divendres, 27 de juny del 2008

Les millors imatges del sopar!


El Míster (o Gran Capità) i Leila començaven bé la nit...

Per què Rafa alcoholitza la gent? Neus estava alcoholitzada?
Un dels aficionats "número 1" (Salva) amb Marissa - Leila i Ilu "desatadas"!
Porta roba Ilusion? I, què fa Salva fent un concert al Terra???
Alba ben guapeta... i Pito... bé, és Pito!
Ma i nas desproporcionats d'Ilusion i Pito fent l'aca!

Els xics es besen! Les xiques es besen! Què va passar al sopar???
I ja per a finalitzar, ens preguntem: Per què Leila no va voler anar a la platja i va preferir furtar en una casa desconeguda?
I per què les xiques que anaren a la platja no es van voler banyar amb roba interior...???
Salut a tots.

dijous, 26 de juny del 2008

El Cyberdunk i el bàsquet a Ondara II

Tal i com vos explicàvem ahir, els autors de la pàgina http://www.cyberdunk.com/ (joc virtual de bàsquet) són també autors de la pàgina que entrarà en funcionament d'ací a poc temps http://www.cybersports.org/, on a banda del Cyberdunk, també podem trobar el Cyberpuck, joc que tracta de l'hoquei sobre gel (esport molt practicat als Estats Units), més endavant, també, estarà en funcionament Ancestoria, que segons pareix, serà un joc de rol.

Per ara, estem molt interessats i divertits amb el Cyberdunk, esperem què quan es donen d'alta els altres jocs, siguen igual d'interessants i divertits!
Salut a tots.

dimecres, 25 de juny del 2008

La pàgina ACB.COM còpia els articles de "Les Perles"!!!

Atenció, per què els articles de "Les Perles de l'equip" han tingut tanta bona acollida què inclòs en la pàgina oficial http://www.acb.com/ han copiat el terme de "les perles" hi ha fet el següent article: "Análisis: Perlas Sub20", el podreu llegir al següent enllaç: http://www.acb.com/redaccion.php?id=49913.
Tracta sobre el passat torneig Sub20 què es disputà entre els equips inferiors dels representants ACB. El campió del torneig fou el Reial Madrid.
Disculpeu, però degut al sopar del passat dissabte i als articles publicats en aquests darrers dies, hem de posposar el proper article de "les perles" per a la propera setmana, esperem que estigueu impacients per llegir-lo!

Salut a tots.

El Cyberdunk i el bàsquet a Ondara!

Des de fa temps, els jugadors del Club Bàsquet Ondara, estan jugant a un joc virtual anomenat Cyberdunk. El joc tracta de crear el teu propi jugador de bàsquet virtual, amb les característiques què més t'agraden i de posar-lo a jugar en qualsevol dels equips dels 60 països ofertats al joc i en les seves copes i tornejos (Challenge Royal, Oscar's Trophy...), entrenar-lo i fer-lo cada dia més bo, així aconseguint que siga un dels millors jugadors del joc.
En cada país hi ha un munt de lligues, cada lliga compta amb 24 equips i cada equip pot estar format per jugadors de tot el mon.
Així mateix, un jugador que tinga bastants diners i cyberpoints, pot arribar a comprar equips i millorar-los, ve a ser com l'antic PC-Futbol, però en bàsquet i per internet.

El joc està allotjat en la web http://www.cyberdunk.com/, on tan sols registrant-te ja pots crear el teu jugador. Per exemple, si ets una persona que juga de pivot i tota la vida has volgut jugar de base, ací et pots crear un base i fer-lo com tu voldries ser, el millor carterista, el millor assistenciador, el millor llançador des de la línea de 3 punts...



Molts dels jugadors de l'equip ondarenc s'han creat un o més jugadors en http://www.cyberdunk.com/. En un principi se'n podien crear tan sols dos, però fa escassament dos mesos, la pàgina va complir el primer any d'existència i ho va celebrar deixant que es poguera crear un tercer jugador per cada compte obert.
Entre els jugadors de l'Ondara que tenen jugadors creats estan Eloi, Toni, Cèsar, Pito, Pep...

