dimarts, 29 de setembre del 2009

El Júnior Femení jugarà a les 16.30h.

Una vegada arribada la confirmació de la Federació, podem afirmar que el partit del Júnior Femení d'Ondara del proper dissabte 3 d'octubre es jugarà a les 16.30h., ja que el Cabo Mar no disposava de pistes a les 18.30h.
Així doncs l'autobús eixirà des d'Ondara a les 14.20h.

Salut a tots.

dijous, 24 de setembre del 2009

Els rivals del Sènior Masculí 2009/2010

En aquesta nova temporada, com ja sabíem, ens enfrontarem a equips de València i els seus voltants, a banda dels ja coneguts Oliva, Pego, Pedreguer...
Anem a fer un resum de com quedaren tots aquests equips en la passada temporada i analitzar-los una mica!

En la nostra mateixa categoria, es a dir, en 1ª Zonal i en el nostre grup (D), coincidírem amb:

- Altea - L'Altea fou el 6é classificat amb un balanç equilibrat de 12-12. Tenia un equip bastant compensat i que donava molta guerra dins la zona.
- Pedreguer - El Pedreguer fou l'11é classificat de la categoria amb un balanç de 7-17. Ja coneguem el joc del Pedreguer, i que és un equip molt complicat de guanyar.
- Pego - La passada temporada fou el 12é classificat, amb 6-18 i amb moltes complicacions en el joc interior, però aquesta s'ha reforçat amb un bon nombre de gent gran i donaran molta guerra!

També jugant en 1ª Zonal, però en el grup A:

- Col·legi Alemany - Ben segur que aquest equip serà molt complicat de batre, ja que la passada temporada finalitzà en una 7ena posició molt meritòria i amb un balanç extraordinari de 15-11.

En 1ª Zonal, grup B:

- Picanya "A" - El Picanya finalitzà en 9ena posició amb balanç de 9-17, segur que ens faran la vida impossible, ja que el grup estava ben apretat!
- Natzaret "A" - La passada temporada finalitzà amb 8-18 de balanç en 11ena posició i just a un partit del Picanya, el que demostra l'igualtat del grup B.

En 1ª Zonal i grup C tenim:

- Oliva - L'equip al qui ens hem enfrontat tantes vegades torna a coincidir amb nosaltres una temporada més, desprès de finalitzar la passada campanya amb 14-10 i en la posició 7ena, realitzant una gran temporada.

En 2ona Zonal grup B:

- Paterna "B" - El segon equip de Paterna, finalitzà en la 7ena posició amb 11-13, i si han pujat de categoria, significa que han millorat molt l'equip, per tant, serà un dels rivals a tenir en compte.

En Preferent grup D:

- Teulada - L'equip de Teulada, a qui ja fa 3 temporades que no ens enfrontem baixa de categoria al quedar el 14è classificat amb 2-24 en la passada temporada en categoria Preferent, una categoria sempre dura i complicada, pel que s'espera siga un dur rival!

Equips nous:

- Calp - El mític equip de Calp, ens crea un filial en la nostra categoria, on segur que aspiren a quedar entre els 3 ó 4 primers per a poder pujar de categoria.
- Malilla - El barri de Malilla, en València, torna a crear un equip, i ben segur, que serà un equip complicat, ja que en les capitals sempre es venen cares les derrotes dels locals.
- Calasanz "B" - El filial del Calasanz és, també, de nova creació. El primer equip quedà la passada temporada en 2ª posició en el grup B de Preferent amb 21-5, fet que el farà aquesta temporada jugar en el grup A d'Autonòmica, confiem en que això debilite una mica el nostre rival, si no, ho passarem molt malament!

Esperem que el nostre Sènior Masculí faça un paper ben digne i aconsegueixi quedar en les posicions capdavanteres, desprès de quedar la passada temporada en la 8ena posició amb 11-13 i empatat amb el 7é, l'Alacant.

