dimarts, 31 de març del 2009

Torna el bon joc, la rapidesa, la plasticitat, l'elasticitat...

Abans d'entrar en detalls, volem agraïr i donar les gràcies a l'excel·lentíssim Ajuntament d'Ondara per brindar-nos l'oportunitat de poder jugar en el "pavelló descobert" del nostre poble, ja que gairebé sempre està ocupat pels nombrosos actes que es realitzen en Ondara i sempre hem de jugar en la pista de fora, però aquest cop es "tiraren al roll" i ens deixaren lliures les pistes del "pavelló descobert". Així mateix agraïm la presència dels gairebé 100 aficionats que acudiren a veure el fenomenal acte del que pogueren gaudir!!!

El passat dissabte 28 de març pel matí i aprofitant el descans, els jugadors del Sènior Masculí acudiren en massa al partidet-paxangueta que havien muntat entre ells i la vella glòria "Toni", més conegut com a "bouet" o "tanqueta".
La convocatòria funcionà i acudí tot l'equip Sènior al complet llevant de Jordi i Sergi que tenien compromisos personals i socials, però en el seu lloc acudiren el ja esmenat Toni i Llorenç, el tècnic assistent del Júnior Masculí, qui gaudeix d'un gran estatus dins del club ondarenc, degut al seu gran desenvolupament de l'equip Júnior des de la banqueta i les seves elaborades i sempre eficients tàctiques.
L'hora acordada per tots fou les 10 del matí, per començar a jugar a les 10.30 h. I així ocorregué, quan tocaven les 10.30 h. al campanar d'Ondara entraven per la porta del "pavelló descobert" els dos darrers participants: Eloi i Felip, aquest últim amb un careto de son que no se'l podia aguantar. Ja estaven tots preparats per a jugar, però abans, Toni, qui feia mesos que no tocava una pilota de bàsquet, intentà el seu primer llançament a cistella, llançament triple en aquest cas, que se n'anà un pel tort... Tan sols un poc més d'un metre per dalt l'anella, però res que no tinguera solució.

Els equips es componien dels següents membres:

Equip guanyador: Toni, Llorenç, Pito, Fer i Eloi.
Equip perdedor: Pere, Cèsar, Joan, Felip i Pep.

A la primera ullada, ja es veuen certs favoritismes per a l'equip guanyador: Tenien un base pur (encara que en condicions llastimoses), com Toni, i a més, comptaven amb dos pívots purs, com Fer i Eloi. Mentre l'equip perdedor tenia que jugar amb un escolta com a base, amb dos alers i amb dos 4s. Aquests equips feien oloreta de descompensació!!!
Però tot començà malgrat aquests favoritismes. En el primer partidet jugat a 21 punts, al descans guanyava l'equip "perdedor" per 11-10, gràcies a dos triples consecutius del seu "base" Pere, però en la segona part l'equip "perdedor" començà a perdre balons degut a vàries jugades molt polèmiques i a l'excessiva duresa del joc defensiu de l'equip "guanyador", quedant finalment vençuts per 21-18.
I ja en el segon partidet, aquest cop jugat a tan sols 11 punts, l'equip "guanyador" arrasà al "perdedor" per 11-4, aconseguint un parcial inicial de 7-0, fins que el pivot de l'equip "perdedor", Pep, més conegut com "el Gran Capità" es posà les piles a ell i a l'equip i amb dos cistelles consecutives i una altra de Pere es posaren 7-3, posant els cabells de punta als "guanyadors". Però de nou, per l'excessiva duresa defensiva, els "guanyadors" aconseguiren guanyar el partit pel ja esmenat 11-4, no sense polèmica, ja que en una jugada de contraatac, Pito intentà frenar Cèsar fent-li una falta excessivament dura, agafant-lo per darrere i, gairebé, provocant un cop molt important contra els suports de la cistella.
Però a la fi la jugada acaba cordialment i sense ferits, encara que amb moltes queixes als àrbitres del partidet.
Desprès d'aquesta suada, els nostres grans jugadors anaren a la Plaça de Bous a celebrar-ho amb la companyia d'unes cervesetes:



Ací tenim els feliços jugadors desprès del partidet!