Vos tindrem més informats sobre el Cyberdunk, i la resta de jocs que d'ací a poc obriran, els mateixos autors, i que també prometen ser interessants.

Salut a tots.

dilluns, 23 de juny del 2008

Sopar del Bàsquet

El sopar del bàsquet del dissabte 21 estigué marcat per les nombroses absències de l'equip Sènior, on faltaren Eloi (que per poc no va perdre la segona capitania...), Pablo, Pere (estudiant, o això diu ell!), Mateu, Jordi, Enric (jugant les 24 hores de fútbol-7 i gairebé mort) i Diaz i Javi (més coneguts com "els kilos" o "els melés").
De l'equip Júnior Femení tan sols faltà a l'acte Lorena, per un compromís d'última hora!

La resta de gent complí l'expedient amb bastant bona nota. El sopar es realitzà a la Plaça de Bous, desprès la festa es traslladà al Pont (Beniarbeig), al Terra i finalitzant a la platja...
Ací vos deixe un arxiu gràfic de la nit:
Pareixia què la nit començava bé, però...
...poc a poc la cosa es degradava!
Tipica menjada del flan...
Les xiques, ben contentes!

La festa es degenerà tant, què Leila intentava furtar a una casa i el capità amb els aficionats números 1 es pegava una banyadeta a la platja de l'Almadrava.

Salut a tots i a organitzar un nou sopar!

dijous, 19 de juny del 2008

Lligueta - Torneig 3x3 Ondara '08

Des de la directiva del Club Bàsquet Ondara volem proposar-vos als jugadors de l'equip organitzar una lligueta-torneig de 3 Vs 3 per al mes d'agost.

Encara falten per aclarir els horaris i els dies per a jugar. El que queda clar, és que cada equip deurà estar format com a mínim per un jugador de l'equip del Club Bàsquet Ondara, ja siga de categoria Júnior (masculí o femení) o categoria Sènior.
S'acceptaran un màxim de 12 equips amb un mínim de 4 membres per equip i un màxim de 5.

La lligueta-torneig estaria composada d'una lliga regular, on tots els equips s'emfrontarien entre ells i uns play-offs finals entre els 8 primers classificats.
Les inscripcions i les bases de la lligueta-torneig es faran saber més endavant en aquest mateix blog.
Podeu anar oferint idees en els comentaris.
Salut a tots.

dimecres, 18 de juny del 2008

Els Cèltics campions de l'NBA

Aquesta matinada, per fi, s'ha decidit el campió de l'NBA i no es altre que els Cèltics de Bòston, que aconsegueixen el seu 17é títol, rècord de l'NBA.
Amb un Paul Pierce excel·lent, l'equip verd s'ha imposat als Lakers del català Gasol per un clar 4-2 en la final per l'anell de la millor lliga de bàsquet del mon.
Aquest sisè partit tan sols tingué història en el primer quart, ja que una vegada en el segon, els avantatges dels de l'est arribaven a més de 20 punts, al descans 35-58 per als Cèltics. A la fi 39 punts d'avantatge, 92-131, un respassonet en tota regla!

I es que l'equip de Los Angeles ha demostrat no voler guanyar les finals, amb una banqueta que no aportava gairebé res, llevant de Vujacic al tercer partit (20 punts i prou), la resta de companys han estat desapareguts, incloent també els titulars, ja que han estat per baix dels seus números en el global dels play-offs. Així, Kobe Bryant, que duia una mitjana de 31 punts en les altres eliminatòries, en les finals s'ha quedat amb "tan sols" 26 punts, mentre Gasol duia 17,6 punts, s'ha quedat amb 15,4 i Lamar Odom, el tercer del "triangle ofensiu", s'ha quedat amb 13 punts per partit, quan en duia 14,3 i a banda d'això, també ha baixat en gairebé tots els apartats estadístics.

Qui si ha estat a l'altura demanada en els moments clau, han estat Pierce, Garnett, Allen, Rondo i la resta de jugadors menys importants, però aportant en els moments clau.
Pierce, MVP de les finals, ha estat jugant lesionat amb un esquinç al genoll dret els darrers partits, aconseguint 22,8 punts, 5,6 assistències, 4,8 rebots i 1 robo per partit, mentre Garnett amb 16,6 punts, 12,8 rebots, 1,4 robos i 1 tap per partit, i Allen amb 19,2 punts, 5,2 rebots i 2,6 assistències han estat els guardaespatlles ideals del capità de l'equip del trèvol.