Salut a tots.

dimecres, 23 de setembre del 2009

El calendari de la temporada '09/'10

Ací teniu l'enllaç al calendari oficial de la temporada que començarà el proper dissabte 3 d'octubre: http://www.fbcv.es/competi/calendario/default.aspx, amb l'enfrontament de l'equip Sènior Masculí ondarenc front el Sènior del Pedreguer. Un derbi que s'arrossega durant molts anys, amb gran rivalitat i ganes de guanyar al poble veí.
Aquest partit, encetarà la temporada per a tots dos equips que es veurean les cares el 3 d'octubre a les 18.30h. en el Poliesportiu Vicent Zaragoza d'Ondara.
El Sènior Masculí tindrà que jugar 4 partits en diumenge, en Paterna a les 12.00h, en Natzaret a les 18.30h., en Altea a les 16.30h. i en Calasanz (València) a les 12.30h, mentre la resta de partits es jugaran en dissabte.

En categoria Autonòmica, el Júnior Femení jugarà el mateix dissabte 3 i a la mateixa hora, les 18.30h., en Alacant, front el Cabo Mar "B".
El Júnior Femení, tan sols tindrà un rival, l'Akra Leuka d'Alacant, que jugarà en diumenge i serà a les 10.30h. La resta de partits, fora de casa, seran en dissabte, mentre els jugats com a locals, seran en diumenge a les 16.30h.

Salut a tots.

dimarts, 22 de setembre del 2009

Un partit, un sopar i unes anècdotes!!!

El passat divendres 18, jugàrem un amistós en Gata. Partit que guanyà l'Ondara, a banda, de l'arbitratge que fou un pelet casolà, amb un gran partit, realitzant ràpides transicions, uns contraatacs molt bonics i un joc ràpid i vistós com feia temps que no es veia en el Club Bàsquet Ondara.
El resultat final fou un poc emmascarat per les nules faltes que ens xiularen a favor i les moltes en contra, però, així i tot el bon joc ondarenc aconseguí imposar-se en el marcador per 40-47!
S'ha de dir que tornaren a la pista els veterans Diaz i Javi, més coneguts com a "medios meles", i un rejovenit Colau, qui realitzà un gran partit, agafant rebots complicadíssims i fent cistelles molt importants en moments clau del partit!
Realitzaren un bon partit, també, la resta de components de l'equip ondarenc, en total 12, Eloi, Pere, Pito, Cèsar, Felip, Fer, Sergi, Jordi i el seu gran capità Pep.
Desprès del partit, vingué el sopar i amb ell la "festeta". Ací vos deixem un arxiu gràfic de la nit:
La festa començava amb banyes de Fer al Capità, malament! El Capità responia amb el seu somrieu més atractiu...
Moltes mostres d'amistat i de "carinyo"!
Els membres de l'equip necessitaven beure alguna coseta...
Representació corporativa de Garrot i "Glamour"!!!
La festa començava tranquil·la, però poc a poc el "desmadre" es feia sentir...
Fer, començava a fer coses estranyes i......
...els veterans començaven a perdre la "compostura"...
Desprès de tot açò la festa va perdre el seu rumb i els jugadors decidiren retirar-se a casa, per què començaven a fer coses estranyes que no sabien que eren i no sabien per què ho feien... Amb tot açò, tan sols direm, que hem tingut que passar "La Censura" a les fotos del "fi de festa!!!
Salut a tots.

dilluns, 21 de setembre del 2009

La final de l'Europeu - Espanya campiona!!!

En una final de somni, Espanya s'imposà a Sèrbia per un contundent 85-63. La selecció dirigida per Scariolo i comandada a la pista pels Gasol, Rudy, Navarro i companyia, no es deixà sorprendre en cap moment del partit, tenint-lo controlat en tot moment. Espanya deixà clar des del primer moment que volia la medalla d'or, i de l'empat a 5, es passà en un obrir i tancar d'ulls a un 24-9 incontestable, acabant el primer quart 24-14!
En el segon quart el domini espanyol continuava, però a la festa es "colà" Tripkovic, l'aler fitxat pel Joventut aquest estiu, aconseguí 8 punts per a Sèrbia, gairebé consecutius, però Espanya reaccionà, novament, aconseguint un marcador de 34-18 i sense Tripkovic en pista els serbis no la sabien encistellar! I d'això s'aprofitaren els espanyols, amb Pau Gasol i Reyes a un nivell estelar, empentaren el marcador fins doblar Sèrbia per 52-26, al descans: 52-29!
La segona part fou un tràmit, però així i tot els serbis intentaren plantar cara, amb Velickovic com a encarregat, baixaren la diferència amb un parcial de 6-18, fins a 14 punts de diferència (58-44). Però els espanyols no estaven per a bromes i desprès d'un temps mort els endossaven un nou parcial de 8-0! Amb 67-44 finalitzava els tercer quart.
El darrer quart, tan sols existí per a que Espanya demostrara que fins i tot guanyant de molts punts es pot continuar amb explossivitat... Jugaren en aquest quart Cabezas i Claver i ho feren, també, a un nivell increïble!
Anotacions: P. Gasol 18, Rudy 13, Ricky 10, Navarro 12 i Garbajosa 3 - cinc inicial - Claver 2, Reyes 7, Raül López 7, Llull 2, M. Gasol 6 i Mumbrú 0.