Ací tenim als jugadors, ja entrats en l'alcohol i intentant tombar a Eloi.

I ací els tenim, quan ja no es podien ni alçar de la cadira Eloi i Toni.


Salut a tots.

dilluns, 30 de març del 2009

Jornada suspesa

La jornada del passat cap de setmana acabà finalment suspenent-se, degut a les inclemències meteorològiques.
Mentre l'equip Sènior Masculí descansava aquesta jornada, els equips Júnior Femení i Júnior Masculí tenien que jugar el diumenge per la vesprada en el "pavelló descobert" d'Ondara, però ja que els tècnics encara no han tingut temps de reparar les nombroses goteres que han eixit en el sostre de l'esmenat "pavelló descobert" no pogueren jugar els partits front l'Alboraia i el Verger, respectivament.
L'assumpte és més gros encara, si tenim en conter que aquesta era la segona jornada en tota la temporada en la que els nostres equips podien disposar del "pavelló descobert" ja que sempre que juguem dins de casa, coincideix en que hi ha diversos actes que ens impedeixen jugar els nostres partits en el nou "pavelló descobert de la vila, com reunions d'ames de casa, concurs de boixets, fires gastronòmiques...

Esperem que la propera jornada es puga disputar el partits del nostre equip Sènior Masculí, que jugarà en El Campello, davant l'Innova Consultores el diumenge 5 d'abril a les 11.45h., mentre el Júnior Masculí descansarà i el Júnior Femení ja ha acabat la lliga, a falta de posar data per aquest darrer partit.

Al descanar, el nostre equip Sènior Masculí va fer un partidet-paxangueta el dissabte de matí. Demà, dimarts, podreu gaudir del resum i la crònica-anècdota d'aquest gran esdeveniment.

Salut a tots.

divendres, 27 de març del 2009

La prèvia de la jornada 22

En aquesta jornada el Sènior Masculí gaudirà de descans en la lliga, per a poder pensar-se i fer un conjur per guanyar partits en la recta final de lliga.

Els dos equips en categoria Júnior jugaran el diumenge 29 en Ondara.

A les 16.30h. jugarà el Júnior Femení front el líder l'Alboraia, equip que encara no ha perdut cap partit en tota la temporada i que guanya els seus partits per una diferència de ni més ni menys que 47 abrumadors punts!!!
Les nostres xiques tindran que fer-ho molt bé, per a traure un resultat digne i que no empanye aquest final de temporada tan bon en joc que han realitzat, encara que els resultats en els darrers dos partits no han acompanyat, ja que era molt complicat guanyar-los!

Una vegada acabat aquest partit, a les 18h. començarà el del Júnior Masculí front El Verger. El partit fou retrasat al diumenge per impossibilitat d'utilitzar les pistes del "pavelló descobert" el dissabte, ja que hi ha un concurs de boixets!
Els dos equips es juguen l'honor, però els nostres han de demostrar eixa milloria en el joc de les passades jornades guanyant dins de casa el tercer partit de la temporada, de qualsevol altra forma, els del Verger encetarien el seu caseller de victòries.

Salut i sort a tots.

dimecres, 25 de març del 2009

Paxangueta per el proper dissabte 28 de març

L'equip Sènior Masculí, davant la jornada de descans que tenen aquest proper cap de setmana han quedat per a fer una paxangueta el dissabte de matí a les 10h., per començar l'esmenada paxangueta a les 10.30h.

Esperem la màxima afluència de públic i, també, de gent interessada en participar en la paxangueta, ja que tot aquell que vulga jugar, serà benvingut.

Desprès de la paxangueta, celebrarem una "cervesada"!!!

Salut a tots.

dilluns, 23 de març del 2009

Tres noves derrotes...