L'enhorabona als campions, i esperem que el proper any aquests dos històrics equips es tornen a trobar a les finals per l'anell.

Salut a tots.

dilluns, 16 de juny del 2008

"El sopar del club"

El sopar del Club Bàsquet Ondara se celebrarà finalment a les terrasses de la Plaça de Bous, un excel·lent espai, on tots els components del club d'Ondara gaudiran d'unes magnífiques instal·lacions.

Desprès del sopar hi haurà una solta de jònecs (6 animals) per part de la ramaderia "El Paiportero", també d'Ondara, per anar obrint boca per a les properes festes de Sant Jaume.

El sopar tindrà lloc a les 21.45 hores del proper dissabte 21 de juny, en el ja esmenat restaurant de la Plaça de Bous d'Ondara i desprès de menjar, beure i gaudir de la bona música en directe dels altaveus, tindrà lloc la jonegada.

Es prega màxima puntualitat.

Salut a tots.

divendres, 13 de juny del 2008

Les perles de l'equip V

En aquest cinquè article de "les perles de l'equip" anem a tractar un grup singular de gent, un grup singular de comportaments singulars... En definitiva, anem a tractar l'equip Júnior del bàsquet ondarenc, el femení!

Es tracta d'un grup de joves xiques, que just avui (o ahir, algunes) han acabat els exàmens de fi de curs. És un grup molt aplicat als estudis (quan volen), que ben segur que NO ho aprovaran tot, encara que sempre hi ha qui desprès et xafa la cara ben xafada...

Anem sense més espera a presentar aquest "singular" equip: com a base, tenim a Alba. És una gran jugadora, ella sola és capaç de decidir un partit, té un gran control del baló, un gran dribbling, i, si vol, un bon tir. Quina és la pega? Què és gossa de naixement... Sí, la xica no es que vinga a moure's massa... Mes bé, eixes coses de moure el cos... com a que no les sol fer, o si les fa (que de vegades passa!), les fa a càmera lenta, per a què apreciem bé la jugada!!!

Com a escortes, tenim a Carla i a Vanessa. Carla és, més bé, un nervi pur! Què si corre??? El que passa es què et cansa la vista de veure-la amunt i avall. És més ràpida que ningú en tot el poble, i a més, té un gran control del baló! "I per què no és l'estrella de l'equip?", vos preguntareu, no? Doncs per què té una por d'enfrontar-se amb els equips contraris que no es pot ni explicar...

I Vanessa? Vane, és un cas apart... Què podria dir-vos d'ella?! Què si no tinguera por del baló, si no fora tan "coqueta" i si no fora tan "barbie" (com algunes diuen), jugaria molt millor! I si aprofitara eixe tir tan bo què té quan vol...

Les ales: Ilu, Lorena i Marisa. Ilu, és la capitana de l'equip, la que més "il·lusió" i casta ha posat durant tota la temporada, a més, era la darrera temporada com a júnior, ja que és la més major de l'equip. Ho feia gairebé tot bé, però... i quan s'ofuscava??? Es tornava boja i no sabia on estava la dreta i on estava l'esquerra!

Lorena, també és pura casta, tot brega, ningú posa més ganes que ella en el rebot, però, i si la toquen??? Ai mare! En quant la toquen, perd els papers i a banda de protestar als qui estem a la banqueta del seu equip, no mata al contrari de pur milacre!!!

Què dir-vos de Marisa! Té les ungles ben llargues, i com a bona xica jove que s’ha fet la manicura li té por al baló! Mai es sap quan les teves companyes d’equip et llançaran un míssil, enlloc d’un baló, no??? Si es llevara eixa por, igual que Vane!!!