El partit finalitzà i la festa començà per als components de la selecció espanyola!!!
Teodosic, Lorbek, Gasol, Rudy i Spanoulis, el 5 ideal del torneig, i Pau Gasol, l'MVP.
Els jugadors espanyols celebrant la medalla d'or del campionat europeu de Polònia 2009!
Salut a tots.

diumenge, 20 de setembre del 2009

Les semifinals de l'Europeu

Ahir dissabte, la selecció espanyola aconseguí el bitllet cap a la final de l'Europeu al batre a Grècia en un partit completament dominat pel conjunt dels "joves d'or", per 82-64!
Anotacions dels espanyols: P. Gasol 18, Rudy 14, Ricky 5, Navarro 8 i Garbajosa 2 - cinc inicial - Claver 0, Reyes 3, Cabezas 8, Llull 9, M. Gasol 6 i Mumbrú 9. Es quedà sense jugar Raül López.

En la semifinal jugada a les 21h. Sèrbia aconseguí guanyar a Eslovènia, tan sols, en la pròrroga per 96-92, en un partit dur i complicat, que pot ser bò per a la nostra selecció, ja que els serbis poden arribar més cansats! Però, alerta! Per què aquesta selecció Sèrbia és ben jove, però no inexperta en finals, ja que les darreres 7 finals que han jugat en categories inferiors les han guanyades!!! De fet, ja ens guanyaren el primer partit de l'Europeu per 57-66, donant un clar toc d'atenció.

A les 21.15 es jugarà la final entre l'actual subcampiona, Espanya i Sèrbia!

Grècia i Eslovènia estan jugant ara mateix el 3er i 4rt lloc, porten 2 minuts del 2on quart i guanya Grècia per 21-13.

Salut a tots.

divendres, 18 de setembre del 2009

Amistós Gata - Ondara

Avui tindrem a les 20.45h. el partit amistós entre l'equip local del Gata i el nostre Sènior Masculí ondarenc.
L'eixida de l'equip serà a les 20h. des del Prat. Es prega puntualitat i portar l'equipació oficial de l'equip.
Desprès tindrem un sopar oficial del Club amb frack i "pajarita".

Salut a tots.

Els quarts de final de l'Europeu

Anit a les 21h. es jugaven els quarts de final entre França i Espanya. França venia com a única invicta del torneig i Espanya, que havia creat molts dubtes, aconseguia en els darrers dos partits els elogis dels aficionats i dels periodistes, per tornar a recuperar la confiança en el seu joc i millorar moltíssim, respecte als primers partits jugats!
Els espanyols començaren amb un recital de triples que els disparà en el marcador 10-16, anotant fins i tot Ricky en posició estàtica i demanant un bloqueig (Ricky realitzà un partidàs en defensa, anul·lant completament Tony Parker, junt amb Raül López).
Fins ací li durà el partit a França, per què en el minut 7 del primer quart, començaren a arribar amb més facilitat els balons a l'interior de la zona, i el partit ja es dominà per complet! Al descans, el 32-47 ens feia somiar i els balons interiors no paraven d'arribar! Quan no hi havia possibilitat de passada, degut a la forta defensa francesa, els exteriors les enxufaven amb facilitat i d'eixa forma, França es veia incapaç d'acostar-se.