La jornada va començar amb una polèmica anotació en l'acta del Júnior Masculí, on no es pot entendre qui és el vencedor del partit. En teoria el vencedor és l'Albufereta, equip visitant i líder de la categoria, però l'acta està tan mal feta que no es pot entendre res... La primera cistella, del jugador 12 local li la anoten al conjunt visitant, on no jugava cap jugador amb aquest número, els quarts estan mal sumats i així fins un llarg etc... El resultat final és de 35-49, si tenim en conter la cistella inicial estariem parlant d'un 37-47, però es que si sumem els parcials el resultat és de 50-34 per a l'Ondara... Una bojeria absoluta!!!
Sense tindre en conter l'acta, els nostres jugadors realitzaren un partit boníssim, posant contra les cordes al mismíssim líder de la categoria, que tan sols pogué anar-se'n del marcador en els darrers 10 minuts.

El segon partit de la jornada enfrontava el Sènior Masculí amb l'Alacant, el partit estigué igualat en tot moment. El primer quart finalitzà amb avantatge local per 14-8, mentre al descans s'arribava amb un ajustat 22-21.
I en la segona part tot fou una bojeria, començà amb un parcial local de 8-0, respost per un 4-14 per a finalitzar el tercer quart amb 34-35, i començà el darrer quart amb un 9-3, que els visitants respongueren de nou amb un 5-15, aconseguint la victòria per un just 48-54 on els locals no pogueren fer res.
Els àrbritres (els mateixos que xiularen el partit de la passada jornada front el Carolinas) es mostraren completament injustos, xiulant als locals 23 faltes personals per tan sols 12 dels visitants, un cop més els àrbitres miraren amb diferents ulls el joc en les dos zones...
Anotació: Sergi 14, Jordi 13, Cèsar 2, Felip 6 i Pep 6 -cinc inicial- Quique 0, Joan 1, Rafa 2 i Fer 4.

El diumenge es jugava el tercer partit i darrer de la jornada, en la visita del Júnior Femení al pavelló del Tavernes. Les jugadores ondarenques realitzaren un autèntic partidàs, aconseguint perdre per tan sols 14 punts front un rival molt superior, que finalment acabarà la temporada en la tercera posició de la taula.
El partit començà molt igualat, arribant a la fi del primer quart amb un just 14-12, el segon quart començava igual que el primer, amb intercanvi de cistelles, fins arribar al minut 18, on les ondarenques amb nombrosos robos de pilota aconseguiren un parcial de 0-12 que les portava al descans amb un marcador de 27-31.
En el tercer quart ja es notà un poc més la superioritat física de l'equip local i amb un parcial de 20-11, aconseguiren arribar al darrer quart amb un avantatge de 47-42. I novament en el darrer quart un intercanvi de cistelles d'on no eixia beneficiat l'Ondara donà la victòria final per 71-57 al conjunt local.
Anotació: Alba 21, Sandra 8, Carla 15, Neus 4 i Sílvia 4 -cinc inicial- Leila 3, Vane 2 i Andrea 0.

Salut a tots.

divendres, 20 de març del 2009

La prèvia de la jornada 21

Aquesta nova jornada començarà amb l'enfrontament del Júnior Masculí front l'Albufereta, el dissabte 21 a les 16h. en el "pavelló descobert" d'Ondara. Serà un partit molt complicat per als ondarencs, ja que jugaran front el líder de la categoria, encara que deuran aprofitar el baix moment de forma del conjunt visitant, ja què dels darrers cinc partits tan sols n'han guanyat 2. Els nostres deuran jugar un bon partit si volen sorprendre'ls.

A les 18h. i també en Ondara jugarà el Sènior Masculí front l'Alacant. Serà un partit molt dur i complicat, ja que els de la capital compten amb jugadors molt forts físicament i molt ràpids, i a més estan en un gran moment, amb 3 victòries consecutives. Els ondarencs han de trencar ja la mala ratxa, que s'està allargant massa i per primera vegada en tota la temporada tenen balanç negatiu de 8-9, mentre els d'Alacant tenen un 9-9.

El diumenge 22 a les 17h. de la vesprada jugarà el Júnior Femení en Tavernes. Les de Tavernes eixiran a tope, ja que es juguen la tercera plaça amb el Pego, qui en cas d'empat es quedaria aquesta plaça. Les ondarenques han de demostrar que la derrota del passat diumenge front el Pego fou tan sols per culpa de l'àrbitre i tindran que jugar de nou un gran partit per intentar derrotar un dels equips de la part alta de la taula.
El bus eixirà a les 15h. des del Prat.