Les pivots: Neus i Leila. A aquestes dos vaig a resumir-les juntes. “Per què?” Doncs per què, a banda que Leila és un poc més alta que Neus i té un color de pell “blanco-xufa” total, tenen un joc molt paregut. De fet, quan les dos estan defenent juntes, pareix el mur del frontó: qui arriba fins a elles, o s’emporta una bona xapa, o s’emporta una manotada en la cara, colzada... En atac tenen bons moviments i de vegades dubten de tirar quan deurien fer-ho ràpidament. Quina és la pega, que al minut 2 de partit ja porten 3 personals cadascuna d’elles... (més o menys com Enric).
A banda de tot això son unes molt bones xiques, amb una gran dosi de burrera a la sang (ho porta l'edat) i ganes de viatjar a Mallorca!
I sobretot, unes grans deixebles!!!
Salut a tots.

dilluns, 9 de juny del 2008

4.000 visites superades!

En el temps de post-temporada, on hi ha menys visites, degut a que la temporada ja està finalitzada, continuem amb una gran número de visitants, i es que aquest blog no para d'actualitzar-se i de traure noves notícies i articles interessants!
Volem aprofitar per donar l'enhorabona als membres de l'equip que participaren a la cursa disputada el passat dissabte 7 de juny en el nostre poble d'Ondara i que tenia una llargaria de 9.587 metres.

Aquests membres son Pablo (la Iaia), Pep (el Gran Capità), Pere (Gel) i Pep (Pito). Molt bon paper realitzat pels 3, encara que Pito es lesionà al km. 6 i tingué que finalitzar els 3.587 metres que li quedaven amb dolors al genoll (encara te més mèrit que la resta de corredors).
L'enhorabona a tots ells i gràcies per les vostres visites.
Salut a tots.

dijous, 5 de juny del 2008

Sopar oficial del Club de Bàsquet Ondara


Atenció per què des d'aquest moment comencem l'enquesta per a triar democràticament el lloc per a realitzar el sopar del club.

Vos preguem que voteu a l'enquesta que tenim a la dreta i que estarà vigent fins el proper divendres 13, dia en que es tancarà i es decidirà el lloc per al sopar segons les votacions de cada bar/restaurant.
Recordem que el sopar serà el dissabte 21 a les 21.30 hores.
Salut a tots.

dimecres, 4 de juny del 2008

Campió ACB


A les portes de començar la final de la NBA amb la participació d’un català per primera vegada (Pau Gasol), acaba la final de l'ACB abans del que tots volíem i esperàvem.
I es que el Tau de Vitòria ha escombrat de la pista, tant a Barcelona com a Vitòria, a un AXA Barça que no ha sabut en cap moment plantar-li cara al qui a la fi seria proclamat com a campió de l'ACB 2007-2008.

El conjunt vitorià es proclama per segona vegada campió de l’ACB (la primera a la temporada 2001-2002), i han estat molts els paral·lelismes, ja que tant en aquella victòria com en aquesta, el Tau va ser el quart classificat a la lliga regular, i als playoffs ha batut en les dos ocasions al Barça, Unicaja i Pamesa, també guanyà aquella final per 0-3 (front l’Unicaja en aquell cas) i el 3er partit s’ha jugat en dimarts en els dos casos.
A més, Neven Spahija, entrenador del Tau, és el 4rt entrenador debutant que guanya la lliga ACB.

L’MVP de la final ha estat Pete Mickael, jugador del Tau, amb una mitja de 14,3 punts i 6,6 rebots per partit, per a una valoració mitja de 18,6.

L’enhorabona al campió i sort a la resta d’equips per a la propera temporada.

Salut a tots.

dilluns, 2 de juny del 2008

Classificació final del Júnior Femení


Per fi la Federació ha anotat en la classificació el partit que ens faltava per computar front el Pego en la jornada 24 de la recent acabada temporada.
Encara que aquest partit no significa res per a les ondarenques, per a les de Pego, suposa la tercera plaça de la categoria, què dona dret a l'ascens a "autonòmica".
El resultat d'aquest partit fou de 80-28 per a les pegolines que, com ja hem dit, finalitzen la temporada en la tercera posició, mentre les ondarenques, desprès de barallar-se per arribar fins i tot a la cinquena plaça, es queden setenes, realitzant un bon final de temporada.
Un cop més, l'enhorabona a totes per eixos grans partits disputats.
Salut a tots.