Finalment el 66-86 li dona les semifinals a Espanya, qui espera rival del Turquia - Grècia d'avui a les 18.15h. L'altre quart de final el jugaran Eslovènia - Croàcia a les 21h.
Anotacions: P. Gasol 28, Rudy 16, Ricky 8, Navarro 11 i Garbajosa 3 - cinc inicial - Claver 0, Reyes 8, Raül López 0, Llull 0, M. Gasol 6 i Mumbrú 6. Cabezas es quedà sense jugar i Claver i Llull ho feren tan sols 1 minut.

Demà dissabte jugarà Espanya el seu partit de semifinals a les 18.30h.
Per l'altre costat del quadre, Rússia perdé front a Sèrbia per un clar 68 - 79 i espera rival de l'Eslovènia - Croàcia.

Salut a tots.

dijous, 17 de setembre del 2009

2ª fase: tercer partit Polònia - Espanya

Per fi, en aquest tercer partit de la 2ª fase poguérem veure l'Espanya que tots recordàvem dels anteriors tornejos! Tornà la confiança dels jugadors i això es plasmà en la pista, amb un domini totalment absolut des del principi del partit fins a la fi. El resultat final ho diu tot: 68-90! Bona defensa i millor atac. Els jugadors tornaren a disfrutar de ràpides transicions i de bones jugades, així com de bons moments defensius.
Encara queda polir un poc més l'aspecte defensiu, que front a França (invicta fins ara) deurà llepar amb la punta dels dits la perfecció!
Anotació: P. Gasol 20, Rudy 7, Ricky 2, Garbajosa 5 i Navarro 23 - cinc inicial - Claver 0, Reyes 7, Cabezas 2, Raül López 0, Llull 7, M. Gasol 9 i Mumbrú 8.

Aquesta mateixa nit, a les 21h. es juga el partit de quarts de final front una forta França, que es recolza en la seva estrela Tony Parker. Ben segur que serà un partit molt complicat i apurat fins el darrer segon.

Classificació de grups i resta de resultats:
Eslovènia aconseguí vèncer a la totpoderosa Turquia, furtant-li la primera plaça del grup d'Espanya, mentre Sèrbia no es deixava sorprendre per una dèbil Lituània i li deixava a Espanya, tan sols, la quarta plaça.
En el grup E, França aconseguí la victòria front a Grècia, el liderat del grup i seguir com a única invicta del torneig. Amb això ha aconseguit el dubtós honor de jugar els quarts front a Espanya. Croàcia aconseguí la quarta plaça al vèncer a Alemanya en un duel a vida o mort, mentre Rússia feu el mateix amb Macedònia.

Fase Final:
Els quarts comencen a les 18.15h. amb l'enfrontament entre Rússia i Sèrbia, seguit a les 21h. pel França - Espanya. Demà divendres 18 es jugaran el Turquia - Grècia a les 18.15h. i l'Eslovènia - Croàcia a les 21h.
Qui guanye dels partit d'Espanya, se les veurà en semifinals amb el guanyador del Turquia - Grècia i qui guanye del Rússia - Sèrbia, se les veurà amb el guanyador de l'Eslovènia - Croàcia.
Les semifinals es jugaran el dissabte a les 18.30h. i 21h. i el diumenge el 3er i 4rt lloc i la final a les mateixes hores.

Salut a tots.

dimecres, 16 de setembre del 2009

La jugada final front Turquia

Faig un article especial, tan sols, per a penjar-vos la foto de la darrera jugada front a Turquia de l'altre dia.
La polèmica jugada de Llull, que Marc Gasol va rajar ha estat la portada de la revista "Gigantes" d'aquesta setmana, i evidentment: no està trucada!!!!!!!
Salut a tots.