Salut a tots.

dimecres, 18 de març del 2009

Nova possibilitat de victòria front "un gran"!

En la propera jornada, que es disputarà el diumenge a les 17h. en el pavelló de Tavernes, les nostres jugadores tindran una nova oportunitat de guanyar a un dels equips grans de la categoria, en aquest cas, el tercer classificat. Serà un partit ben complicat, ja que el Tavernes, encara es jugarà aquesta tercera plaça, per què te el Pego a tan sols una victòria i en cas d'empat el Pego seria qui es quedaria aquesta codiciada plaça, ja que tenen el basquetaverage a favor.
En tot cas, les nostres jugadores del Júnior Femení tindran que fer un partit gairebé perfecte i aconseguir frenar la pivot i la base de l'equip local, que en la seva visita a Ondara realitzaren un partidàs entre les dos. El partit de la primera volta es perdé per un ajustat 48-55, i les ondarenques intentaran aconseguir aquesta darrera victòria que seria un colofó extraordinari a una bona temporada.
Salut a tots.

dilluns, 16 de març del 2009

Un Pere imparable no evita la derrota del Sènior Masculí

Una jornada més, hem de donar la mala notícia d'una triple derrota ondarenca. Els equips del nostre poble no aconsegueixen alçar el cap. I tant en el partit del Sènior Masculí com en el del Júnior Femení, les derrotes vingueren acompanyades de lamentables actuacions arbitrals, on se'ls pot llançar tota la culpa de les derrotes.

En primer lloc jugava a les 16.30h. el Júnior Masculí en El Campello front el Lycée Français, el partit es resolgué en el tram final, ja que els ondarencs aguantaren molt bé els atacs durs dels del Campello. A la fi un ajustat 42-32 donava la victòria als locals, mentre els nostres amb tan sols 6 jugadors, realitzaren un partit molt digne.

A les 17h. jugava el Sènior Masculí en Alacant front el Carolinas, i des de la primera acció del partit on no xiularen una clara falta sobre Jordi ja es notà que l'arbitratge seria molt dolent i els contraris molt durs. El primer quart estigué controlat pels ondarencs, però amb pocs avantatges, finalitzant-lo 19-20. El segon quart estigué encara més controlat pel joc brut de l'equip local, qui gaudia de la confiança del àrbitres, al descans s'arribà amb un 32-29, acompanyat del bon joc ondarenc i de la foscor dels contraris.El tercer quart començava amb un parcial local de 7-2, però els nostres responien ràpidament amb un clar 0-11, deixant els locals 7 minuts sense anotar. S'arribà a la fi del tercer quart amb un esperançador 39-41, però en el darrer quart, un nou parcial d'inici de 8-0 sentenciava el partit a favor dels locals, sabedors que els àrbitres seguirien deixant-los pegar tot el que volien.
A la fi el 55-48, marca l'igualtat del partit i encara que tots feren un bon partit el 5/5 en triples de Pere no pogué evitar la derrota.
Anotació: Sergi 2 punts, Jordi 6, Joan 0, Felip 4 i Pep 6 - cinc inicial - Eloi 22, Pere 3, Cèsar 3 i Fer 2.

