostres tenen 2 victòries i 6 derrotes, a falta de posar data del partit aplaçat per pluja del passat diumenge front el primer equip del Cabo Mar.