dimarts, 15 de setembre del 2009

2ª fase: segon partit Espanya - Lituània

En el segon partit d'aquesta segona fase, per fi, poguérem veure, encara que per moments, a l'equip que ens va deleitar l'estiu passat en els Jocs Olímpics de Beijing, en l'Europeu de Madrid el 2007 i en el Mundial del Japó del 2006!!!
Espanya guanyà a Lituània per 84-70, i per moments es veié un joc esplèndid! El millor exemple fou els 7 primers minuts del segon quart, quan Lituània dominava per 9 punts (15-24) al finalitzar el primer quart i els espanyols els endossaren un parcial de 23-0, per posar-se 38-24 davant en el marcador. Desprès, un gran tercer quart, on s'arribà al màxim avantatge de 21 punts 64-43) a la fi d'aquest tercer quart. Desprès Espanya es deixà portar fins a la fi del partit, rebaixant els lituans el marcador fins el resultat final de +14.
Anotacions: P. Gasol 19, Ricky 5, Rudy 11, Navarro 13 y Garbajosa 10 - cinc inicial - Claver 0, Reyes 7, Cabezas 0, Raül López 5, Llull 0, M. Gasol 9 i Mumbrú 5.

La resta de resultats foren:
S'ha acabat fa una estona el Rússia - Macedònia, amb victòria soferta russa, per 71-69. A les 18.15h. ha començat el França - Grècia (tots dos classificats), minut 5 del segon quart, els francesos han girat el marcador i manen per 28-23. A les 21h. es jugarà l'Alemanya - Croàcia, amb una plaça de classificació en joc!
Demà serà el torn dels espanyols a les 18.15h. i de la resta del seu grup.

Jornada definitiva i classificacions:
Els lituans es queden de forma matemàtica fora de l'Europeu, mentre els espanyols depenen d'ells mateixos, ja que si guanyen poden ser segons o tercers de grup, però si perderen demà front Polònia, serien cinquens i es quedarien fora.
Turquia, Eslovènia i Sèrbia ja estan classificades, es juguen la posició final, mentre en l'altre grup Rússia s'acaba de classificar i s'ajunta a França i Grècia que s'estan jugant el primer lloc del grup, mentre la quart plaça es jugarà a les 21h. entre Alemanya i Croàcia.

Salut a tots.

dilluns, 14 de setembre del 2009

Els grups de la temporada 2009/2010

Una vegada realitzat el sorteig dels grups per a la temporada 2009/2010, el grup "D" de Primera Zonal, es queda definit de la següent forma:


Als, ja coneguts, equips d'Altea, Pedreguer i Pego, que coincidiren en el grup de l'any passat, s'ajunten vells coneguts com el Teulada, Calp o l'Oliva, a més d'enfrontar-nos front equips de València o voltants com seran Paterna "B", Manises "B", Picanya, Calasanz "B", Colegio Alemán "B", Malilla i Nazaret "A" (els 4 últims de València capital).
No tindrem desplaçaments tan llargs com la temporada passada a Ibi, Alcoi..., però, ben segur, que els nous rivals seran durs i difícils de batre.

El grup del Júnior Femení queda de la següent forma:


En aquest grup, a equips coneguts de sempre com el Xàbia, Dénia, Pedreguer (que torna a tindre Júnior Femení), se'ls ajuntaran el Benidorm, Alfaç del Pi, l'Akra Leuka, Cabo Mar i Alacant Restaurant Voramar (aquest 3 últims d'Alacant capital).
De nou la Federació prepara un grup ben reduït amb tan sols 9 equips! Veurem el nou equip del Júnior Femení com s'adapta a aquesta nova temporada.

El grup del Júnior Masculí queda de la següent forma:


De nou, els llargs desplaçaments, son els que manen en el grup del Júnior Masculí. 5 desplaçaments a Alacant capital per jugar front: Maristes, Alacant "B", Don Bosco, Santa Teresa i Innova Consultors, un a Sant Vicent front l'Adesavi "B", un a El Campello, La Vila, Alfaç del Pi, Benissa, Dénia i El Verger.
Un total de 12 rivals que faran una lliga ben difícil al nostre renovat Júnior Masculí.