El diumenge jugava el Júnior Femení en el "pavelló descobert" d'Ondara, jugant-se la quarta plaça front el Pego, però un cop més aquesta temporada l'arbitratge fou patètic i demostrà no estar a l'altura ni de les categories de Benjamins.
Les ondarenques estaven mentalitzades què tenien que guanyar de més de 10 punts per a fer-se amb la quart plaça i es notà des de les primeres jugades, on aconseguiren avantatges importants des de l'inici del partit, arribant a la fi del primer quart amb un bon 16-12. El segon quart continuà el festival arbitral, però a pesar d'això el marcador continuava augmentant a favor de les nostres, arribant al descans amb un clar 28-18. En el tercer quart encara anaren millor les coses, amb un nou parcial de 12-9 i un 40-27 favorable per acabar amb el darrer quart. Però si els despropòsits de l'àrbitre, el senyoret Garcia, havien estat grans fins aleshores, en aquest quart ja foren massa, deixant que la jugadora 4 del Pego agredira a Carla, sense sancionar-la i sense ni tan sols advertir-la, tot això propicià el desconcert i la ràbia de les nostres que es veien incapaces d'eixir de la pressió amb continuades faltes no xiulades per l'àrbitre. Així doncs, el Pego aconseguí el parcial que volia, per enviar el partit a la pròrroga, ja que el temps reglamentari finalitzà amb un 48-48, i amb tan sols un últim minut de joc ben arbitrat, però novament en la pròrroga s'oblidà el xiulet a la butxaca, i les nostres amb Neus i Leila eliminades per faltes personals no saberen anotar des de baix l'anella cistelles fàcils que els hagueren donat la victòria. A la fi de la pròrroga 52-58, que no reflexa en cap moment la realitat del partit.
Anotació: Alba 16, Sandra 8, Carla 9, Neus 2 i Sílvia 0 - cinc inicial - Leila 4, Vane 13 i Andrea 0.

Salut a tots.

divendres, 13 de març del 2009

La prèvia de la jornada 20

Aquesta jornada comença amb l'enfrontament del Júnior Masculí en Alacant, on visitaran la pista del Lycée Français el dissabte 14 a les 16.30 h.
El conjunt ondarenc que ha millorat notablement el seu joc, gràcies als dos fitxatges d'hivern, José i Joan, deuran donar-ho tot front el quart classificat si volen endur-se un bon resultat cap a Ondara, ja que els alacantins, desprès de perdre 3 partits consecutius, ara han tornat a les victòries i en porten 3 seguides, la darrera front el mateix líder de la categoria, l'Albufereta.

A les 17h. començarà el partit del Sènior Masculí, també en Alacant, però front el Carolinas. L'equip ondarencs s'ha conjurat per a fer un bon final de lliga i deixar enrere els fantasmes que envoltaven el seu joc i tornar a reviure aquells temps on el joc ràpid, vistós i alegre els caracteritzava! El rival ocupa ara mateix la penúltima plaça, empatat amb el cuer amb 3 victòries i 13 derrotes, mentre els ondarencs son els vuitens amb 8 i 8.
L'eixida del bus serà a les 14.45h. des del Prat.

El diumenge a les 16.30h. tancarà la jornada el Júnior Femení amb un complicat partit, ni més ni menys què front el Pego en el "Pavelló descobert" d'Ondara. El conjunt ondarenc te ganes de demostrar que el partit front el Benifaió tan sols fou un ensopegament, al jugar tot el partit amb tan sols 5 jugadores, i volen fer saber, que elles també son molt competitives. Davant tindran el quart classificat, qui porta dos victòries consecutives importants front el Gata i Godella. Si les ondarenques guanyen el partit tindran opcions a furtar-li la quarta plaça, però si guanyen les pegolines la deixaran gairebé sentenciada!

Salut i sort a tots.

dijous, 12 de març del 2009

El "Tourmalet" del Júnior Femení

La passada jornada, l'equip Júnior Femení començà una sèrie de 4 partits consecutius que l'enfrontaran als 4 primers classificats de la lliga.
El dissabte passat jugaren el primer d'aquests partit en casa del Benifaió, el segon classificat en la taula i què tan sols porta 2 partits perduts, tots dos front el líder.
Aquest diumenge 15 les nostres "guerreres" jugaran en Ondara front el Pego, el quart classificat i contra qui, en la primera volta, perderen per tan sols 10 punts (61-51). En aquesta segona volta intentaran batre a les jugadores del Pego intentant aprofitar el factor "pista", ja que del "pavelló descobert" d'Ondara és ben difícil emportar-se la victòria!
En la penúltima jornada, el diumenge 22 de març visitaran la pista del Tavernes, contra qui perderen en Ondara per tan sols 7 punts: 48-55. Intentaran donar-ho tot, per emportar-se la victòria de la dificilíssima pista del Tavernes.
I ja, en la darrera jornada, el 29 de març, rebran la visita del "tot poderós" Alboraia, equip que no ha perdut, encara, cap partit, i qui en la primera volta arrasaren la pista front l'Ondara amb un clar 91-36.


Així doncs, les nostres jugadores han de donar-ho tot per intentar emportar-se les victòries front el Pego i el Tavernes, ja que front l'Alboria és gairebé impossible i front el Benifaió també ho era...


Salut a tots.

dimarts, 10 de març del 2009

La conjura dels ondarencs!!!

El passat dissabte 7 de març el conjunt Sènior Masculí del Club Bàsquet Ondara "Sono Acustic" estava disposat a enfrontar-se al Teixereta "B", en el que haguera estat un partit més d'autoestima que de propi "bàsquet", per què els ondarencs venien d'una ratxa horrible on havien perdut 5 dels darrers 6 partits (contant el que no es presentaren en Onil) i justament aquesta única victòria havia arribat front el co-líder (Maristes d'Alacant 38-29), mentre els partits perduts havien donat aire a 3 conjunts de la part baixa de la taula (Pedreguer 55-51, Alcoi 81-52 i Pego 47-61).


Ara, un cop més, toca jugar front el penúltim classificat i els ondarencs arriben a aquest partit enrabietats i amb fam de victòries, esperem que, aquest cop, no perden front un dels darrers classificats de la taula, ja que el conjunt ondarenc ha caigut fins la vuitena posició (en realitat setena, si sumem el partit perdut que falta i el guanyat: 9-9) i l'únic que esperem és una reacció que els faça pujar llocs de seguida!
Doncs bé, aquest partit es jugarà el proper dissabte 14 a les 17 h. en la pista de l'SCD Carolinas, tan sols esperem la màxima participació dels membres de l'equip ondarenc i que aconsegueixen guanyar el partit, si pot ser, sense dificultats!


Salut a tots.

dilluns, 9 de març del 2009

Jornada estranya

En aquesta passada jornada, tots tres partits s'acumulaven el dissabte 7 de març per la vesprada.

A les 16h. tenia lloc en el "Pavelló descobert" d'Ondara el partit entre el Júnior Masculí i el Dénia. Els ondarencs perderen el partit per 38-51 amb una gran actuació arbitral.
Propera jornada: Dissabte 14 a les 16.30h. Lycée Français - E.E. Ondara.

Darrere d'ells, a les 18h. jugava el Sènior Masculí front l'Ibi. El rival no es presentà i els ondarencs aprofitaren per fer un entrenament i una "paxangueta".
Propera jornada: Dissabte 14 a les 17h. Carolinas d'Alacant - Sono Acustic Ondara.

A les 18h. jugava, també, el Júnior Femení en Benifaió, amb nombroses baixes, tant de jugadores com d'entrenador. Així doncs, les ondarenques es presentaven en Benifaió dirigides per Ilu, per segon partit aquesta temporada i amb Carla, Sandra, Vane, Andrea i Sílvia com a úniques jugadores. El partit fou més calmat del que s'espera, ja que les de Benifaió no volgueren abusar de que les ondarenques tan sols eren 5 i no feren pressió a tota la pista. Les nostres aguantaren com pogueren durant tot el partit, arribant a la fi d'aquest amb un ben treballat 36-80.
Propera jornada: Diumenge 15 a les 16.30h. E.E. Ondara - Pego.

Salut a tots.

divendres, 6 de març del 2009

La prèvia de la jornada 19

La jornada començarà el dissabte 7 amb l'enfrontament entre el Júnior Masculí ondarenc i el Dénia en el "pavelló descobert" d'Ondara a les 16h. Els júniors, desprès d'experimentar una gran milloria en els dos partits del passat cap de setmana, jugaran front un equip, què aquesta temporada s'ha mostrat d'allò més irregular. La darrera mostra ha estat el partit jugat a Dénia el passat diumenge on guanyaren a un equip que pareixia imbatible fins a fa poques jornades, el líder "Albufereta". Intentarem acostar-nos tots per a recolzar el màxim possible els nostres jugadors.