Salut a tots.

diumenge, 13 de setembre del 2009

2ª fase: primer partit Turquia - Espanya

Espanya no va saber jugar els darrers minuts de l'intens, igualat i dur partit fron els turcs.
La selecció liderada pels Ilyasova, Turkoglu i companyia aconseguí batre els espanyols per un ajustat 63-60, imposant-se en un ajustat final, on el seleccionador Scariolo no estigué gens encertat en la preparació de la darrera jugada, ja que quedant 12 segons i amb 61-60 desfavorable al marcador, li donà la responsabilitat al jove del Madrid Llull, de penetrar front les 4 torres que en eixos moments tenien els turcs en pista, però Ilyasova taponà l'intent d'esmaxar l'anella del base espanyol i el partit acabà amb dos llançament lliures anotats pels turcs.


Resultats dels altres partits:
Els espanyols, tenen pendents encara dos partits, i complicats tots dos. Demà dilluns jugaran front Lituània, que no pareix estar en el millor moment desprès de la derrota d'ahir front Eslovènia per un clar 58-81. I el dimecres front a la local Polònia, qui també perdè ahir per 77-82 en un dur partit, front a Sèrbia.

Fa uns minuts ha finalitzat el Macedònia - Alemanya, amb victòria sorpresa dels macedonis per un clar 86-75, dominant tot el partit. Ara mateix ha començat l'interessant Grècia - Rússia.


Les classificacions queden de la següent forma:


Espanya encara te intactes les opcions de classficació, però deuria guanyar els dos partits que li queden. En cas de guanyar-ne tan sols un es veuria obligada a dependre dels resultats dels contraris. A més, en cas de classificació s'enfrontaria, segurament, a una de les potents seleccions de França o Grècia.


Salut a tots.

divendres, 11 de setembre del 2009

Amistós Gata - Ondara 18-09-2009

Vos informem en primícia de l'amistós que disputarem el proper divendres 18 de setembre a les 20.45h. en el pavelló cobert de la localitat veïna de Gata de Gorgos, entre l'equip local el Gata i l'Ondara.

Degut a la gran rivalitat entre tots dos equips, per la fuga d'estrelles de l'Ondara al Gata com Roc, Pere o Lolo, el partit ha estat declarat d'"alt risc", pel que es contarà amb una forta presència de Forces de Seguretat de l'Estat.
S'espera una gran afluència de públic i les entrades ja estan esgotades, pel que l'Ajuntament de Gata ha decidit col·locar dos pantalles gegants. Una estarà fora del pavelló i l'altra en la Plaça Nova, per a que tots els que s'acosten fins la localitat del Gorgos puguen disfrutar del bonic partit que es disputarà.

Salut a tots.

dijous, 10 de setembre del 2009

3ª jornada de l'Europeu Espanya - Eslovènia

En aquesta 3ª i última jornada de la primera fase de l'Europeu, la selecció espanyola ens feu patir, encara més! Desprès de dominar durant tot el partit bastant clarament, front la dura Eslovènia de Lakovic i Lorbek, i arribar a tenir una diferència de +15 (62-47), quan quedava l'últim quart per jugar-se, els espanyols deixaren escapar aquest avantatge tan gran i arribaren a la pròrroga, amb cistella de Lorbek sobre la botzina, il·legal! Ja que, sí està dins el temps reglamentari quan llança la pilota, però el nou jugador del Barça va fer 4 passes en aquest llançament. Així doncs: 78-78 i tot per decidir en els 5 minuts d'afegit.
En la pròrroga, un parcial de 12-6 donava la clara victòria al combinat dels Gasol i companyia. A la fi 90-84.
Anotacions: P. Gasol 13, Navarro 21, Reyes 17, Ricky 9 y Rudy 19 - cinc inicial - Cabezas 0, Llull 6 i M. Gasol 5. Garbajosa, Mumbrú, Claver i Raül López es van quedar sense jugar.

Els altres resultats foren:
Macedònia 71 (Massey, J., Sokolov, D. i Stefanov, V. 12) - 81 Croàcia (Vujcic, N. 12)
Rússia 64 (McCarty K. 13) - 69 França (Diaw, B. 19)
Polònia 69 (Gortat, M. 21) - 87 Turquía (Asik, Ö. 22)
Israel 80 (Eliyahu, L. 21) - 106 Grècia (Spanoulis, V. 18)
Alemanya 62 (Greene, D. 16) - 68 Letònia (Janicenoks, K. 14)
G.Bretanya 59 (Reinking,N. 21) - 77 Sèrbia (Krstic,N. i Tepic,M. 17)
Lituània 84 (Lavrinovic, K. 16) - 69 Bulgària (Rowland, E. 18)

El grup d'Espanya per a la 2ª fase queda amb els següents rivals:





Espanya queda enquadrat en la segona fase en un grup molt complicat, ja que ha d'enfrontar-se a Turquia, Lituània i Polònia.