Darrere d'ells jugarà el Sènior Masculí, a les 18h. front el Teixereta "B" (Ibi). Desprès de la polèmica de la passada setmana, on el conjunt ondarenc no es presentà a jugar en Onil per falta de jugadors. En aquesta jornada s'espera una forta reacció per part de tots els jugadors front un equip que és el coliste del grup.


El Júnior femení jugarà a la mateixa hora que el Sènior, però en la localitat de Benifaió. Les ondarenques desprès d'una ratxa de 4 victòries consecutives, on han demostrat un gran joc, no poden anar en pitjors condicions a aquest partit, ja que tenen les baixes de Leila, Neus i Alba, a més de la lesionada Lorena, per tant, tan sols contaran amb 5 jugadores per enfrontar-se al segon de la categoria. El conjunt local s'ha mostrat aquesta temporada, gairebé, imbatible, amb un balanç d'11-2, mentre les ondarenques tenen un lluitat 7-5.


Salut i sort a tots.

dilluns, 2 de març del 2009

La victòria del Júnior Femení torna a ser l'única alegria de la jornada!

Una nova jornada "negra" ens deixa tan sols la victòria de l'equip Júnior Femení, mentre el Masculí perdé els dos partits que tenia el divendres i el diumenge i el Sènior Masculí, ni tan sols es presentà per jugar el seu partit en Onil.

Aquesta jornada començava el divendres, amb la visita del Júnior Masculí a Alacant, per jugar el partit aplaçat de la jornada 13 front el Don Bosco. En una primera part molt igualada, l'equip ondarenc, aconseguí arribar al descans un punt dalt al marcador, però el tercer maleït quart de tots els equips ondarencs els passà factura amb un parcial de 20-4 per als locals. Finalment els ondarencs perderen per 56-40 en un lluitat partit. En el partit del diumenge en Altea els nostres jugadors van quallar un gran partit, remuntant en la segona part i perdent finalment per tan sols 4 punts: 62-58.
Hem de destacar d'aquest partit les grans anotacions de Lluís i Niko amb 15 punts cadascú, i com no, la del flamant fitxatge: Joan, amb 24 punts.

El dissabte jugava el Sènior Masculí en Onil, front l'Onix. I degut a les nombroses baixes que hi havia, els 5 membres que tenien que anar tot sols a jugar aquest partit, decidiren no fer el viatge fins Onil, ja que a més de ser-ne tan sols 5, un d'ells estava lesionat i no podria aguantar tot el partit. Així doncs la Federació li llevarà un punt a l'equip ondarenc per sanció i deixarà el resultat del partit en un 20-0 per no presentar-se!

Per la seva part, el Júnior Femení, donà la cara alegre de la jornada, al guanyar en casa a l'Altea. El partit fou menys complicat que el de la primera volta, amb un gran primer quart, on les ondarenques realitzaren un bona defensa pressionant, aconseguint recuperar nombroses pilotes i fent cistelles al contraatac, arribant a la fi dels primers 10 minuts amb un 23-4. En el segon quart les d'Altea apretaren un poc més aconseguint un parcial de 17-8, arribant al descans amb un marcador de 40-12. El tercer i el darrer quart foren bastant semblants amb parcials de 20-10 i 25-10, arribant a la fi amb un marcador de 85-32, que donava la victòria al conjunt ondarenc.
Com a anècdota del partit quedà l'àrbitre, qui feu moure a tot el públic que estava veient el partit darrere de les banquetes, a l'altre costat del camp; al·legant que no hi havia més de 2 metres de distància fins a la pista. Tan sols aconseguí que gent del públic agafara un metre, i medís la distància que era de 4.70 metres i, que durant tota la segona part tinguera més pressió, amb el públic esperant una errada d'ell per tirar-li-la per cara.
Anotació: Alba 15 punts, Vane 14, Sandra 13, Carla 21 i Neus 5 - cinc inicial - Leila 11, Sílvia 6 i Andrea 0.

Salut a tots.