Els partits de 2ª fase seran en aquestes dates i horaris:







Salut a tots.

dimecres, 9 de setembre del 2009

2ª jornada de l'Europeu

En la segona jornada, la selecció espanyola, de nou, ens ho feu passar bastant malament, aquest cop front la, en teoria dèbil, selecció de Gran Bretanya.
Dominaren els nostres durant tot el partit (fins a 16 punts en el tercer quart, 55-39) i en el darrer quart es deixaren fer un parcial de 17-3, quedant 4 minuts i mig, que disparava els britànics fins un favorable 69-73. Però, els jugadors de la selecció canviaren la defensa zonal que tants problemes els estava portant per una individual, i aconseguiren un parcial en eixos minuts finals de 15-3, per arribar a la fi del partit amb el 84-76 que deixa la classificació espanyola en l'aire.
Anotacions: P. Gasol 27, Ricky 5, Navarro 10, M. Gasol i Mumbrú - cinc inicial - Rudy 13, Claver 12, Reyes 4, Cabezas 0, Llull 0, R. López 0 i Garbajosa no jugà per molèsties.


Les opcions de classificació:
1- Espanya seria primera si guanya a Eslovènia i Sèrbia perd, o si s'imposara als eslovens com a mínim per 10 punts.
2- Per a que Espanya quede eliminada seria necessària una carambola: què la Selecció perda amb Eslovènia (dona igual la diferència) i que Gran Bretanya guanye a Sèrbia per 8 o 9 punts, exactament.

Els altres resultats foren:
Israel 79 (Burstein, T 25) - 82 Macedònia (Antic, P. 19)
Alemanya 76 (Jagla, J. 19) - 73 Rússia (McCarty K. i Ponkrashov, A. 12)
Eslovènia 80 (Nachbar, B. 17) - 69 Sèrbia (Teodosic, M. 14)
Lituània 75 (Jasaitis, S. 21) - 86 Polònia (Lampe, M. 22)
Letònia 51 (Kambala, K. 18) - 60 França (Parker, T. 23)
Grècia 76 (Bourousis, I. 19) - 68 Croàcia (Ukic, R. 15)
Bulgària 66 (Rowland, E. 15) - 94 Turquia (Arslan, E. 17)

Sorpreses de la jornada:
- Derrota ajustada d'Israel a mans de Macedònia.
- La clara victòria d'Alemanya sobre Rússia, ja que dominaren clarament tot el partit i tan sols a la fi trobaren alguna resistència per part dels russos.
- La local Polònia tornà a guanyar amb claredat, aquest cop a la potent Lituània!


La pallissa de la jornada:
- La que els endosaren els turcs als búlgars, per 28 de diferència!

La jornada d'avui:
Macedònia-Croàcia 16.30h
Rússia-França 16.30h
Espanya-Eslovènia 18.15h
Polònia-Turquia 18.15h
Israel-Grècia 19.15h
Alemanya-Letònia 19.15h
Gran Bretanya-Sèrbia 21.15h
Lituània-Bulgària 21.15h

Salut a tots.

dimarts, 8 de setembre del 2009

1ª jornada de l'Europeu

La primera jornada ens deixà la sorpresa de la derrota dels espanyols a mans dels serbis!
La selecció espanyola es veié superada en tot moment per la Sèrbia, qui utilitzà molt bé les seves armes, tallant els contraatacs espanyols amb ràpides i intel·ligents faltes.
Els nostres no trobaren el ritme en cap moment del partit, tan sols en els minuts finals, quan l'avantatge serbi arribava als 19 punts (56-37 minut 30). Erraren molts llançaments triples (2/19 un 10,5%) i, també, tirs lliures (15/28 un 53,6%).
Espanya aconseguí, no obstant tot això reduir el marcador final fins els 9 punts: 66-57.

Els altres resultats foren:

Macedònia 54 (Massey, J. 12) - 86 Grècia (Spanoulis, V. 17)
Rússia 81 (McCarty, K. 24) - 68 Letònia (Kambala, K. 22)
Polònia 90 (Logan, D. 23) - 78 Bulgària (Rowland, E. 20)
G. Bretanya 59 (MensahBonsu, P 18) - 72 Eslovènia (Lorbek, E 19)
Croàcia 86 (Vujcic, N. 21) - 79 Israel (Eliyahu, L. 31)
França 70 (Parker, T 19) - 65 Alemanya (Schultze, S 13)
Turquia 84 (Türkoglu, H. 19) - 76 Lituània (Petravicius, M. 21)

Avui es juga la segona jornada, amb el següent ordre de partits:

Israel-Macedonia 16.30h
Alemania-Rusia 16.30h
Eslovenia-Serbia 18.15h
Lituania-Polonia 18.15h
Grecia-Croacia 19.15h
Letonia-Francia 19.15h
España-Gran Bretaña 21.00h per La Sexta
Bulgaria-Turquía 21.15h

Salut a tots.

dilluns, 7 de setembre del 2009

L'Europeu


Avui mateix comença l'Europeu de Polònia, on la selecció Espanyola defèn la segona plaça aconseguida a Madrid ara fa 2 anys. En aquella final, front a Rússia, Pau Gasol va tindre a les mans guanyar la medalla d'or en l'últim llançament del partit, llançament complicat, amb 2 rivals davant d'ell i que estigué a punt d'entrar.
Ara amb una Rússia molt reduïda qualitativament parlant (conta amb nombroses absències, entre elles la de Kirilenko, el seu jugador més important), Espanya és l'absoluta favorita, pels darrers resultats i per la qualitat del seu planter.
Espanya compta amb 3 jugadors que militen en la NBA (els germans Gasol i Rudy), 3 que han jugat (Navarro, Raül López i Garbajosa), 3 escollits en el darrer draft de juny '09 (Claver, Ricky i Llull) i altres com Cabezas o Felipe Reyes han tingut, també, opcions d'acostar-se a la lliga americana, no obstant això, el capità del vaixell no estarà en l'Europeu per una xicoteta lesió a la ma. José M. Calderon està encara recuperant-se i farà de comentarista per a La Sexta.

Avui a les 16.30h. enceta la tanda de partits el Macedònia - Grècia, que podrem seguir per la web www.lasextadeportes.com, on es podran veure tots els partits del torneig.
A més a més, els partits de la selecció espanyola els podrem veure tots per La Sexta. Avui és el primer, front una complicada i renovada Sèrbia, els nostres tindran que demostrar que la derrota per 22 punts del divendres en Lituània va ser una errada que no es tornarà a repetir!
El partit es jugarà a les 21h., igual que el de demà front a Gran Bretanya, finalitzant el dimecres, la primera fase, front Eslovènia a les 18.15h.

Calendari de partits: http://www.acb.com/redaccion.php?id=60413

Salut a tots.

dimarts, 1 de setembre del 2009

Sol·licitud de llicències a la FBCV

Vos recorde que arribat el mes de setembre, hem d'enviar ja, les sol·licituds de llicències dels jugadors per a que ens prepare la Federació les respectives fixtes.

Podeu entrar en el següent enllaç, obrir l'arxiu i sense desar-lo, emplenar les vostres dades personals (nom, cognoms, adreça, telèfon, mail, dni i data naixement), imprimir-lo i signar-lo.
http://www.fbcv.es/reglamentos/documentacion0910/Solicitud%20Licencia%2009-10.pdf

Al mateix temps vos recorde que teniu que passar la revisió mèdica, que s'ha de signar pel metge en el mateix full d'inscripció i posar-li la data, així com pegar una foto de carnet vostra i una còpia del DNI. Aquell qui no tenia fitxa la temporada passada, deurà portar una còpia del DNI compulsada en l'Ajuntament.

Vos insistisc en l'importància i l'urgència de portar aquests fulls el més aviat possible, ja que tan sols queden 21 dies per a poder presentar llicències de jugadors!!!

Salut a tos.